Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fyllingsdalen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Fyllingsdalen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fyllingsdalen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fyllingsdalen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fyllingsdalen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Fyllingsdalen

Som i likhet med mange andre steder på Vestlandet, fikk også Fyllingsdalen opplevd en real nedgang på boligmarkedet som følge av oljekrisen i 2015. Prisene stupte. Men i dag har det kommet seg igjen. Flere boliger blir solgt hvert år, og prisene stiger.

Dette er et området som består av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Så her er det gode muligheter for de fleste. Området er nok godt kjent for å ligge sentrumsnært men allikevel litt utenfor. I tillegg er det flere bedrifter som holder til her, så mange har arbeidsplass i Fyllingsdalen. Noe som kanskje påvirker dette positive boligmarkedet.

Eiendomsmegler Fyllingsdalen

Med et aktivt boligmarked er det naturligvis flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dette er noe du kan bruke til fordel av, når du skal velge deg en megler. DNB Eiendom og Krogsveen er to av flere meglere som tar på seg oppdrag i området.

Vi anbefaler at du bruker en anbudtjeneste for å komme i kontakt med meglerne. Da vil de vite at de konkurrer om deg som kunde. Sjansen er derfor stor for at de strekker seg enda lenger for å vinne oppdraget.

Før du tar en endeling beslutning for hvilken megler du skal velge, kan det være lurt å sette opp en liste over hva som er viktig for deg. Deretter kan du invitere meglerne på befaring og stille dem eventuelle spørsmål du skulle ha. På denne måten vil du fort skille de gode meglerne fra de dårlige. Videre sammenligner du tilbud og inntrykk og velger den best megleren for jobbe.

Om Fyllingsdalen

Fyllingsdalen er en bydel som ligger i Bergen. I 1955 ble bydelen innlemmet i byen og lagt ut som boligfelt. I 2000 ble løvstakken som var en bydel før er nå en del av Fyllingsdalens bydel. I 2015 var det totalt 29.267 innbyggere fordelt på 17,94 kvadratkilometer.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer