Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Åsane

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Åsane

Kjente og seriøse meglere i Åsane

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Åsane. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Åsane
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Åsane så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Åsane er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Åsane?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Åsane

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Åsane

På linje med resten av Vestlandet merket også #Boligmarkedet i Åsane oljekrisen i 2015. Men siden den tid har de opplevd en sund og god vekst. Det selges flere boliger her årlig, og man kan kanskje si at denne bydelen er et satsingsområde for byen. Det er nemlig mange nye prosjekter og nybygg som stadig kommer opp her.

Bydelen byr både på eneboliger, rekkehus og leiligheter. Så her kan man virkelig finne en bolig som passer de fleste. Bydelen ligger sentrumsnært med gode kollektive forbindelser. Dette er nok noe som trekker flere utover hit. I tillegg er det lavere priser enn midt i byen.

Eiendomsmegler Åsane

Med et aktivt boligmarked er det mange eiendomsmeglere som konkurrer om de samme oppdragene. Eiendomsmegler Krogsveen, Eiendomsmegler 1 og Eiendomsmegler Vest er få av mange som kan hjelpe boligselgere her.

Videre kan det det være lurt å bruke en anbudstjeneste for å komme i kontakt med meglerne. Da vet de at de er i konkurranse om deg som kunde, og sjansen for at de strekker seg enda lenger er stor.

Deretter kan det være lurt å invitere flere meglere hjem på befaring. Da vil du fort merke deg om noe skiller seg ut fra mengden, samtidig som du får et bedre inntrykk av hvordan de er som selgere. På denne måten vil du enkelt finne den beste megleren for din bolig.

Om Åsane

Åsane er en bydel i Bergen, som ligger nord for sentrum. Bydelen grenser til Arna i sørøst, Bergenhus i sør og eller er det omgitt av kommunene Meland i nordvest, Lindås i nord, Osterøy i nordøst og Askøy i vest. Europaveien 39 og 16 går gjennom Åsane.

Bydelen har et område på 68,82 kvadratkilometer som er fordelt på 41.312 innbyggere. Åsane er preget av tettbebyggelse og leilighetsbygninger. Her finner du altså eneboliger og leiligheter. Det er en stor bydel som stadig er under bebyggelsen.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Åsane

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg