cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vestre Aker

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Vestre Aker

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vestre Aker så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vestre Aker er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vestre Aker?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vestre Aker

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vestre Aker

Boligmarkedet i Vestre Aker har hatt en enorm vekst de siste årene. Her selges det og kjøpes mange boliger året rundt. Noe som igjen reflekterer de høye boligprisene.

Bydelen byr på både byliv og tilgang til roligere omgivelser og natur. Dette er nok noen av de største faktorene som er viktig for boligkjøpere. Som igjen driver prisene og markedet opp.

Videre er det mange som ser det som et attraktivt sted for barn å vokse opp i. Her har du ikke det trafikkerte bylivet, men rolige omgivelser i nærheten av marka.

Eiendomsmegler Vestre Aker

Som følge av et attraktivt boligmarked er det naturligvis flere meglere som kriger om de samme kundene. Her kan man blant annet velge mellom Eie Eiendomsmegling og Krogsveen. Med andre ord du vil ha gode muligheter til å finne en god megler.

Trenger du en eiendomsmegler for salg av bolig på Vestre Aker? Da er det viktig at du finner den beste megleren for å få mest mulig for din bolig. Vi hjelper deg med å innhente tilbud fra flere meglere slik at du ikke betaler mer enn du må.

Før du tar en beslutning for hvem du skal velge, kan det være lurt å få de på befaring. På denne måten finner du den megleren som du har best kjemi med og en som kjenner nabolaget ditt godt.

Om Vestre Aker

Vestre Aker er en bydel i Oslo som er 16,5km2 og består av 48.864 innbyggere. Målt i areal er dette den tredje største bydelen i Oslo. Du finner Vestre Aker i ytre by vest, og består av tidligere bydeler Vinderen og Røda, førstnevnte er med unntak av Gaustad området. Bydelen strekker seg helt fra Bærum i vest mot indre by i øst, og fra Sørkedalsveien/Ullernåsen i sør til Nordmarka i nord.

Boligbebyggelsen på Vestre Aker består hovedsakelig av småhus. Det er kun noen få områder hvor man finner blokkbebyggelser av betydning. Den største av denne typen bygg ligger på Hovseter-området. Sørkedalsveien som ligger vedsiden av Ring 3 er den eneste veien som går gjennom bydelen.

Når det kommer til Kollektivtilbudet kan du ta T-bane fra Østerås, denne går gjennom de søndre delene av bydelen. Nedenfor Smestad får også Kolsåsbanen. Tar du T-banen fra Frognerseteren går denne igjennom hele bydelens sentrale, østre og nordre deler.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer