Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med Nordvik

Motta tilbud fra Nordvik og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.

Nordvik

Er blant de ledende meglerkjedene i Oslo. De har gått inn for å gjøre boligkjøp og salg enklere og bedre- spesielt for de som er mer opptatt av bolig enn andre. Deres meglere sitter på solid kunnskap og brenner for boligsalg. De er nytenkende og ønsker å gjøre best mulig jobb for deres kunder. Slik at de kan se tilbake på prosessen som en god opplevelse.  

Få tilbud på eiendomsmegler fra Nordvik

Før du velger Nordvik

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra Nordvik som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale enten det er prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

Før du velger Nordvik

Om Nordvik

De er eiendomsmegleren for boligselgere og - kjøpere som er litt mer opptatt av bolig enn andre. I dag har eiendomsmeglerkjeden 150 eiendomsmeglere ved 15 kontorer som dekker Oslo, Romerike, Asker, Bærum og Bodø.

De har en sterk posisjon i premium delen av boligmarkedet. De megler også premium fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen.

Siden oppstarten i 1989 har de vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Oslo. Den gang het selskapet Nordvik & Partners, og har siden vokst til det selskapet er i dag.

Eiendomsmeglerkjeden skiftet navn til Nordvik etter å ha gått ut av Partners-kjeden i 2018. Navneendringen markerte startskuddet for en ny satsning med fokus på solid, faglig rådgivning og nye, digitale løsninger.

De er en frittstående eiendomsmeglerkjede, som betyr at de er uten tilknytning til en bank eller finanskonsern.

Verdivurdering av Nordvik

Skal du selge boligen, refinansiere lånet, eller vil du bare vite hva boligen din er verdt? Du kan få en uforpliktende befaring og en kvalifisert verdivurdering. Fyll ut et skjema på nettsiden deres, så vil en megler kontakte deg for å avtale et møte. 

Veien til best pris

Digitale hjelpemidler har effektivisert prosessen med å selge bolig. Men ut i fra Nordviks erfaring som meglerhuset, er det i prosessen fra visning til siste bud at meglerens kunnskap gjør seg gjeldende. En god megler hjelper deg å få mest mulig ut av boligen.

De deler inn i salgsprosessen inn i 5 faser. 

Fase 1

Den første av disse er hvordan treffe de rette menneskene. I denne startfasen handler det om å få frem det beste av boligen, og deretter vise den frem i annonser på nett og i aviser. Nordviks database med potensielle kjøpere er til god hjelp i denne prosessen. 

Fase 2 - Overbevise på visning

Førsteinntrykket er viktig for kjøperen, med hjelp fra en meglers ekspertise finner du ut hvordan du skal gi kjøperen et best mulig førsteinntrykk. 

Fase 3 - Best mulig pris

Megler jobber for å få flest mulig budgivere. Meglers erfaring og menneskekunnskap er viktig i denne delen av salgsprosessen. Når det gjenstår en budgiver er det selger som velger å akseptere eller avslå budet. 

Fase 4 og 5 - Kontraktsmøte, overtakelse og oppgjør 

Dette er fasene etter salgssummen er avtalt. Først møtes partene til kontraktsmøte hvor kontrakten signeres, og dermed overføres risikoen i boligen fra selger til kjøper.

Til slutt skal boligen være ren, ryddet og klar til bruk, med mindre annet er avtalt. Kjøper kan komme med sine bemerkninger om det er feil eller mangler ved boligen. Partene kan da komme til enighet om eventuell kompensasjon for dette når overtakelsesprotokollen signeres. 

Budskjema Nordvik

Budskjemaet finner man i salgsprospektet til boligen man ønsker å gi bud på. Denne ligger som regel vedlagt, eller åpnes ved å klikke på “gi bud” eller “bud”.

Overtakelsesprotokoll
Kjøper og selger skriver under på overtakelsesprotokoll. Ved underskrift skifter eiendommen formelt eier. Risikoen for eiendommen går da over fra selger til kjøper. 

Kontakt og Kundeservice

Trenger du hjelp fra en megler i Nordvik kan du gå inn på deres hjemmeside, her finner du mail, telefon og adresse for de ulike kontorene. 

Hjemmeside: www.nordvik.no

Kom i kontakt med Nordvik

Motta tilbud fra Nordvik og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg