Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Nordvik

De er eiendomsmegleren for boligselgere og - kjøpere som er litt mer opptatt av bolig enn andre. I dag har eiendomsmeglerkjeden 150 eiendomsmeglere ved 15 kontorer som dekker Oslo, Romerike, Asker, Bærum og Bodø.

De har en sterk posisjon i premium delen av boligmarkedet. De megler også premium fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen.

Siden oppstarten i 1989 har de vært blant de ledende eiendomsmeglerne i Oslo. Den gang het selskapet Nordvik & Partners, og har siden vokst til det selskapet er i dag.

Eiendomsmeglerkjeden skiftet navn til Nordvik etter å ha gått ut av Partners-kjeden i 2018. Navneendringen markerte startskuddet for en ny satsning med fokus på solid, faglig rådgivning og nye, digitale løsninger.

De er en frittstående eiendomsmeglerkjede, som betyr at de er uten tilknytning til en bank eller finanskonsern.

Verdivurdering av Nordvik

Skal du selge boligen, refinansiere lånet, eller vil du bare vite hva boligen din er verdt? Du kan få en uforpliktende befaring og en kvalifisert verdivurdering. Fyll ut et skjema på nettsiden deres, så vil en megler kontakte deg for å avtale et møte. 

Veien til best pris

Digitale hjelpemidler har effektivisert prosessen med å selge bolig. Men ut i fra Nordviks erfaring som meglerhuset, er det i prosessen fra visning til siste bud at meglerens kunnskap gjør seg gjeldende. En god megler hjelper deg å få mest mulig ut av boligen.

De deler inn i salgsprosessen inn i 5 faser. 

Fase 1

Den første av disse er hvordan treffe de rette menneskene. I denne startfasen handler det om å få frem det beste av boligen, og deretter vise den frem i annonser på nett og i aviser. Nordviks database med potensielle kjøpere er til god hjelp i denne prosessen. 

Fase 2 - Overbevise på visning

Førsteinntrykket er viktig for kjøperen, med hjelp fra en meglers ekspertise finner du ut hvordan du skal gi kjøperen et best mulig førsteinntrykk. 

Fase 3 - Best mulig pris

Megler jobber for å få flest mulig budgivere. Meglers erfaring og menneskekunnskap er viktig i denne delen av salgsprosessen. Når det gjenstår en budgiver er det selger som velger å akseptere eller avslå budet. 

Fase 4 og 5 - Kontraktsmøte, overtakelse og oppgjør 

Dette er fasene etter salgssummen er avtalt. Først møtes partene til kontraktsmøte hvor kontrakten signeres, og dermed overføres risikoen i boligen fra selger til kjøper.

Til slutt skal boligen være ren, ryddet og klar til bruk, med mindre annet er avtalt. Kjøper kan komme med sine bemerkninger om det er feil eller mangler ved boligen. Partene kan da komme til enighet om eventuell kompensasjon for dette når overtakelsesprotokollen signeres. 

Budskjema Nordvik

Budskjemaet finner man i salgsprospektet til boligen man ønsker å gi bud på. Denne ligger som regel vedlagt, eller åpnes ved å klikke på “gi bud” eller “bud”.

Overtakelsesprotokoll
Kjøper og selger skriver under på overtakelsesprotokoll. Ved underskrift skifter eiendommen formelt eier. Risikoen for eiendommen går da over fra selger til kjøper. 

Kontakt og Kundeservice

Trenger du hjelp fra en megler i Nordvik kan du gå inn på deres hjemmeside, her finner du mail, telefon og adresse for de ulike kontorene. 

Hjemmeside: www.nordvik.no

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.