Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grünerløkka

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Grünerløkka

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Grünerløkka så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Grünerløkka er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Grünerløkka?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Grünerløkka

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet på Grünerløkka

Boligmarkedet på Grünerløkka har hatt en kjempe vekst de siste årene, og er kanskje en av de mest «treny» områdene i byen. Her er det mange populære cafeer, utesteder og barer som trekker boligkjøpere.

Hvis man ser ti til tjue år tilbake i tid var denne delen av Oslo et sted de fleste ikke vil bosette seg. Det var et litt skummelt strøk. Noe som har endret seg drastisk. Man ser gjerne at dette er et område flere ønsker å bosette seg, og prisene har derfor økt betraktelig.

At område ligger sentrumsnært er nok en av de største faktorene. I tillegg har du trikken som tar det hvor du måtte ønske. For de som jobber i byen eller litt utenfor er det nok et stort pluss å bo så sentralt, da du bare kan hoppe på en trikk når du vil.

Eiendomsmegler Grünerløkka

Med et populært boligområde er det naturligvis flere meglere sopm konkurrer om de samme kundene. Så i denne bydelen vil man med andre ord ha mange meglere å velge mellom. DNB Eiendom, PrivatMegleren og Schala & Partners er få av mange du kommer til å treffe på.

Har du en bolig på Grünerløkka som du skal selge eller trenger en verdivurdering vil du trenge en eiendomsmegler. Grünerløkka er et stort område, derfor kan det være lurt å finne en megler som kjenner godt til ditt nabolag.

Kjemi mellom deg og megleren har også en stor betydning. Vi anbefaler derfor at du inviterer flere meglere hjem til deg. Deretter kan du sammenligne og velge den beste megleren for sal av din bolig på Grünerløkka.

Om Grünerløkka

Grünerløkka er en bydel som mange ser på som et av de mest trendy steder i Oslo. Grünerløkka er 4,7 km2 og består av 56.137 innbyggere. Bydelen er lokalisert i indre by øst og strekker seg helt fra Uelands gate på vestre siden av Akerselva i vest til Ring 3 i øst, og fra Tøyenhagen i sør ved Sinsenkrysset/Torshovdalen i Nord.

Grünerløkka er dominert av tette boligbebyggelser nærmest Oslo sentrum. Her er det mye karrébebyggelse som stammer fra slutten av 1800-tallet. Lengere nord og øst ved Rodeløkka og Sinsen er det mer åpnere boligbebyggelse fra mellomkrigstiden. Mens helt i øst dominerer næringsbebyggelsen.

T-baneforbindelsen går igjennom hele bydelen, altså fra sentrum til Vestli og via Storo med tre stasjoner. Det er Hasle, Løren og Carl Berners plass, rett utenfor bydelen har du Sinsen, Tøyen og Økern. Det er også flere sentrale bussruter som går igjennom bydelen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.