Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Aktiv Eiendomsmegling

Selskapet Aktiv Eiendomsmegling AS er eiet av Eika Gruppen.

De leverer tjenester innen kjøp og salg av bolig og fritidseiendom, utleievirksomhet, prosjektmegling og næringsmegling.

I dag har de 300 ansatte fordelt på 68 lokale meglerkontorer, men bedriften er best representert i storbyområdene Oslo og Akershus, Bergen, Trondheim, Kristiansand.

Selg bolig med Aktiv - Steg for Steg

 • Finn Megler
 • Markedsføring
 • Visning
 • Bud
 • Kontrakt
 • Overtakelse
 • Oppgjør


Salg av bolig er en tidkrevende prosess, men med hjelp fra Aktiv Eiendomsmegling blir prosessen enklere. Du får gode råd på veien, sånn at du kan være så effektiv som mulig og få mest mulig for boligen din. 

Det første du må gjøre er å finne en megler som passer til deg og boligen din. Du bør se etter en megler med erfaring og som er kjent i området boligen selges i. Det er svært positivt om selgeren har solgt flere boliger i området du skal selge i.

Etter du har funnet en megler settes salgsprosessen i gang. Boligen blir først markedsført gjennom flere kanaler, som sosiale medier, finn.no og lokale aviser. Deretter gjennomføres det visning hvor interessentene kan se på boligen. 

Etter visningen er det tid for budrunden. Megleren tar seg av budene, og du trenger bare å følge med på mobilen og holde deg oppdatert. 

Avslutnings gjennomføres det et kontraktsmøte med kjøper og megler, overtakelse og til slutt oppgjøret.

Få gratis verdivurdering av Aktiv eiendomsmegling

Første steget i prosessen når du skal selge boligen din, er å få en verdivurdering. Med verdivurdering fra aktiv eiendomsmegling får du hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget og kjøpere, og vet markedsverdien på boligen din. 
 
En grunn til at du bør foreta en verdivurdering av boligen din er at du kan få bedre renter på boliglånet ditt. Med verdivurderingen finner du ut hvor mye egenkapital du har i boligen, og hva markedsverdien på din bolig er. 

Med verdivurderingen i boks, blir det enklere å planlegge kjøpet av ny bolig. Hos Aktiv eiendomsmegling kan du bestille en uforpliktende verdivurdering av din bolig. 

Hvorfor velge Aktiv eiendomsmegling

Eiendmsmegler Vest kan eiendomsmegling, og har lang erfaring med salg av boliger. Eiendomsmeglerne i Eiendomsmegler Vest kjenner nærmiljøet og boligmarkedet der du bor. 

Velger du Aktiv eiendomsmegling får du  rådgivning, veiledning og oppfølging gjennom hele salgsprosessen. 

 • Verdivurdering av boligen du eier i dag
 • Hjelp gjennom hele prosessen, enten du er kjøper eller selger. 
 • Erfaring og lokalkunnskaper der du skal kjøpe eller selge bolig! 
 • Rådgiver for deg som ser etter ny bolig, eller skal selge. 

Kundeservice og kontaktinformasjon - Aktiv 

Lurer du på noe kan du ta kontakt på telefon, 91 50 51 00 eller på mail, [email protected]

Kontakt:
Telefon - 91 50 51 00
Mail - [email protected]

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.