cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Privatmegleren

Privatmegleren har kontorer i 16 av Norges 19 fylker, og er med det Norges tredje største eiendomsmeglerselskap. De har høyt fokus på dyrere boliger i Norge og er et organisert franchiseforetak.

De har en total markedsandel på ca. 10%, hvor det er større variasjoner innenfor det forskjellige fylker/områdene.

Meglerforetaket ble etablert i 2004 av Robert Fauske, Christian Berg og Miguel Sørholt. Tre år senere kjøpte Nordea 67% av aksjene i selskapet. Etter å ha eid to tredjedeler  i fem år, kjøpte Nordea de resterende 33 prosentene i 2012. 

Gratis verdivurdering av Privatmegleren

Du kan få helt gratis og uforpliktende verdivurdering på boligen din med Privatmegleren.  Du kan få et raskt estimat ved å ta i bruk Google Assistant. Du kan laste ned Google Assistant fra Google Play eller App store. Deretter sier du, “Ok google, snakk med privatmegleren”. 

Etter du har oppgitt postnummer og kvadratmeter på boligen, får du en gratis og uforpliktende verdivurdering. 

Ønsker du en mer presis verdivurdering på boligen kan du sende inn et skjema på deres nettsider: En megler vil da ta kontakt med deg ikke lenge etter, for å avtale et møte. 

Kjøp bolig med Privatmegleren 

Du stiller sterkere i prosessen om du får bistand fra en megler hos privatmegleren. De hjelper deg å gå gjennom salgsoppgave før visning, samt gode råd til budgivning og i forbindelse med overtakelsen. 

Appen “Mitt Boligkjøp” gir deg oversikt over alle boliger du liker og er et nyttig verktøy i jakten på drømmeboligen din. Med appen kan du sammenligne kostnader, standard, fasiliteter og egne vurderinger. Du får også forslag til andre boliger som matcher deg. 

Selg bolig med Privatmegleren

Privatmegleren har meglere over hele landet som er dyktige og innehar kompetanse innenfor markedet i ditt lokalområde. 

Salgsprosessen er skreddersydd slik at den blir optimal med tanke på markedssituasjonen til enhver tid. 

Med appen “Mitt Boligsalg” kan du følge boligsalget “live”. Appen er for boligselgere og hjelper selgere med å følge salgsprosessen mens den foregår. Du kan se hvor mange som er interessert i boligen etter visning, og hvor mange som har lastet ned salgsoppgaven. Budrunden blir også oppdatert fortløpende inne i appen. 

Med “Mitt Boligsalg” blir det tilrettelagt for et oversiktlig, ryddig og godt samarbeid mellom deg og din Privatmegler. 

Privatmegleren sitt budskjema

Alle bud og budforhøyelser må per 1.januar 2014 gis skriftlig til megler.

Bud gis enkelt via budgivningsplatformen som du finner på nettannonsen til eiendommen du skal by på - bud-knapp. Med denne løsningen oppfylles krav om skriftlighet, signatur og legitimasjon. 

Mottar du ikke bekreftelse på budet etter å ha gjort dette, må du kontakte megler snarest. 

Privatmegleren - kontakt

På siden deres finner du kontaktinformasjon til samtlige 71 kontorer i norge. Klikk på meglerkontoret nærmest deg, og ta kontakt på telefon eller e-post.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.