Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Husforsikring kalkulator

Med en husforsikring er du sikret mot vannskade, brann og tyveri.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Husforsikring-kalkulator

Mange som er på jakt etter husforsikring-kalkulator lurer på hva slags forsikring de skal gå for. Det kan også hende noen vurderer å bytte forsikring. Vi hjelper deg gjerne videre. Under følger mye nyttig informasjon.

Forsikring hus

Det er utrolig viktig å forsikre hjemmet vårt. Det er der vi tilbringer mest tid, der vi skaper minner og der vi kanskje føler oss aller tryggest. Likevel kan det skje ting med eller i boligen, derfor er det lurt å ha forsikringene i orden.

Det finnes en del forsikringer man kan velge mellom. Noen velger å klare seg med en innboforsikring, mens andre helt klart trenger en villaforsikring. Det finnes også andre pakker utover dette. Det er du som bestemmer hvor god dekning du vil ha.

Villaforsikring

En villaforsikring er et lurt valg for alle som har en større bolig eller store verdier. Det er en forsikring som gir svært god dekning. Den dekker skade på selve huset/bygget – noe som kan ha stor betydning dersom brann skulle oppstå.

I tillegg til boligen er også tilleggsbygg som for eksempel garasje dekket av en villaforsikring. Du får med andre ord dekket mye hvis du velger en villaforsikring.

Ekstraforsikring

Det finnes også en del ekstraforsikringer. Dette er for de som har svært store verdier, for eksempel dyre kunstverk. Ved å tegne ekstraforsikring i tillegg til villaforsikring vil man også kunne være sikret mot sopp, råte og innsektskader (i noen tilfeller kan dette være en del av dekningen i en villaforsikring).

Er du redd for skade på hage eller for eksempel et svømmebasseng, er ekstraforsikring noe du burde vurdere.

Boligforsikring pris

Det er selvfølgelig slik at vi mennesker bryr oss om hvor mye det vil koste for en forsikring. Derfor er det mange som lurer på prisen på boligforsikring. Det er vanskelig å gi ett konkret svar på dette, da det kommer helt an på hva man velger av avtale og fra hvilken leverandør.

Det er i utgangspunktet du som bestemmer hvor høy eller lav prisen blir – for det er du som bestemmer hvor god dekning du skal ha.

Beste husforsikring

Du vil selvfølgelig ha markedets beste husforsikring. Alle vil ha en god forsikring. Ved å se på ulike tester kan man få en viss anelse om hva som ses på som beste husforsikring. Dette er riktig nok noe som kan forandre seg fort, det kan variere fra år til år. Det kan også være slik at ulike tester kårer forskjellige vinnere.

For å finne den beste husforsikringen for akkurat deg, handler det om å finne ut hva slags dekning du ønsker. Det handler om at du skal føle deg trygg på at du har forsikret hjemmet på den måten du foretrekker.

Hvor mye koster husforsikring?

Dette er et spørsmål mange kanskje stiller seg før de i det hele tatt begynner på reisen det er å finne seg en forsikring. Det er fint å være opptatt av pris, men husk på at dette svaret får du best ved å motta uforpliktende tilbud du kan se på.

Det er også viktig å vurdere helheten, slik at man ikke kun ser på de månedlige beløpene man skal betale. Egenandel er også noe som kan variere – husk å se på totalprisen.

Egenandelen er den delen du eventuelt må betale selv dersom du skulle få bruk for forsikringen og dens utbetalinger.

Forsikring leilighet

Forsikring til bolig er også viktig når man eier leilighet. Størrelsen og verdien vil være med på å avgjøre hva slags avtale som vil være best.

Mange som leier glemmer at også de bør ha en forsikring, samtidig er det ikke alle utleiere som har en utleieforsikring. Da kan det fort oppstå en konflikt og et spørsmål om hvem som er ansvarlig ved skader/ødeleggelser.

Mange leieboere er rett og slett underforsikret, og det kan by på økonomiske problemer hvis noe skjer. En del tiltak som å forsikre seg om hvem som er ansvarlig for hva (ha det i kontrakten), samt være klar over verdien av ulike ting vil være avgjørende når det dreier seg om et leieforhold. I tillegg bør man ha en innboforsikring når man leier.

Husforsikring-kalkulator

Mange leter etter og bruker en eller annen husforsikring-kalkulator. De ønsker å kjapt finne et svar på hvor mye en forsikring vil koste. Noen ønsker også en slags beregningsmetode for hva man får utbetalt dersom man må benytte seg av forsikringen og dens utbetalinger.

Slike kalkulatorer kan være en god start, men det er viktig å være oppmerksom på at det du får servert kun er estimater. Det beste du kan gjøre er å finne ut av hva du trenger, skaffe deg noen ulike tilbud og deretter ta et valg som passer deg, din økonomi og din bolig.

Det er faktisk ikke sikkert at du i det hele tatt trenger en husforsikring-kalkulator.

Ikke vær lojal

Det er ikke ofte man blir oppfordret til å være utro, men akkurat når det kommer til forsikringer kan det lønne seg. Mange lurer på om de burde bytte forsikringsselskap, eller om de skal bli værende der de er per i dag.

For mange blir det med tanken, fordi det virker slitsomt å skulle gjennomføre et bytte. Det trenger det ikke være. Det kan faktisk være ganske enkelt og smertefritt.

Dette er noe ditt nye forsikringsselskap gjerne hjelper deg med. Du kan spare mye penger på å følge med på dine forsikringer, og jevnlig sjekke om det finnes noen muligheter til å gjøre det billigere.

Alle forsikringer på ett sted

I mange tilfeller kan det være både praktisk og lønnsomt å ha alle forsikringer samlet hos ett selskap. Det kan hende selskapet gjerne tilbyr en slags samlerabatt for at du skal ta det valget.

Husk på at det ikke alltid er gunstig – ikke ta det som en selvfølge. Det beste rådet du kan få når det kommer til forsikringer, er å alltid være oppmerksom. Ikke la forsikringene gå sin gang uten at du følger med.

Hvorfor husforsikring?

Absolutt alle trenger å forsikre sine eiendeler og boligen på en eller annen måte. Det dreier seg om store verdier og gjenstander man er glad i og avhengig av.

Noen har en innboforsikring og regner med at det holder – vær alltid nøye med å sjekke opp hva som er lurt og hva som er best for deg.

Har du en stor bolig og store verdier, bør du definitivt ha en villaforsikring. Det er dumt å ha en forsikring som dekker altfor lite. Skjer noe med huset ditt uten at du har en husforsikring med god dekning, kan du ende opp med økonomiske problemer. Det kan bli en nokså tragisk situasjon. Da vil du angre på at du ikke skaffet deg en husforsikring med god dekning.

Ikke vent!

I en travel hverdag er det fort gjort å tenke på noe man vet man burde gjøre uten å helt få gjort det. Forsikringer er en ting man kanskje tenker mye på, men som føles krevende å faktisk prioritere. Det er dumt å vente med å skaffe seg nødvendige forsikringer.

Vi vet aldri når en skade eller et uhell inntreffer, og det er utrolig dumt hvis noe skulle skje før man har nødvendige forsikringer på plass. Husforsikring er for mange en svært nødvendig forsikring. Ikke vent, gjør det nå – vi forteller deg hvordan.

Vår tjeneste

Vi vil gjerne hjelpe deg med å komme i mål. Enten du skal skaffe deg en helt ny forsikring eller vurderer å bytte – kan vi hjelpe deg. Vi vet at det kan være en kjedelig prosess å skulle ringe rundt til ulike forsikringsselskap for å motta tilbud. Derfor har vi en tjeneste som gjør det hele mye enklere.

Du kan enkelt fylle ut et skjema på vår side med nødvendig informasjon. Denne informasjonen sender vi videre til ulike selskap. Disse selskapene har alle en stor ting til felles: De har veldig lyst til å kapre deg som kunde. Derfor vil de også levere et godt produkt.

Få gode tilbud på forsikring

Mens vi gjør denne delen av arbeidet kan du lene deg tilbake og vente. Innen kort tid vil du motta helt uforpliktende tilbud som du kan se nærmere på. Da er det lett for deg å se akkurat hva du blir tilbudt og til hvilken pris. Så kan du sammenligne og finne ut hvilket tilbud du skal velge. Hvis du vil velge det billigste alternativet, står du fritt til det.

Det vil ikke ta deg lang tid å fylle ut et skjema og resten av prosessen går nesten helt av seg selv. Det å få tilbud du selv kan vurdere, vil fungere bedre enn å be om prisestimat ved hjelp av for eksempel husforsikring-kalkulator.

Husk at du ikke nødvendigvis trenger den samme forsikringen som naboen din har. Både vi og forsikringsselskapene er opptatt av at du skal få og velge den dekningen som er best for deg, din bolig og din økonomi. Husk: Det er bare dumt å utsette dette. Gjør det nå!

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr husforsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.