Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på boligalarm fra flere alarmselskaper

Sjekk om du også kan spare penger på ny boligalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende

Finn riktig alarm for din bolig

Få med deg 10 gode grunner til å kjøpe alarm

Det er ikke alltid så gøy å bruke penger på praktiske ting, men det kan være veldig viktig. Alarm er noe mange synes er både dyrt og unødvendig. Er du en av dem som tenker dette? Da er det på tide å snu tankegangen.

Vi serverer deg 10 gode grunner til å kjøpe alarm. Med mindre du er av den ekstremt sta typen vil du med andre ord forstå hvorfor det er viktig med en alarm i hus. Ikke overbevist? Selv om du er helt sikker på at du ikke skal ha alarm, kan det være lurt å lære litt mer om temaet. Om ikke annet har du kunnskapen du trenger for å ta et valg. Gled deg til punkt nummer 10!

1. Boligalarm er «inn» i tiden

For noen er dette alt annet enn et godt argument, mens for mange er det viktig at naboen, sjefen, svigermor og bror alle har skaffet seg en alarm. Det er et bevis på at mange tenker at det er en smart investering. Er du en av dem som synes det er viktig å til enhver tid være oppdatert og «med», burde du definitivt vurdere en alarm. Det er mye som tyder på at boligalarmen har kommet for å bli, og alarmene forbedres stadig. Det finnes mange der ute som ønsker å tilby deg akkurat den alarmen du føler passer inn hos deg.

2. Med husalarm sover du bedre om natta

Hvis du var 100% sikker på at det aldri ville skje noe med huset ditt eller eiendelene dine ville du mest sannsynlig sovet som en baby hver eneste natt. Det er ikke mulig å være skråsikker på akkurat dette, det finnes ingen enkel utvei som gjør at man er trygg for alltid. Men det er faktisk mulig å føle seg tryggere. Det er mulig å sikre seg til en viss grad. Jo tryggere du føler deg, jo bedre sover du – og hvem er det som ikke er opptatt av å sove godt? Få en alarm montert og kjenn på den gode følelsen av at du har tatt et godt valg for deg og familien din.

3. Du har valgmuligheter

En god grunn til å kjøpe alarm akkurat nå er at vi kan fortelle deg en god del om det som omtales som beste boligalarm. Det er nemlig slik at det per nå kan være svært så lurt å velge Sector Alarm eller Verisure. Det er disse to selskapene som kommer høyest opp på ulike tester. Hvis du av en eller annen merkelig grunn skulle ønske å ta et helt annet valg, finnes det også andre leverandører du kan velge mellom. Sector Alarm har vunnet noen av testene, mens Verisure har kommet best ut av noen andre tester. Altså kan føle deg relativt trygg på at du har tatt et godt valg, uansett hvilken av disse to leverandørene du måtte velge.

4. Alarm til hus får tyvene til å rygge

En alarm vil gi fra seg høye lyder/signaler dersom noen bryter seg inn i ditt hjem. Allerede der har du en grunn til å bruke noen kronasjer. Som om ikke det holder, er det også slik at en boligalarm minsker risikoen for at innbruddstyvene i det hele tatt gidder å prøve. De blir redde når de ser at ditt hus har merket som forteller dem at du har alarm. Da velger de heller å prøve seg et annet hus som ikke har dette merket. Det å stoppe tyvene før de i det hele tatt prøver, det er gull verdt.

5. Brann og innbruddsalarm

Det er ikke bare innbrudd du sikrer deg mot. Et godt alarmsystem kan også redde liv. De fleste av oss vet godt at dersom røykutvikling er et faktum, er det avgjørende at man får vite om dette i løpet av kort tid. En alarm sier ifra – dette kan i en ellers farlig situasjon gjøre at du kommer deg ut i tide. Du har muligheten til å få stoppet brannen/røykutviklingen, eller du har muligheten til å komme deg ut. Alarmsentralen/vekterne vil også ta seg av å skaffe hjelp. Nødetatene har med det større muligheter til å nå frem i tide. Tid vil være avgjørende en slik situasjon. Ved å ha en alarm, kjøper du deg tid.

6. Fuktskader

Nå har du kommet såpass langt i denne artikkelen at du har skjønt at en alarm kan være nyttig både med tanke på innbrudd og brann. I tillegg til disse to tingene kan en alarm også passe på at fuktskader ikke er tingen som tar knekken på deg, huset ditt eller økonomien din. Du vil få huset utstyrt med temperatursensorer som varsler med en gang det er fare for fuktskader. Da unngår du at tingene dine og selve boligen blir ødelagt.

7. Du kan få et smart hjem

Det blir mer og mer populært å få et såkalt smart hjem. Det er mange som drømmer om en tilværelse der alle lys og all lyd styres fra telefonen. Alt føles liksom så enkelt når man kan gjøre det på denne måten.

Med et alarmsystem kan du gjøre boligen din mye smartere enn den er per nå. Du kan for eksempel skaffe deg et låssystem som fungerer bra med alarmen. Da kan du kvitte deg med nøkler og styre alt fra telefonen din og dermed også ha full oversikt.

Dette er perfekt for alle med barn i huset. Du kan enkelt låse opp og igjen døra for de små. Du kan også styre alarmen, slik at du får skrudd denne både på og av. Mange har barn som ofte glemmer nøklene sine, dette blir ikke lenger noe problem i ditt nye og supersmarte hjem.

8. Du kan få billigere forsikring

Dersom du har en FG-godkjent alarm vil du i noen tilfeller kunne få en billigere forsikring. Dette er noe du må ta opp med forsikringsselskapet ditt. Hvis du planlegger å skaffe deg boligalarm, kan det være lurt å ta en telefon til selskapet ditt på forhånd. Da kan det faktisk hende du får en hyggelig beskjed om at du nå kan betale litt mindre på forsikringen din. Da blir plutselig alarmen billigere! Grunnen til dette er selvfølgelig at forsikringsselskapene føler seg tryggere på at du aldri får bruk for forsikringen du har tegnet, når du har en boligalarm (husk at den må være FG-godkjent). Dette er enda et tegn på at boligalarm er lurt og effektivt.

9. Du kan dra på ferie uten bekymringer

Det er ingen god følelse at naboen ringer deg mens du drikker Pina Colada i syden, for å fortelle at det har vært innbrudd i hele nabolaget. Med en alarm som er tilknyttet en sentral kan du dra på ferie uten å kjenne noe ubehag i magen. Da vet du nemlig at du får skikkelig beskjed dersom noe skjer, og du kan føle deg trygg på at en vekter rykker ut dersom alarmen går av. Med andre ord: Du kan puste med magen og nyte ferien – akkurat slik du fortjener.

10. Svigermor begynner å bruke ringeklokka

Det kan faktisk hende at svigermor lærer seg til å ringe på døra når hun kommer, fordi hun er redd for at alarmen skal begynne å ule. Høres ikke det ut som en perfekt hverdag? Det er ikke dumt å slippe at døra fyker opp i en fei når du minst venter det.

Husdyr og alarm er null problem

Litt tilleggsinformasjon på tampen: De som har husdyr trenger ikke bekymre seg. Det finnes gode løsninger også for dette. Altså er det ingen god grunn til å la være med å skaffe seg alarm.

Vi gjør også oppmerksom på at det finnes utrolig mye ekstrautstyr og ekstratjenester. Boligalarmer har kommet for å bli og derfor kommer det stadig nye alarmtjenester. Derfor kan det være veldig lurt å finne ut av hva du trenger, slik at du får designet en pakke som er perfekt for akkurat deg. Husk på at du ikke nødvendigvis trenger samme alarmsystem som naboen din.

Har du hytte eller fritidsbolig?

Da burde du vurdere å skaffe alarm til dette stedet også. I mange tilfeller kan en hytte være enda mer utsatt enn et hjem. Dette fordi innbruddstyvene kan se på en hytte som et enklere mål. Det kan også være enda viktigere for deg å få beskjed fort dersom fuktskader eller brann skulle bli et problem på hytta. Med en hyttealarm vil du ha større sikkerhet.

Hvis disse 10 punktene nå har overbevist deg, har vi en god nyhet. Det er faktisk ganske enkelt å skaffe seg en alarm til en ålreit penge. Grunnen til dette er at vi tilbyr et verktøy som gjør prosessen enkel for deg som kunde. Du skal bare fylle ut et skjema, så gjør vi resten. Etter kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra ulike selskap. Så er det opp til deg hva du går for og hvor mye du skal betale. På denne måten kan du faktisk spare penger. Alle vet at det lønner seg å sammenligne på pris.

Vurder
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg