Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på forsikring av din Tesla

Det kan være store prisforskjeller på forsikring av Tesla, siden noen selskaper har store utbetalinger på enkelte modeller.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Tesla forsikring

Mange lurer på hva slags forsikring de bør velge dersom de har en Tesla i garasjen. Denne artikkelen kan gi deg svarene du leter etter.

Trenger du Tesla forsikring?

Det er stadig flere som ønsker seg en elbil. Mange drømmer da om å kjøpe seg en Tesla. Hvis man skal ha en så flott og kostbar bil, bør man være nøye med å forsikre den. Ellers kan store utgifter komme brått på. Men hvordan finner man ut hvilken forsikring man skal gå for?

Mange tror at de er helt nødt til å velge det forsikringsselskapet de allerede har, men slik er det så absolutt ikke. Du står fritt til å velge forsikringen som er både billigst og best – uavhengig av nåværende forsikringsselskap.

Det kan selvfølgelig være lurt å høre med det selskapet du har, om de har en god avtale å tilby, men sjekk også andre steder. Det er dumt å ende opp med å betale for mye fordi man ikke undersøkte godt nok i forkant.

Det finnes mange ulike firmaer som tilbyr forsikringer til Tesla. Det betyr at du må bruke litt tid på å finne ut av dette om priser og avtaler.

Tesla

Det er definitivt ikke sjeldent man leser saker fra mediene om Tesla. Det kan dreie seg om alt fra nye modeller til nye regler. Elbil har generelt blitt et hett tema, og derfor er det mange som ønsker å bli med på denne «bølgen».

Det finnes mange gode fordeler med det å ha elbil, og for mange kan det lønne seg økonomisk å ta et slikt valg ved bilkjøp.

Du får Tesla i ulike prisklasser, men det vil uansett koste en del. Når man skal ha noe som har høy verdi (og noe du kommer til å bli litt glad i), lønner det seg å ha tatt forhåndsregler. Vi forsikrer det vi bryr oss om og det som av økonomiske grunner trenger en slags trygghet. Forsikring er en slik trygghet.

Har du Tesla? Eller har du tenkt til å kjøpe deg en Tesla? Da må du skaffe deg en god Tesla forsikring.

Forsikring

De fleste kjenner godt til at man må tegne forsikring på bilen sin. Faktisk er det slik at man er helt nødt til å ha en forsikring. Den minste man kan ha for å ha lov til å kjøre på norske veier, heter ansvarsforsikring.

En slik forsikring dekker skader på deg selv og andre personer. I tillegg dekker den skader bilen din påfører andres ting – for eksempel andres kjøretøy.

Elbil

Dette gjelder selvfølgelig også elbiler, de må forsikres på samme måte som bensinbiler. Det finnes også egne forsikringer som er spesielt tilpasset elbiler og det utstyret som følger med – for eksempel ladekabel.

Det kan være lurt for deg som har elbil å gå for en slik forsikring, slik at du har den dekningen som passer best til kjøretøyet ditt. Det er altså slike du bør se etter når du leter etter en elbil forsikring.

Egen forsikring til elbilen

Tidligere tegnet man en vanlig bilforsikring selv om det var snakk om en elbil, i nyere tid har det dukket opp egen forsikring til dette formålet. Denne typen forsikring skal dekke elbilen din på en mer optimal måte, og den skal også være konkurransedyktig når det kommer til pris.

Så kommer det selvfølgelig litt an på hva slags forsikring man velger og fra hvilket selskap.

Elbil forsikring

Det at du nå har bedre valg og muligheter hvis du har en elbil, er selvfølgelig utrolig positivt. Men det betyr ikke at du ikke må følge med på markedet og priser.

Forsikringer dukker stadig opp i ny form og et stort utvalg finnes. Det er derfor viktig at man følger med, også etter man har tegnet de nødvendige forsikringene.

Noen ganger kan det lønne seg å bytte selskap etter hvert. Vær derfor oppmerksom på om du for eksempel binder deg på noen måte.

Tesla model S

Du har kanskje hørt om Tesla model S? Kanskje du har en i garasjen? Eller kanskje du drømmer om å kjøpe en? Model S blir ofte omtalt for å ha et lekkert design, og den skal være svært trygg på veien.

Det sistnevnte bør være viktig for oss alle. For de som er opptatt av fart og spenning: Model S skal akselerere fra 0-100 km/t på under tre sekunder! Det finnes også noen autopilot-muligheter som skal gjøre kjøringen enda bedre.

Tesla model X

Lyst til å bestille en Tesla model X? Det er i så fall ikke så rart. Dette er en SUV med elektrisk firehjulsdrift og et 100 kWt batteri.

Dette batteriet gir en rekkevidde på 565 km, ifølge Tesla sine hjemmesider. Denne bilen har sitteplasser til sju voksne og i tillegg god plass til en del utstyr.

Tesla model 3

Markedet får snart tak i den helt nye Tesla model 3. Den er det mange som sikler på og ønsker å reservere! Mange setter også pris på at denne er noe bedre for lommeboka. Altså er det flere som har muligheten til å få seg en Tesla.

Forsikring til elektrisk bil

Hvis du har en av Tesla-modellene vi har nevnt eller skal kjøpe deg det, så må du også huske på at du må plotte inn forsikring i budsjettet ditt. Forsikring til elektrisk bil er like viktig som forsikring til bensinbil.

Fordeler med elbilforsikring

Det er alltid en stor fordel å ha en god forsikring til den bilen man har, men for de som eier en elbil er det selvfølgelig ekstra bra med en forsikring som er spesielt tilpasset akkurat denne typen kjøretøy.

En fordel er jo for eksempel dette med at forsikringen kan dekke eventuelle skader på ladekabelen. Det er også slik at det å ha en elbil på verksted er noe litt annet en det å ha en bensinbil på verksted.

Det er snakk om andre jobber/reparasjoner og ulike summer. Derfor er det helt klart en fordel at man har en forsikring som sikrer at man får dekket de utgiftene som dukker opp hvis noe skjer.

En forsikring skal gjøre deg trygg på at du får ordnet opp uten at du setter deg selv i en dårlig økonomisk situasjon.

Ved strømstans er man avhengig av å få hjelp. Dette er også en av fordelene med det å ha en elbilforsikring. Skulle du oppleve strømstans skal du ha veihjelp – så skaff deg en forsikring som gir deg denne tryggheten.

Hvordan velge elbilforsikring

Det finnes mange selskaper der ute som tilbyr ulike forsikringer. Derfor er det mange som synes det er ganske vanskelig å finne ut hvordan de skal ta valget.

Det absolutt viktigste er at du er nøye på å lese vilkårene, slik at du får med deg hva slags avtale du faktisk kjøper. Deretter er det viktig at du sammenligner ulike priser, på denne måten kan du spare penger.

Det viser seg gang på gang at det er mye penger å hente på nettopp det å sammenligne. Derfor burde du ikke gjøre den store feilen det er å gå for det første og beste alternativet.

Slik velger du Tesla forsikring

  1. Velg bilforsikring i skjemaet
  2. Fyll ut skjemaet med din informasjon
  3. Velg forsikringsselskaper du ønsker tilbud fra
  4. Bli kontaktet med gode tilbud
  5. Sammenlign pris og vilkår
  6. Velg den beste elbilforsikringen

Du kan uansett være sikker på at samtlige selskaper ønsker å kapre akkurat deg som kunde – så du har mange valg og muligheter.

Bytte til Tesla forsikring

Hvis du er en av de som har en vanlig bilforsikring til din Tesla, gjør du lurt å vurdere saken på nytt. Kanskje det er på tide å bytte til en Tesla forsikring?

Det samme gjelder dersom du har en annen type elbil. Du kan spare penger og du kan få en mye bedre avtale hvis du velger å gå for en elbilforskring. Dette er et lurt valg, som du neppe vil angre på.

Generelt er det en veldig god idé at du alltid er oppmerksom når det kommer til forsikringene dine. Du gjør lurt i å følge med på markedet og hele tiden vurdere om du kanskje skal bytte til en annen forsikring.

Det er mange som taper mye penger på å la forsikringene gå sin gang, uten at de sjekker med andre selskaper. Ikke gå i denne fellen, pass på at du undersøker med jevne mellomrom.

Det er ikke vanskelig å bytte forsikring, og du kan være helt trygg på at ditt nye selskap vil hjelpe deg med denne prosessen. Mange har gjort det før deg og svært få synes at dette er noe tiltak. Bruk litt tid og finn ut om du kan spare penger på å bytte forsikringsselskap!

Finn et forsikringsselskap

Hvis du nå lurer på om du skal skaffe deg en Tesla forsikring eller om du skal bytte fra den du har, da gjør du lurt i å ta kontakt med flere forskjellige selskaper.

Det betyr ikke at du trenger å ta tjue telefonsamtaler! Vi kan nemlig hjelpe deg med å komme i kontakt med disse forsikringsselskapene. På vår side kan du enkelt fylle ut et skjema. Innen kort tid vil du bli kontaktet og så er du plutselig nærme mål!

Etter at du har mottatt tilbud fra ulike forsikringsselskaper er det du som bestemmer hvilket du skal gå for. Og da kan du selvfølgelig gå for det tilbudet som passer best inn i økonomien din – men husk at du må ha en god avtale. Da kan du kose deg enda mer mens du kjører rundt i Teslaen din!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.