cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Få tilbud på Teslaforsikring

Sammenlign tilbud på Teslaforsikring. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Tesla-forsikring – slik finner du best forsikring

Ute etter Tesla-forsikring? Det kan lønne seg å sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaper før du bestemmer deg.

InsureMyTesla er en forsikring fra Codan i samarbeid med Tesla. Denne har likheter med andre kaskoforsikringer, men man får for eksempel rabatt om man har autopilot.

Det kan være det er et godt tilbud, men det likevel kan lønne seg å sjekke pris på elbilforsikring andre steder før du bestemmer deg.

Husk at du også kan få samlerabatt når du har flere forsikringer hos et selskap. Dermed kan du spare mer på å få et tilbud på flere av forsikringene dine.

På siden her kan du enkelt benytte deg av vårt skjema og få tilbud fra flere forsikringsselskap samtidig. Da vil du fort se hvem som har det beste tilbudet med best pris og vilkår.

Bilforsikring - Tesla

Bilforsikring er viktig av mange grunner og det er flere typer dekninger du kan velge mellom. 

Først har man den lovpålagte ansvarsforsikringen. Denne dekker personskader, andres kjøretøy og eiendom. 

Videre er det delkasko, som dekker brann, tyveri, glass og veihjelp/redning. 

Kasko, også kalt fullkasko, dekker tilsvarende, men i tillegg skader på eget kjøretøy og leiebil. 

Toppkasko, også kalt kasko pluss eller lignende, dekker glasstak uten egenandel og maskinskader. Det vil si problemer med batteriet, som fort kan koste en del om man må bytte det.

I tillegg har gjerne slike topp-forsikringer leiebil inntil et gitt antall dager om bilen din må på verksted.

Nøyaktig hva de ulike dekker varierer mellom forsikringsselskapene. Et tips er: les vilkårene på tilbudene du får hos de ulike forsikringsselskapene.

Uten bilforsikring blir du fort stående igjen med store regninger, for bildeler er ikke billig. Under finner du litt info om ulike Tesla-modeller.

Tesla Model S-forsikring

Med en rekkevidde på 610 km og akselerasjon fra 0-100 km/t på 2,6 sekunder er Tesla Model S blitt en populær bil. I tillegg har bilen et attraktivt design og romslig bagasjerom på 804 liter. 

Her får man mye bil for pengene, men med en så flott bil er det viktig at man er forsikret mot skade og andre problemer som kan oppstå. 

Tesla Model 3-forsikring - pris

Modellen hakke ned har en akselerasjon på 3,4 sekunder (0-100 km/t) og 530+ km. Fremdeles en svært stilfull bil som går raskt og en svært populær bil. 

Her får man noe mindre rekkevidde og mindre bagasjerom, men igjen - mye bil for pengene. Dette er mye på grunn av de gunstige fordelene med å ha elbil i Norge.

Hva det koster å forsikre Tesla Model 3 er vanskelig å svare på. Prisene på bilforsikring varierer fra selskap til selskap, og er avhengig av flere faktorer.

Forsikring - Model X

Bilen med måkevingen er SUV-en Tesla Model X. Her er det en rekkevidde på 507 km, plass til 7 personer og 5 stjerners sikkerhet. Bilen går fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder og fungerer i alle værforhold med dobbel motor firehjulstrekk.

Ønsker du en bil med mye bagasjerom? Da er dette bilen for deg! Den rommer hele 2,487 liter.

Tesla Model Y - forsikring

I likhet med model X gir også model Y deg plass til syv personer og god plass til bagasje. Rekkevidden ligger på 480 km og akselerasjonen er 3,7 sekunder (0-100 km/t). Bagasjeromsvolum ligger på maks 1,9 m3. 

Tesla Cybertruck - forsikring

Etter lanseringen av Cybertruck var det mye oppstyr i media. En bil med mye PR for å si det mildt, men ikke helt ulikt Elon Musk med et slikt påfunn. Cubertruck er en «pick-up med mer ytelse enn en sportsbil».

Sjekk om du har beste forsikring - Tesla 

Bilforsikring til bensin eller dieselbiler er ganske like de til elbil. Riktignok finnes det forsikringer som er spesielt tilpasset elbiler. 

Dette er fordi elbiler støter på andre problemer, slik som at batteriet kan bli ødelagt. Eller at man går tom for strøm og trenger å bli transportert til en ladestasjon.

Andre ting kan være å erstatte ladekabel ved tyveri eller skade

En god elbilforsikring er tilpasset elbil og bør dermed inneholde følgende:

 • Forsikringen dekker tapt eller skadet ladekabel

Tyver stjeler mye rart, og flere elbileiere har opplevd å få stjålet sin ladekabel. Sjekk derfor om forsikringen dekker tyveri og skader på ladekabelen. Den kan være nokså kostbar å erstatte.

 • Veihjelp ved tomt batteri

Helt i starten da elbilene kom ut på markedet var «rekkevidde-angst» ganske vanlig. Etter hvert har det nå kommet større batteripakker, antall ladestasjoner øker og flere har hjemmelader.

Til tross for dette kan det likevel skje, særlig på vinterstid siden batteri er sensitivt for kulde. Sjekk derfor om dekningen du velger inneholder veihjelp om du får flatt batteri. 

 • Miljøhensyn

En del kjøper elektriske biler av miljøhensyn. Sjekk derfor om du får elbil til leiebil dersom det skjer noe med ditt eget kjøretøy. Samt om det er sikret klimanøytrale reparasjoner. 

 • Betal kun for det du trenger

Fordelen med en forsikring tilpasset elbiler er at den skal dekke det du som elbileier trenger, men ikke noe ekstra. For eksempel er feilfylling av drivstoff lite relevant. Velg en bilforsikring som er riktig for deg.

Tesla forsikring - pris 

Hva koster forsikring på Tesla? Det er mange faktorer som avgjør dette, og priser på forsikringer varierer ikke bare fra selskap til selskap. Den varierer også ut fra dine egne forutsetninger og situasjon.

For eksempel vil alderen på bilen du ønsker å forsikre ha noe å si. I tillegg til hvilken modell det er og dets kjørelengde. Når det kommer til deg som fører, så ser man på hvor lenge du har kjørt, din alder og hvor du bor.

Har du allerede en bilforsikring på Teslaen du eier? Sjekk hvilke vilkår du har og hva som dekkes av kasko. Sørg for at den dekker det som er relevant for deg, og at du ikke er dekket for ting som ikke er mulig for elbilen. Slik som feilfylling.

Hvilken egenandel du velger å betale ved skade, påvirker også prisen du betaler per måned.  Er egenandelen høyere, kan forsikringspremien være lavere

Da kan du for eksempel spare opp til en bufferkonto som kan dekke egenandeler når uhellet er ute. 

Selv om du bytter forsikringsselskap vil du fremdeles få med deg bonus du har opparbeidet
Prisnivået varierer mye fra selskap til selskap og over tid. 

Derfor kan det lønne seg å gå gjennom prisene på forsikringer som finnes på markedet med jevne mellomrom. Du kan fort spare noen kroner i året på å være oppdatert på tilbudene som finnes.

Billig forsikring - Tesla

For å finne de som tilbyr billigste og beste bilforsikring bør du sammenligne flere tilbud. 

Mange velger å ha bilforsikring det forsikringsselskapet de allerede har andre forsikringer som innboforsikring, reiseforsikring og lignende i. Det kan være vel og bra ettersom man får samlerabatt. 

Likevel bør du sjekke hva andre forsikringsselskap tilbyr for å ha et godt grunnlag å sammenligne. Enten så har du allerede en god avtale og kan bli værende. Da kan du i alle fall forsikre deg om at du gjør rett i å være.

Eller så ser du at du kan spare en del kroner på å flytte forsikringer. Kanskje er prisen bedre, eller så dekker de skade mer spesifikt for elbil. Du velger det beste som passer for deg, dine ønsker og din bil best.

Blant tjenestene våre, har vi laget et skjema for forsikringer. Fyller du ut dette, får du enkelt kontakt med flere selskaper via oss. Da vet du hva som dekkes og hvor mye det koster hos flere.

Da kan du gjøre deg opp en egen mening og se hvor mye du kan spare ved å bytte alt over til en annen leverandør. Å sammenligne tilbud er gratis, og tilbudene du mottar er uforpliktende.

Som en ekstra bonus inkludert i våre tjenester, så vet leverandørene at de konkurrerer om deg. Da vet de at de må gi deg et bedre tilbud enn konkurrentene. 
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer