Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på forsikring av din Tesla

Det kan være store prisforskjeller på forsikring av Tesla, siden noen selskaper har store utbetalinger på enkelte modeller.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Tesla forsikring – slik finner du best forsikring

Som en Tesla eier bør du ha en forsikring. I likhet med alle bileiere er det lovpålagt med ansvarforsikring, men hva med høyere dekningsgrad? Her skal vi gå inn på hvilken forsikring som du bør velge, samt hjelpe deg finne beste og billigste tesla forsikring. 

Forsikring på elbil

Stadig flere nordmenn går til innkjøp av elbil fordi man gjerne får mer bil for pengene gjennom en rekke goder. Den første fordelen er null avgifter. Videre får man rimeligere bompenger og flere steder gir gratis parkering. 

Mange ønsker seg en Tesla, men med en slik flott bil er det også viktig med en god forsikring. Bilforsikring er viktig av flere grunner og det er flere typer du kan velge mellom. Først og fremst har man den lovpålagte ansvarsforsikringen. Denne dekker personskader, andres kjøretøy og eiendom. Videre er det delkasko, fullkasko og eventuelt også premium/pluss forsikring. 

Delkasko dekker brann, tyveri, glass og veihjelp/redning. Kasko dekker tilsvarende, men i tillegg skader på eget kjøretøy og leiebil. Pluss forsikringer dekker glasstak uten egenandel og maskinskader. Nøyaktig hva de ulike dekker varierer mellom forsikringsselskapene og derfor er det viktig at du leser vilkårene. 

Uten forsikring blir du fort stående igjen med store regninger, for bildeler er ikke billig. Særlig reparasjon av Tesla kan bli dyrt da det ofte er komplisert. Bilforsikring er faktisk en av de dyreste forsikringene vi har, og prisene varierer mye. Men hvilken forsikring bør du velge? Dette kommer an på flere faktorer. 

Det første du bør tenke på er din økonomiske evne og bilens verdi. Selvfølgelig tror og ønsker man ikke at en ulykke skal skje. Likevel er det fort gjort med småskader som også koster deg dyrt. Tesla har flere ulike modeller og i ulike prisklasser. Uansett er dette en bil med høy verdi og da vil det lønne seg å ha en god forsikring. 

Tesla Model S

Med en rekkevidde på 610 km og akselerasjon fra 0-100 km/t på 2,6 sekunder er Tesla Model S blitt en populær bil. I tillegg har bilen et attraktivt design og romslig bagasjerom på 804 liter. Her får man mye bil for pengene, men med en så flott bil er det viktig med forsikring tesla model s. 

Tesla Model 3

Modellen hakke ned har en akselerasjon på 3,4 sekunder (0-100 km/t) og 530+ km. Fremdeles en svært stilfull bil som går raskt og en svært populær bil. 

Her får man noe mindre rekkevidde og mindre bagasjerom, men igjen - mye bil for pengene. Dette er mye på grunn av de gunstige fordelene med å ha elbil i Norge. Trenger du forsikring Tesla Model 3? Les under introduksjon av de ulike modellene. 

Tesla Model X

Bilen med måkevingen er SUV-en Tesla Model X. Her er det en rekkevidde på 507 km, plass til 7 personer og 5 stjerners sikkerhet. Bilen går fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder og fungerer i alle værforhold med dobbel motor firhjulstrekk.

Ønsker du en bil med mye bagasjerom? Da er dette bilen for deg! Den rommer hele 2,487 liter. For forsikring tesla x kan du bruke vår tjeneste til å innhente tilbud.  

Tesla Model Y

I likhet med model X gir også model Y deg plass til syv personer og god plass til bagasje. Rekkevidden ligger på 480 km og akselerasjonen er 3,7 sekunder (0-100 km/t). Bagasjeromsvolum ligger på maks 1,9 m3. 

Tesla Cybertruck

Etter lanseringen av Cybertruck var det mye oppstyr i media. En bil med mye PR for å si det mildt, men ikke helt ulikt Elon Musk med et slikt påfunn. Cubertrcuk er en «pick-up med mer ytelse enn en sportsbil».

Tesla pris og forsikring 

Prisene på Tesla varierer ut ifra hvilken model og spesifikasjoner du ønsker på elbilen. I regnestykket bør du ha med pris på forsikring. Som nevnt er ansvarsforsikring lovpålagt, men du bør absolutt ha delkasko eller fullkasko på dyrere biler. 

Elbiler må gjerne på andre verksteder enn bensin- og dieselbiler. Har du en forsikring vil du være godt sikret dersom utforutsette utgifter dukker opp. Videre kan det være en ekstra sikkerhet dersom du er så uheldig å få strømstans. Sjekk derfor om forsikringen dekker veihjelp, slik at du har den ekstra tryggheten. 

Sjekk om forsikringen dekker dette 

Bilforsikring til bensin eller diesel biler er ganske like de til elbil. Riktignok finnes det flere forsikringer som er spesielt tilpasset elbiler. Dette er fordi elbiler har annet utstyr som følger med slik som ladekabel. Nettopp derfor bør du finne en bilforsikring som er tilpasset din Tesla bil. 

En god elbilforsikring er tilpasset elbil og bør inneholde følgende:

  • Forsikringen dekker tapt eller skadet ladekabel

Tyver stjeler mye rart, og flere elbileiere har opplevd å få stjålet sin ladekabel. Sjekk derfor om forsikringen dekker tyveri og skader på ladekabelen. 

  • Veihjelp ved tomt batteri

Helt i starten da elbilene kom ut på markedet var «rekkevidde-angst» ganske vanlig. Etter hvert har det nå kommet større batteripakker og stadig flere ladestasjoner. Til tross for dette kan det likevel skje, særlig på vinterstid siden batteri er sensitivt for kulde. Sjekk derfor om forsikringen dekker veihjelp om du får flatt batteri. 

  • Miljøhensyn

En del kjøper elbiler av miljøhensyn. Sjekk derfor om du får elbil til leiebil dersom det skjer noe med din egen. Samt om det er sikret klimanøytrale reparasjoner. 

  • Betal for det du trenger, ikke noe mer

Fordelen med en forsikring tilpasset elbiler er at den skal dekke det du som elbileier trenger, men ikke mer. For eksempel er feilfylling av drivstoff lite relevant. Sjekk derfor at forsikringen dekker det som er relevant for deg. 

Billig tesla forsikring

For å finne den billigste forsikringen bør du sammenligne flere tilbud. Mange velger det forsikringsselskapet de allerede har innboforsikring, reiseforsikring og lignende i. Det kan være vel og bra ettersom man får totalkunde rabatt. Likevel bør du sjekke hva andre forsikringsselskap tilbyr for å sikre at du både får den beste prisen og de beste vilkårene. 

Det å innhente tilbud og sammenligne kan du enkelt og raskt gjøre med vår tjeneste. Det er helt gratis og uforpliktende. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut ett enkelt skjema med litt informasjon. Deretter får du tilsendt tilbud fra de forsikringsselskapene du ønsker. 

Etter at du har sammenlignet på pris og vilkår kan du takke ja til det tilbudet som er best for deg. Slik sparer du både lommeboken og tid.

Tesla forsikring pris 

Har du allerede en bilforsikring på din Tesla? Sjekk hva forsikringen din dekker. Dersom du har en standard bilforsikring og ikke en som er tilpasset elbil eller Tesla.  Bør du vurdere å innhente tilbud for å sjekke om du er godt nok dekket. Selv om du bytter bilforsikringsselskap vil du fremdeles få med deg bonus du har opparbeidet. 

Prisnivået varierer mye fra selskap til selskap og over tid. Før du inngår en avtale bør du sjekke om det er bindingstid ettersom markedet endrer seg. Elbiler er et «hot»-marked og det kommer stadig nye forsikringer til dette bilsegmentet. 

Det kan derfor lønne seg å være våken i timen og sjekke forsikringer med jevne mellomrom. Særlig dersom du er på jakt etter den beste prisen og de beste vilkårene. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.