Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Livsforsikring kalkulator

En livsforsikring sikrer din familiens økonomi i tilfelle dødsfall. Den gir trygghet, forutsigbarhet og stabilitet.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Livsforsikring-kalkulator

Finnes det egentlig noe viktigere enn å forsikre seg selv og de man er glad i? Neppe. Mange leter etter en livsforsikring-kalkulator når de ser etter ny forsikring. Det er ikke nødvendig. Under får du informasjonen du trenger.

Hva er livsforsikring?

Livsforsikring er en forsikring man kjøper for å forsikre seg selv, og eventuelt resten av familien. Mange ønsker for eksempel å tegne forsikring for sine barn fra de er veldig små. Det gir dem en sikker fremtid. En livsforsikring kan gi viktige utbetalinger når man trenger det som mest.

Hva dekker en livsforsikring?

Som med de fleste andre forsikringer finnes det ulike tilbud og «pakker». Det finnes mange forsikringsselskap og hva de ulike pakkene inneholder varierer fra selskap til selskap. Derfor kan jakten på den perfekte forsikringspakken noen ganger virke lang og slitsom. Dette kan vi hjelpe deg med.

Formålet med en livsforsikring er at den skal være til stor hjelp dersom sykdom preger livet. Gode livsforsikringer gir også en økonomisk støtte dersom det verste skulle skje – den dekker utgifter ved død.

Blir man kritisk syk er det viktig at økonomien tillater at man bruker midler på å bli frisk, og at fokuset kan rettes mot helsen og ikke mot økonomiske problemer.

Det er her en livsforsikring kommer inn i bildet. Den kan gi muligheter til å få behandlingen der man trenger den og den kan gjøre at du får en ting mindre å bekymre deg for. Nemlig det økonomiske. Dette vil gjøre en vanskelig situasjon noe bedre.

Beste livsforsikring

Mange lurer på hvilken livsforsikring som er markedets beste, altså den man bør velge. Dette er det vanskelig å gi ett konkret svar på. Vi har alle ulike behov, derfor handler det om å finne den livsforsikringen, den pakken, som er best for hver og en.

På nettet kan man finne en god del tester og skaffe seg en følelse av hvilken forsikring som ligger best an. Husk uansett på at det ikke nødvendigvis er slik at du trenger samme forsikring som en god kollega. Finn den som passer best for deg og familien din.

For å finne ut av dette må du bestemme deg for hvor god dekning du ønsker og hva som er viktig for deg med en livsforsikring. Du må finne ut hvor stor livsforsikring du skal gå for.

Livsforsikring pris

Videre er det mange som lurer på hva prisen er på en livsforsikring. Dette er det også vanskelig å gi noe konkret svar på. Det kommer helt an på hvilken pakke man velger.

Som nevnt tidligere trenger du ikke en livsforsikring-kalkulator for å finne frem til prisen – dette vil i mange tilfeller uansett kun dreie seg om et estimat.

Til syvende og sist handler det om hvilket tilbud du faktisk går for. Det kan altså være lurt å sammenligne ulike tilbud for å deretter bestemme seg for det beste, og kanskje det billigste.

Livsforsikring-kalkulator

Vi skjønner godt at mange ønsker seg en forsikringskalkulator. Vi mennesker er utrolig opptatte av å raskt finne ut av hvor mye noe vil koste. I et hav av tilbud om gode forsikringer leter man selvsagt etter en enkel vei til målet.

Du gjør likevel dumt i å basere deg ene og alene på en slik kalkulator, uten å ha lest deg godt opp på de ulike avtalene, pakkene og tilbudene.

Livsforsikring best i test

Ifølge Norsk Kundebarometer (2016) er det livsforsikringen fra Gjensidige som er den beste. På andreplass finner vi Tryg. Deretter kommer SpareBank1, Storebrand og DnB.

Når det kommer til ulike tester av forsikringer er dette noe som kan variere fra år til år. Det skjer stadig endringer i markedet og det kan være vanskelig å følge med.

Det viktigste er uansett at man finner en pakke som har akkurat den dekningen man selv ønsker. Det er selvfølgelig også viktig at forsikringsselskapene tilbyr god kundeservice og at de er raske med viktige ting som for eksempel utbetaling. Dette er noe samtlige av leverandørene strekker seg langt for å være gode på. De ønsker alle fornøyde kunder og de vil alle ha en jevnlig strøm av nye kunder.

Livsforsikring utbetaling

Med mindre forsikringen går på død, vil utbetalingen skje til forsikringstager. Hvor vidt denne utbetalingen dreier seg om et engangsbeløp eller månedlig utbetaling (kan også dreie seg om daglig sats) kommer an på hva slags avtale man har og hvilken del av forsikringen man skal få utbetaling for. Altså hva som har skjedd/hva som skal skje videre

Livsforsikring for barn

Flere og flere foreldre ser verdien i å skaffe barna sine en god livsforsikring. Dette skaper trygghet i hverdagen. Etter å ha skaffet en slik forsikring til barna vil de fleste sitte igjen med en ekstremt god følelse av at de har gjort noe lurt, viktig og riktig.

En livsforsikring for barn og ungdom kan gi utbetaling ved sykdom, ulykke og invaliditet. En slik forsikring bør man tegne tidlig, det kan lønne seg.

Familiepakker

Skal du skaffe hele familien en livsforsikring, kan det lønne seg å gjøre dette samtidig og hos samme leverandør. I noen tilfeller vil man kunne få rabatter eller en god pakkeløsning som dekker familien i sin helhet.

Er du en av de som har søkt mye etter livsforsikring-kalkulator, er dette trolig informasjon du vil sette pris på. Husk uansett på at dette er noe som vil variere fra selskap til selskap.

Du trenger ikke være trofast

Mange har det samme forsikringsselskapet hele livet. Det viser seg gang på gang at dette ikke er det mest lønnsomme. Faktisk kan du spare en hel del på å være notorisk utro. Du burde i hvert fall sjekke jevnlig om du kan gjøre visse justeringer og byttinger for å ende opp med en billigere totalsum på dine forsikringer.

I noen tilfeller kan det selvfølgelig lønne seg å samle alle forsikringene ett sted, det kan hende du da får en slags samlerabatt. Det beste rådet vi kan gi deg er følgende: Vær oppmerksom og sjekk jevnlig. Det er dumt å betale for mye.

Økende pris

Vær forberedt på at prisen på din forsikring (månedlig betaling) kan øke jevnt og trutt med alderen din. Uansett er det smart å skaffe seg livsforsikring i ung alder, sånn at du er sikker på at du har forsikringen når du faktisk trenger den.

Forhåpentligvis slipper du sykdom eller ulykke, men faktum er at dette er noe man ikke har kontroll på selv. En livsforsikring kan gjøre en kjip situasjon litt bedre. Skulle man bli syk vil det utgjøre stor forskjell om man kan slippe økonomiske bekymringer.

Derfor burde du vurdere livsforsikring

Du har nå fått en del informasjon om hva livsforsikring er og hvordan den fungerer. Forhåpentligvis har du allerede sett behovet for en slik forsikring. Dersom du ikke er overbevist bør du tenke deg godt om.

Har du tenkt på hvordan livet vil se ut hvis du en dag blir arbeidsufør? Med en livsforsikring kan du være trygg på at du får større handlefrihet og et enklere liv om dette skulle bli tilfellet en dag.

Det finnes de som tenker at det lønner seg mer å spare opp en god sum med penger. Slik at denne summen kan brukes ved eventuell sykdom. Det er alltid lurt å spare, men det kan være snakk om store utgifter og store tap av inntekter om man blir kritisk syk.

Altså er det vanskelig å få få spart opp nok penger til at man kan være trygg på sin økonomiske fremtid. En annen faktor er det at du aldri vet akkurat når sykdom inntreffer. Det kan skje allerede året etter at du har begynt å spare. En livsforsikring gir deg et sikkerhetsnett fra dag én.

Forsikring gjennom jobben

Noen har gode forsikringer gjennom jobben. Dette kan være lurt å sjekke opp før du bestemmer deg for å gå for en livsforsikring. Hvis du vet at du har en forsikring gjennom jobben, burde du finne ut hva den dekker og hva den ikke dekker.

Vår tjeneste

Som nevnt tidligere vil en livsforsikring-kalkulator kun gi deg ulike pris-estimat. Vi foreslår derfor at du isteden får konkrete tilbud du kan se på og vurdere. Det hjelper vi deg gjerne med å få tak i.

På vår side kan du enkelt fylle ut et skjema som er den informasjonen forsikringsselskapene trenger for å kunne gi deg et tilbud. Resten av jobben gjør vi! Etter kort tid vil du motta uforpliktende tilbud som du kan velge fra. Da får du akkurat det du vil ha og du kan enkelt sammenligne prisene. Hvis du vil kan du da velge det billigste alternativet.

Det er på tide å faktisk gjøre det du har tenkt på lenge. Det er på tide å tegne en livsforsikring for deg selv og for familien. Da blir hverdagen og fremtiden mye tryggere. Fyll ut et skjema, kok deg en kopp kaffe, og vent på at tilbudene skal dukke opp foran deg. Vi håper du finner akkurat den forsikringsavtalen du ønsker deg.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr bilforsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.