Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Skadeforsikring

Forsikre din personlige økonomi dersom ulykken skulle ramme. Det er viktig å ha en skadeforsikring på bil, hus, båt og andre eiendeler. I tillegg kan liv og helse forsikres gjennom ulike livs-, uføre- og ulykkesforsikringer.

Skadeforsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Skadeforsikring

En forsikring gir deg en økonomisk trygghet dersom ulykken skulle ramme. Dermed unngår du personlig ruin.

De fleste av oss har en skadeforsikring på bil, hus, innbo, båt og andre dyre eiendeler. I tillegg forsikrer vi også helse, alderdom og våre liv generelt gjennom livs-, pensjons- og ulykkesforsikringer.

Hovedsakelig kan man dele forsikringene inn i forsikringer for liv og helse, samt forsikringer for hjem og fritid, og bil og kjøretøy.

Sikre liv og helse

Reiseforsikring

Alle bør ha en reiseforsikring. Da er du sikret uansett reise – både på ferie og i hverdagen. En god reiseforsikring dekker også de mindre reisene, som en tur på stranda eller en helgetur til hytta. Få pris på reiseforsikring her.

Livsforsikring

Det er ubehagelig, men desto viktigere å tenke på hva som skjer med familiens økonomi ved dødsfall. En livsforsikring sikrer økonomisk trygghet, forutsigbarhet og stabilitet. Og det er dette som er så utrolig viktig for de etterlatte. Det gir nemlig familien muligheten til å beholde samme levestandard som før. Få pris på livsforsikring her.

Barneforsikring

Barn trenger også trygghet. En barneforsikring sikrer barnet og familien ved alvorlig sykdom, ulykke og uførhet. Med en barneforsikring får du økonomisk trygghet.

En ulykke eller sykdom hos barnet kan få langsiktige konsekvenser. Blir barnet ditt uføre i ung alder, kan de risikere å være minstepensjonister resten av livet. Derfor er det så viktig at barnet er forsikret gjennom barndommen, ungdomstiden og studenttilværelsen. Få pris på barneforsikring her.

Uføreforsikring

Ulykke og langvarig sykdom vil føre til en betydelig nedgang i både inntekt og levestandard.

Hele 40 prosent av kvinner og menn blir uføre mellom 35 år pensjonsalder. Med en uføreforsikring vil du sikre deg en økonomisk trygghet. Om du blir arbeidsufør, vil en uførepensjon gi deg en månedlig utbetaling. Få pris på uføreforsikring her.

Ulykkesforsikring

En ulykke kan gi deg og din familie dramatiske konsekvenser. Man kan ikke sikre seg mot plutselige og uforutsette hendelser. Derimot, kan du få trygghet i etterkant med en ulykkesforsikring – også på fritiden. De økonomiske konsekvensene blir da lettere å håndtere i en ellers vanskelig periode. Få pris på ulykkesforsikring her.

Sikre hjem og fritid

Innboforsikring

Man vet aldri når noe uheldig og uforutsett skjer. Det er i disse øyeblikkene det er viktig å forsikringene på plass. Absolutt alle har behov for en innboforsikring. Har du ikke den på plass når noe skjer vil det få store, økonomiske konsekvenser.

Med en innboforsikring er alt av innbo, altså det du eier, være sikret ved tyveri, brann, vann og naturskade. Få pris på innboforsikring her.

Husforsikring

Hjemmet er noe av det vi verdsetter høyest. Det er stedet man føler seg mest trygg, men likevel kan uforutsette ting skje. Enten du eier enebolig, rekkehus, tomannsbolig eller vertikaldelt tomannsbolig, har du behov for en husforsikring. En slik forsikring sikrer huset ditt mot vannskade, naturskade, brann, skadedyr og tyveri. Få pris på husforsikring her.

Hytteforsikring

Elsker du den stillheten og roen på hytta? Enten du eier hytte eller fritidsbolig ved sjøen eller fjellet, har du behov for en hytteforsikring.

Med en hytteforsikring er du sikret mot både små og store skader. Den dekker vannskade, brannskade, naturskade, tyveri og lignende. Få pris på hytteforsikring her.

Dyreforsikring

Kjæledyr er som et kjært familiemedlem, og gir mye kos og glede. Om kjæledyret blir syk eller skadet kan det fort bli dyrt. En operasjon av hund kan fort komme opp i 50 000 kroner.

Dyreforsikring, husdyrforsikring, katteforsikring, hundeforsikring – kjært barn har mange navn. En dyreforsikring kan tegnes for hund, katt, hest og papegøye. Få pris på dyreforsikring her.

Sikre bil og kjøretøy

Bilforsikring

Det er lovpålagt å ha en forsikring, og denne må være betalt for at du lovlig skal kunne kjøre på offentlige veier. Hovedsakelig har du tre typer bilforsikring.

Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko. Hos mange forsikringsselskaper har du også tilbud om en ekstra god kasko. Det er opp til deg selv å vurdere hvilken du bør velge. Avgjørelsen bør imidlertid gjøres ut fra hvilken bil du har og hva du må ha dekt. Få pris på bilforsikring her.

Båtforsikring

Elsker du det avslappende båtlivet? Sesongen er kort, men det kan likevel oppstå en ulykke når som helst. Hovedsakelig har du både ansvar og kasko.

Med en god båtforsikring vil du kunne nyte båtlivet og samtidig være trygg på at du får hjelp til de økonomiske konsekvensene om det skulle skje et uhell. Få pris på båtforsikring her.

MC-forsikring

Nyt opplevelsen og friheten langs veien! Motorsykler har en veldig kort sesong, men den er til gjengjeld veldig dyrebar. Det er derfor veldig viktig å ha en MC-forsikring hos et forsikringsselskap som sikrer deg raskt på plass på verksted om uhellet først skulle være ute.

Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko. Få pris på MC-forsikring her.

ATV-forsikring

Om du har en registrert firehjuling eller ATV, bør den forsikres. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Det er opp til deg selv å velge hvilken dekning du vil ha, men ansvarsforsikring er minstekravet. Få pris på ATV-forsikring her.

Snøscooterforsikring

En snøscooter kan fort virke uskyldig, men det kan likevel oppstå alvorlige ulykker. I tillegg er det lovpålagt å ha minst ansvarsforsikring på en snøscooter med skilter.

En snøscooterforsikring dekker snøscooteren din ved sammenstøt, utforkjøring eller velt, brann eller eksplosjon, og tyveri eller forsøk på tyveri. Få pris på snøscooterforsikring her.

Mopedforsikring

En mopedforsikring gir trygghet til deg som kjører moped. Stygge ulykker kan skje selv på en moped, og det er da det er viktig å ha forsikringene på plass.

Du kan hovedsakelig velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko. Få pris på mopedforsikring.

Traktorforsikring

En traktorforsikring gjelder for norskregistrerte traktorer, i tillegg til ATV som er registrert som traktor (inntil 40 km/t) til privat bruk og eie. Traktoren må enten eies av privatperson, gårdbruker, idrettslag eller borettslag.

I noen forsikringsselskaper går traktor heller under arbeidsmaskinforsikring, men det er ikke så store forskjeller på disse forsikringene. Det finnes typisk tre typer traktorforsikring; ansvar, delkasko og kasko. Få pris på traktorforsikring her.

Veteranbilforsikring

Om du eier en veteranbil, er vi sikre på at du gir den mye kjærlighet. Det blir fort noe av det kjæreste man har, og derfor synes vi at bilen fortjener litt ekstra trygghet.

En veteranbilforsikring kan tegnes for en biler som er 30 år eller eldre, og i original og god stand. Du kan hovedsakelig velge mellom ansvar, delkasko og kasko. Få pris på veteranbilforsikring her.

Campingvognforsikring

Nyt friheten med å kunne reise rundt i en campingvogn, men samtidig være hjemme. Med en campingvognforsikring vil du få erstatning på skader både for campingvogn og fortelt.

Det er også helt opp til deg selv å velge hvor mye den skal dekke. Vanligvis kan du velge mellom delkasko, kasko og super. Få pris på campingvognforsikring her.

Bli totalkunde

Velger du å bli totalkunde, vil de fleste forsikringsselskapene kunne gi deg gode rabatter. Dette ut ifra at du da har inngått et totalkundeforhold. Her er det da vanlig at du får en viss prosent rabatt om du har tre eller flere forsikringer innen samme forsikringsselskap.

I noen tilfeller er det likevel billigere å ha forsikringene sine spredt i stedet for å ha alle i ett selskap. Selv med totalkunderabatt.

For å finne ut hva som lønner seg for det, bør du først og fremst få en oversikt over hvilke forsikringer du ønsker å ha. Deretter blir neste steg å få tilbud fra flere selskaper. Dette kan du enkelt gjøre gjennom Tjenestetorget.

Du fyller kun ut ett skjema og velger hvilke forsikringsselskaper du ønsker å sende det til. Deretter blir du kontaktet med uforpliktende tilbud fra hver enkelt. Du sparer med andre ord tid og penger!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.