Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Skadeforsikring

Forsikre din personlige økonomi dersom ulykken skulle ramme. Det er viktig å ha en skadeforsikring på bil, hus, båt og andre eiendeler. I tillegg kan liv og helse forsikres gjennom ulike livs-, uføre- og ulykkesforsikringer.

Skadeforsikring
Det er helt gratis å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Skadeforsikring

Det er viktig å ta vare på helsen og ting man eier, men plutselig skjer det noe. Da er det godt å ha forsikring. Skadeforsikring er en fellesbetegnelse på flere type forsikringsprodukter og tjenester. Her skal vi gå inn på noen av dem og hjelpe deg finne den beste forsikringen til deg – til den beste prisen!

Dette er skadeforsikring 

Skadeforsikring er en forsikring som dekker deg økonomisk dersom en ulykke skjer. De fleste har forsikring på bil, båt, bolig og dyre eiendeler. I tillegg finnes det forskjellige forsikringer for helsen og livet vårt. Eksempler på dette er livsforsikring, ulykkesforsikring og pensjonsforsikring. 

Skadeforsikring deles i all hovedsak inn i fire grupper.

 1. Tingsforsikring gjelder for erstatning av formuesverdier av ting. Her inngår innboforsikring og kaskoforsikring til bil eller båt. 
 2. Forsikring av tapt liv eller arbeidsevne som følge av ulykke eller sykdom. Eksempel her er yrkesskadeforsikring. 
 3. Formueskadeforsikring vil dekke krav om utbetaling av pengebeløp. Her er ansvars-, kreditt- og underslagforsikringer gjeldende. 
 4. Avbrudds- og interesseforsikring gir erstatning ved inntektstap. Dette kan være indirekte skade som gjør at tingen helt eller delvis blir ødelagt. 

Normalt stifter man en skadeforsikring med en bestemt forsikringssum. Hovedregelen er at forsikringssummen baserer seg på tingens virkelige verdi. 

De fleste har en eller annen form for skadeforsikring. Enten om det er for kjøretøy, bolig eller reise. Felles med alle er det skal gi økonomisk trygghet når plutselige og uforutsette hendelser oppstår. 

Ulike forsikringer 

Skadeforsikring er som nevnt en fellesbetegnelse. Under har vi listet opp flere ulike typer. Hvilke av disse du trenger kommer an på ditt behov og hva du eier. 

Skadeforsikring kjøretøy 

Under følger en liste over flere forsikringer for kjøretøy. Fellesnevneren er at alle kjøretøy har lovpålagt ansvarsforsikring. Utover ansvarsforsikringen kan man tegne ulike kaskoforsikringer for ytterligere dekning. Ansvarsforsikring dekker skader på andre personer og andres eiendeler, samt rettshjelp. Kaskoforsikringene dekker i tillegg eget kjøretøy, veihjelp og mer. 

 • Bilforsikring
 • Mopedforsikring
 • Campingvognforsikring
 • Snøscooterforsikring
 • Tilhengerforsikring
 • Traktorforsikring 
 • Båtforsikring
 • Veteranbilforsikring 

Skadeforsikring bolig

 • Innboforsikring
 • Boligforsikring/husforsikring
 • Verdigjenstandsforsikring 
 • Fritids- eller hytteforsikring 

Uansett om du eier eller leier er det flere forsikringer som er viktig å ha. Den som alle burde ha er innboforsikring. Denne dekker alle eiendeler du har inne i leiligheten eller huset, også kalt løsøre. 

Dersom du har eiendeler av særlig høy verdi, kan disse forsikres gjennom verdigjenstandsforsikring. Dette gjelder eiendeler som smykker, malerier og mer. 

Eier du egen bolig? Da bør du ha husforsikring. Denne dekker selve husets konstruksjon og alt som er fastmontert. 

Skadeforsikring reise, fritid og helse 

 • Reiseforsikring
 • Kjæledyrforsikring (hund eller katt)
 • Ulykkesforsikring 
 • Livsforsikring 
 • Barneforsikring
 • Kritisk sykdom 

For reise og fritid er det flere forskjellige forsikringer som kan stiftes etter behov. Forsikringen som er kjent for folk flest er reiseforsikring. Flere har forsikret seg på reise enten om det er gjennom en egen avtale eller kredittkort. 

Reiseforsikring gjør at du kan føle deg trygg på reise. Du vil da få den hjelpen du trenger raskt om du blir syk, eller om du blir frastjålet noe på tur. 

Det er i tillegg flere andre forsikringer for egen helse, slik som livs- og ulykkesforsikring. Disse er særlig relevant for deg med barn og familie. Skulle du frafalle eller bli alvorlig syk vil de være sikret et engangsbeløp eller månedlig utbetaling slik at du og dine kan leve som før. 

Er familien avhengig av din inntekt vil fort livet bli snudd opp ned og få store økonomiske konsekvenser uten disse forsikringene. Har du barn kan du i tillegg stifte en barneforsikring for dem. Denne vil sikre en stabil økonomisk fremtid og dekker barnet i tilfelle sykdom eller ulykke som fører til arbeidsuførhet. 

Pris på skadeforsikring 

Hva en forsikring kommer til å koste deg kommer an på flere faktorer. Først og fremst varierer de ulike forsikringene i pris og er varierende hos forskjellige selskaper. Det er derfor viktig å sammenligne flere tilbud for å sikre deg den beste prisen. Det er også slik du finner de beste avtalevilkårene. 

For det andre vil forsikringene variere ut ifra hvor du bor, alder og egenandel. Samt om du er totalkunderabatter eller har andre rabatter. Velger du en lav egenandel vil forsikringspremien bli høyere, og omvendt. Du kan derfor påvirke prisen ved å endre egenandelen. 

Andre måter å påvirke prisen på er gjennom å samle alle forsikringer i samme selskap. Da får du totalkunderabatt. Det er likevel ikke sikkert at dette lønner seg økonomisk, så du bør sammenligne flere tilbud. Er du medlem av forskjellige organisasjoner vil du også kunne få rabatt. 

Få tilbud på skadeforsikring  

Ønsker du tilbud på forsikring? Da kan du bruke vår gratis og uforpliktende tjeneste. Her legger du inn litt informasjon og velger forsikringsselskapet du ønsker tilbud fra. Etter kort tid vil selskapet ta kontakt for å gi deg et tilbud. 

Når du har mottatt tilbud fra alle ønskede forsikringsselskap, er det bare for deg å sammenligne på pris og vilkår. Slik sørger du får å få den beste prisen og den beste avtalen på markedet. 

Ved å bruke vår tjeneste slipper du å søke hos hvert enkelt selskap. Du fyller enkelt ut bare ett skjema og velger de selskapene du ønsker tilbud fra. Slik sparer du både tid og penger. Samt finner den beste forsikringen for akkurat deg. 
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.