cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Få tilbud på campingvognforsikring

Sammenlign tilbud på campingvognforsikring. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Finn beste forsikring - campingvogn

Når du skal velge en forsikring burde du gjøre en nøktern vurdering på hva du trenger ut av forsikringen.

Det er kanskje ikke viktig å forsikre løse gjenstander i en campingvogn dersom den vanligvis er tom når den ikke er i bruk, og kanskje du har en annen forsikring som dekker det.

Derimot kan det hende at området du er i er utsatt for flom, eller et i et strøk der det er mye hærverk, da kan det være en idé å gå for forsikringer som dekker dette.

Velg det som passer best

Hva som dekkes av forsikringen er veldig avhengig av hvem du er forsikret hos, og hvilken løsning eller pakke du har valgt hos forsikringsselskapet

Ofte kan du velge mellom tre eller flere alternativer. Disse tre alternativene gir kundene fleksibilitet når de skal velge en forsikring. Som kunde får du da muligheten til å gjøre et valg basert på den mengden sikkerhet du søker.

I tillegg kan du velge en løsning som passer verdien på campingvognen, samt hvor mye du bruker campingvognen. 

Campingvogn - forsikring

Det finnes en mengde forsikringer som du kan kjøpre for campingvogner. Som i tilfellet for alle forsikringer er det lurt å sammenligne forskjellige vilkår oppmot pris og behov, og undersøke med andre selskaper selv om du finner et godt tilbud.

Det er mange nyanser på hva de forskjellige forsikringsselskapene kaller pakkeløsningene sine, men vi skal gjøre en generell gjennomgang av de under

Brann og tyveri

Nesten alle forsikringselskapene har en forsikringspakke som dekker brann og tyveri. Det betyr at man vil være forsikret mot skade som blir forårsaket av brann i en campingvogn, eller dersom noen prøver å bryte seg inn i en campingvogn for å stjele eiendeler. 

Kasko

Man kan også gå for en kasko forsikring som såpass omfattende at den gjelder de fleste typiske uhell som kan skje i forbindelse med en campingvogn.

Denne forsikringen er dyrere enn forsikringen som dekker tyveri og brann, men har til gjengjeld bedre vilkår da forsikringen dekker deg i kollisjon, hærverk og skader i tillegg til brann og tyveri.

Kasko for en campingvogn er et godt alternativ som tar for seg det meste av skade på campingvognen.

Super-forsikring

Dersom kasko ikke er nok, tilbyr mange forsikringsselskaper også en egen "super-forsikring" som forsikrer deg mot ting du kanskje ikke tenker over at det er greit å være forsikret mot.

Dette kan være feriegaranti, fuktskader eller skade som er forårsaket av insekter og gnagere, samt en forsikring for fastmontert eller løst utstyr.

Kjøp forsikring med lav egenandel?

Forsikrer du det meg en høy egenandel blir det mye billigere. Her er det igjen viktig å tilpasse valget etter egne behov.

Vil du at forsikringen skal dekke mindre skader, kan du velge lav egenandel. Da vil det igjen gå ut over bonusen på forsikringen, samtidig som forsikringen blir dyrere. 

Med en høyere egenandel får du billigere forsikringer, men må da dekke mindre skader selv. Har du råd til å dekke mindre skader selv, er det ofte lurt å velge en høyere egenandel - og dermed få en bedre pris.

Må man ha forsikring på campingvogn?

Skade på en campingvogn dekkes ikke av forsikringen du har på bilen dersom du skulle bli utsatt for en kollisjon. Derfor kan det være lurt å ha en egen campingvognforsikring.

Det er ikke lovpålagt å ha campingvognforsikring. Dersom du ikke har forsikret campingvognen betyr det at skade på motpart dekkes av ansvarsforsikringen, men ikke skade på egen campingvogn.

Forsikring campingvogn - pris

Prisen på en campingvognforsikring avhenger av hvor mye du vil at forsikringen skal dekke.

Som regel er det lurt å tenke over hva man faktisk ønsker at forsikringen skal dekke, og deretter gjøre et valg som gir deg den tryggheten du er fornøyd med. Det er selvsagt viktig at man ikke betaler for mye. 

En av de beste måtene du kan sikre deg mot å betale “blodpris” på campingvognforsikringen din, er ved å sammenligne forsikring fra forskjellige selskaper.

Sammenlign forsikringer - sjekk pris

Den enkleste måten å sammenligne forsikringer på er å bruke en sammenligningstjeneste. På siden her finner du et skjema hvor du kan krysse av for de forsikringene du trenger.

Husk at man kan rabatt hvis man samler flere av forsikringene sine hos et selskap.

Når skjema er utfylt, sender vi det til flere forsikringsselskap samtidig. Da vil du få gratis og uforpliktende tilbud fra forsikringselskapene og kan velge det som passer deg best.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer