Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på campingvognforsikring

Sammenlign tilbud på campingvognforsikring tilpasset deg og ditt behov. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

campingvognforsikring

Hva som dekkes av forsikringen er veldig avhengig av hvem du har forsikring hos, og hvilken løsning, eller pakke, du har valgt hos selskapet. 

Ofte kan du velge mellom tre eller flere alternativer. Disse tre alternativene gir kundene fleksibilitet når de skal velge en forsikring til campingvognen sin. Som kunde får du da muligheten til å gjøre et valg basert på den mengden sikkerhet du søker.

I tillegg kan du velge en løsning som passer verdien på campingvognen, samt hvor mye du bruker campingvognen. 

Hva dekker campingvognforsikring?

Hos Gjensidige kan du velge mellom Campingvogn Pluss, Kasko eller Delkasko. Hva forsikringsselskaper tilbyr i de forskjellige utvalgene sine varierer i stor grad.

Hos Tryg kan du for eksempel velge mellom de tre alternativene Brann, Brann og Tyveri og Kasko. En annen aktør som tilbyr forsikring til campingvogner er Storebrand. Storebrand har bare to alternativer - Brann + Tyveri og Kasko.

Brann, Brann + tyveri og Brann og Tyveri eller alle forsikringer som er lett å forstå seg på. Brannforsikring dekker kun brannskader og eksplosjoner, mens Brann og Tyveri dekker både brannskader og tyveri.

Noen forsikringer dekker både campingvogn og fortelt, mens andre dekker bare vognen. 

Har du en campingvogn av høy verdi, bør du vurdere en campingvognforsikring som forsikrer deg mot store økonomiske tap ved skder og uhell. Ofte er  kasko eller Pluss-forsikring det beste valget. 

Gjensidiges Kasko forsikring dekker følgende:

  • Kollisjon
  • Utforkjøring
  • Velting
  • Andre ytre påvirkninger
  • Brann
  • Tyveri

I tillegg til disse seks punktene, får du også veihjelp når du trenger det. Veihjelp inkluderer berging og tauing, hjemtransport av campingvognen, samt transport av reservedeler. Som om ikke det var nok, dekker campingvognforsikringen også skader på fortelt og skader på takluker og glass. 

Velger du pluss campingvognforsikring har du stort sett samme dekning som Kasko-forsikringen, men med noen få unntak. Forskjellen er at du får ekstra høye forsikringssummer på ekstrautstyr, dekning ved fuktskader og feriegaranti. 

Gjensidiges feriegaranti på campingvognforsikring innebærer at du får dekket utgifter til alternativ overnatting om du må avlyse en tur på grunn av en skade som dekkes av forsikringen. 

Rabatt på Forsikring - Campingvogn

Forsikringen kan bli mye billigere om du velger en høy egenandel på forsikringen. Her er det igjen viktig å tilpasse valget etter egne behov.

Vil du at forsikringen skal dekke mindre skader, kan du velge lav egenandel. Da vil det igjen gå ut over bonusen på forsikringen, samtidig som forsikringen blir dyrere. 

Med en høyere egenandel får du billigere forsikring, men må da dekke mindre skader selv. Har du råd til å dekke mindre skader selv, er det ofte lurt å velge en høyere egenandel - og dermed få en bedre pris. 

Forsikring Campingvogn - Pris

Prisen på Campingvognforsikring avhenger veldig av hvor mye du vil at forsikringen skal dekke. Som regel er det lurt å tenke over hva man faktisk ønsker at forsikringen skal dekke, og deretter gjøre et valg som gir mest mulig trygghet. Det er selvsagt viktig at man ikke betaler for mye. 

En av de beste måtene du kan sikre deg mot å betale “blodpris” på campingvognforsikringen din, er ved å sammenligne forsikring fra forskjellige selskaper.

Sammenlign forsikringer

Den enkleste måten å sammenligne forsikringer på, er å bruke en sammenligningstjeneste. Tjenestetorget hjelper deg å manøvrere i det som ofte kan være et forvirrende landskap. 

På Tjenestetorget sine nettsider kan du fylle ut hvilke forsikringer du vil ha tilbud på, og hvor mange selskap du vil motta tilbud fra. Da får du en rask og enkel oversikt over den beste og billigste forsikringen.  

Må man ha forsikring på Campingvogn?

Hvert år havner campingvogn-eiere i den uheldige situasjon at de har fått en skade på campingvognen, uten å ha forsikring på campingvognen.

Dessverre er det ikke slik at forsikringen på bilen dekker skader på campingvognen ved kollisjon. Dermed behøver man også forsikring på campingvognen om man skal kunne få erstatning ved uhell. 

Det er ikke lovpålagt å ha forsikring på campingvognen. Dette innebærer at skade på motpart dekkes av ansvarsforsikringen, men ikke skade på egen campingvogn.

Fordeler med forsikring

Nye campingvogner er som regel ganske dyre, og da kan det være greit å tegne campingvognforsikring som en sikkerhet mot et potensielt stort økonomisk tap. 

Har du derimot en gammel campingvogn, er det ikke like sikkert at en campingvognforsikring er hensiktsmessig. Som hovedregel bør man tenke over hvor mye penger man er villig til å risikere ved å ha forsikring/ ikke ha forsikring. Med en dyr campingvogn, er det sjeldent feil med ekstra sikkerhet i form av en god campingvognforsikring. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.