Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på mopedforsikring

Sammenlign tilbud på mopedforsikring tilpasset deg og ditt behov.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Må man ha mopedforsikring?

Ansvarsforsikring er noe alle som kjører moped må ha. For å få registrert mopeden må du ha bevis på en slik mopedforsikring. Forsikringen dekker skader på andre personer som er involvert i ulykker der du har ansvar for ulykken. I tillegg dekker den skader på andres kjøretøy eller eiendeler. Denne siste delen kan ofte begrenset til et gitt beløp. For å finne ut dekningen på forsikringen må du lese om forsikringen og reglene for den.

Ansvarsforsikringen har sjelden egenandel. Unntaket er forsikringsselskaper som har rettshjelp inkludert i sine ansvarsforsikringer. For denne dekningen er det ofte en egenandel.

Ansvarsforsikring er en lovpålagt forsikring for alle registrerte kjøretøy, også mopeder.  Du kan selv velge om du vil ha en mer omfattende forsikring, som kaskoforsikring i tillegg. Da får du dekket flere skader på mopeden inkludert ved brann, utforkjøring, tyveri, kollisjon og velting.
 
Forsikringsselskalene har ulike priser og deres tilbud varierer også med tanke på hva de faktisk dekker om du skal trenge det. For å finne den beste avtalen på markedet, kan du ta kontakt med flere forsikringsselskap. Problemet med dette er at det kan være tidkrevende.
 
Et tips er å benytte seg av en sammenligningstjeneste, som f.eks Tjenestetorget tilbyr. Da får du enkelt og raskt en oversikt over de beste tilbudene. Da sparer du både tid og penger. 

Delkasko

Dekker det samme som ansvarsforsikring, men har i tillegg dekning for kostnader knyttet til ulykker og hendelser som kan inntreffe. Hva som dekkes av en delkaskoforsikring kan variere, med det er vanlig å få dekket kostnader ved brann, tyvere og glasskader.

I tillegg er det vanlig å få veihjelp om du f.eks. har brukket nøkkelen, ikke får startet eller er tom for bensin. Det er ofte egenandeler for disse dekningene, men de kan variere. Har du rettshjelp i ansvarsforsikringen din, dekker også delkasko fra samme selskap det samme.

Full kaskoforsikring på moped

Den mest komplette forsikringen. Her får du dekket alle kostnader for skader. Om du selv er skyld i en kollisjon eller utforkjøring, eller om du velter, så får du dekket reparasjonene. Nesten alltid mot å betale en egenandel. Ellers så dekker kaskoforsikringen alt det delkasko og ansvarsforsikringen dekker.

Scooter forsikring

Hvilke mopeder eller scootere kan ikke forsikres?

  1. Moped som brukes til utleie. 
  2. Moped og scootere over 50 ccm (kan forsikres under mc/motorsykkel). 
  3. Moped som brukes til terrengkjøring. 
  4. Mopeder som ikke er registrert. 

Trimming av moped/scooter vil kunne føre til redusert erstatning ved en skade. Er du under 18 år kan du ikke tegne forsikringen i eget navn, da må du få foreldre til å tegne forsikringen. 

Hva koster forsikring på moped?

Prisen på forsikringen avhenger av om du skal ha ansvar, kasko eller full kasko forsikring. Er du under 18 år må en forelder kjøpe forsikringen. Dette kan også være gunstig for prisen på forsikringen, ettersom foreldre ofte har flere forsikringen. Med flere forsikringer gir det bedre bonus på forsikringen og billigere mopedforsikring. 

Billig mopedforsikring

Ser du etter en billig mopedforsikring kan det være lurt å høre med flere forsikringsselskap. Mopedforsikring 

Mopedforsikring pris

Det koster som regel i overkant av 1000 kroner i året å forsikre en moped eller scooter. I følge finansrådet, koster de fleste forsikringer mellom 1500 og 5000 kroner. Du bør velge den forsikringen som passer best til eget bruk.

Har du råd til større økonomiske tap ved en ulykke, kan en billig mopedforsikring være passende. Er du derimot i en trang økonomisk situasjon, bør du forsikre deg såpass at du ikke taper for mye penger dersom noe skulle skje.  
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.