Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på snøscooterforsikring

Sammenlign tilbud på snøscooterforsikring tilpasset deg og ditt behov.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Hvorfor du trenger forsikring til snøscooter

De fleste nøler ikke med å skaffe seg en god forsikring til huset og bilen sin. Men det er kanskje ikke like selvsagt for alle at man trenger en god forsikring til snøscooteren sin? 

Mange snøscootere er ikke billige å kjøpe, og de potensielle utgiftene ved et tyveri eller et uhell er dermed store. Hvis du har en god forsikring, kan du bruke din scooter uten å bekymre deg for hvor dyrt det blir dersom noe skulle skje.

Snøscootere blir kjøpt enten for pur moro og hobby eller for å faktisk gjøre nytte. Uansett årsak til anskaffelse blir de ofte brukt i røffe omgivelser. Dermed er ikke sjansen liten for at noe kan gå galt. Derfor gjør du lurt ved å skaffe deg en god forsikring som hjelper deg dersom du skulle være uheldig. 

Hva slags forsikringer finnes?

Ansvar

Alle eiere av kjøretøy må ha ansvarsforsikring, uansett om det er en buss, bil eller snøscooter. Hvis ikke dette er på plass, er det egentlig ikke lov å bruke kjøretøyet på veien. En slik forsikring dekker skader på andre sine kjøretøy, andre personer eller bygninger som er forårsaket av deg. 

En ansvarsforsikring innebærer også som regel fører- og passasjer-ulykker. Det vil si at du er dekket mot skader på føreren av bilen og eventuelle passasjerer. 

Delkasko

Dersom du ønsker å være litt bedre dekket av din forsikring, kan en delkasko-avtale være en god ide. Da er du dekket mot litt flere ting enn ved å kun ha ansvarsforsikring. Typiske ting som delkasko dekker er tyveri, eller forsøk på tyveri, og brann. Også andre uforutsette hendelser som lynnedslag eller skade under transport er også dekket her. 

En slik avtale kan være lur å ha dersom du er redd for at noen vil prøve å stjele snøscooteren din. Med mindre du har scooteren stående veldig trygt innenfor en låst garasje, vil nok dette være noe de fleste bekymrer seg for. 

I tillegg vil de fleste avtaler med delkasko også dekke stjålet utstyr som var montert på snøscooteren din, opp til en viss grense. Mange velger å legge på mer ekstra-utstyr i tillegg til det som følger med scooteren ut av fabrikken. Det kan for eksempel være skjermer, ekstra rom for oppbevaring eller andre duppeditter som er montert på i ettertid. Hvis noe av dette blir stjålet vil være dekket mot dette med en delkasko-forsikring. 

Kasko

En kasko-forsikring dekker alt det som ansvar-, og delkasko-avtaler gjør, men enda mer i tillegg. For eksempel vil du være forsikret mot hærverk, noe som kan oppstå i sammenheng med et forsøk på tyveri. 

Du vil også være forsikret mot uhell. Det kan innebære alt fra velt, krasj, andre uhell eller større ulykker. Det vil si at du får hjelp til å dekke utgiftene i sammenheng med reparasjoner på verksted og andre kostnader. De fleste avtaler kommer med en liten egenandel. Men denne andelen er som regel veldig mye mindre enn de totale utgiftene som reparasjonen faktisk koster. 

Med en kasko-avtale vil du være sikret mot nesten alle typer uheldige situasjoner. Da trenger du ikke være bekymret når du bruker snøscooteren din og kan sove med god samvittighet. 

Pris snøscooterforsikring

Hvor mye du må betale for forsikring, er avhengig av mange forskjellige faktorer. Siden snøscootere kun kan brukes på snø og is, spørs det litt hvor i landet du bor. Dersom du bor et sted med mye tilgang på snø, vil nok det henge sammen med at du bruker kjøretøyet mye. I hvert fall mer enn noen som bor et sted med lite snø i løpet av året. 

I tillegg spørs det selvfølgelig også på hvor mye snøscooteren koster og hvor mye ekstra utsyr som er montert. Jo dyrere scooteren er, desto mer må du nok betale i premie da den er dyrere å reparere og eventuelt erstatte. 

Til sist spørs premien på alderen til scooterens eier. Veldig unge og veldig gamle sjåfører er statistisk sett mer utsatt for uhell, og er derfor dyrere å forsikre. I tillegg kan selskapene se på din forsikring-historie og avgjøre sannsynligheten for at du er involvert i en ulykke. Slike små faktorer kan avgjøre hvor stor premien din blir. 

Billigste forsikring til snøscooter

Prisen varierer også mye med hva slags avtale du velger. En ansvarsforsikring er den avtalen med lavest premie. Deretter følger delkasko, og til slutt kasko som har høyest pris. 

Men det er viktig å tenke på hvor mye du må betale dersom du opplever tyveri eller et uhell. Ofte kan en forsikring være en billig måte å kjøpe trygget i en slik situasjon. Selv om du må betale en egenandel, er det som regel veldig mye billigere enn det du måtte ha betalt ellers.  

Den beste snøscooterforsikringen for deg

Folk er opptatt av forskjellig ting. Noen er opptatt av forsikring og ønsker å finne den aller beste forsikringen på markedet. De vil ha en avtale som dekker alle mulige scenarioer og dermed minske frykten for at noe skal skje. 

Andre vil kanskje betale minst mulig i premie hver måned. De er ikke så opptatt av å ha en god forsikring enten fordi de ikke tenker at snøscooteren sin har noe særlig verdi. Eller fordi de heller vil betale selv i en potensiell situasjon. 

Hva slags forsikring som passer for akkurat deg kommer an på hva slags snøscooter du har og hva du er mest opptatt av. Uansett er det en god idé å få en oversikt over markedet og sammenligne ulike selskaper. Det kan du gjøre ved å innhente tilbud fra flere forskjellige forsikringsselskaper. Da kan du selv sammenligne ulike vilkår og premier, og selv bestemme hvilken avtale som passer best for deg. 
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.