Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på traktorforsikring

Sammenlign tilbud på traktorforsikring fra flere forsikringsselskaper.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Finn beste traktorforsikring

Det er mange som kjøper seg en traktor i løpet av livet, og dermed vurderer en traktorforsikring, eller arbeidsmaskinforsikring. Enten det er til bruk på egen tomt og bruk, til større gårder eller andre nyttige formål. 

Traktorer er store maskiner som ofte kan koste en del penger. Derfor er det lurt å ha en god forsikring, slik at du er godt dekket dersom det skulle oppstå et uhell.

Har du behov for å forsikre traktor eller andre ting? Med vårt skjema for forsikringer, kan du få tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig. Da kan du sammenligne og velge det som passer best for deg.

Det å samle dine forsikringer hos et forsikringsselskap kan gi deg rabatt. Dermed kan du spare penger om du sjekker prisen på andre forsikringer samtidig. Slik som landbruksforsikring, bilforsikring og uføreforsikring.

Har du allerede traktorforsikringen din hos noen andre i dag, kan det være penger å spare på å sjekke priser hos andre selskaper. Da ser du fort om du betaler for mye i året eller ikke. 

Kanskje får du mer inkludert i hva forsikringen dekker hos andre selskaper. Husk å lese gjennom fullstendige vilkår når du sammenligner.

Hvorfor bør du ha forsikring til traktor?

De fleste er opptatt av å ha en bra forsikring til hus, innbo og bil. Men er du kanskje ikke like opptatt av å finne en god forsikring til traktoren? Det burde du nemlig. Traktorer finnes i mange prisklasser, men de fleste er ikke veldig billige.

Det hender også at man tar traktoren ut på veien, og da er det lurt å forsikre seg mot ting som utforkjøring, kollisjon og velt. Det hender vel også at traktoren befinner seg i ulendt terreng og derfor ekstra utsatt for velt.

I tillegg benyttes de ofte til hardt arbeid der de kan slites ut over tid. Dersom din traktor plutselig streiker og den må repareres, kan det bli veldig dyrt hvis du ikke har en god forsikring.

I tillegg kan man aldri være helt sikret mot tyveri eller annet hærverk. Mange vet verdien av traktorer og traktorens deler og utstyr. Dermed kan man plutselig stå overfor et tyveri. Da er det en god trygghet å ha en avtale som dekker slike utgifter. 

Å bruke litt tid på å finne en god forsikring til traktor er en god investering for trygghet i hverdagen. 

Hva slags ulike forsikringer finnes?

Det er ikke alltid lett å få oversikt over alle de forskjellige forsikringene som finnes. Men akkurat som med bil, tilbyr de fleste selskap flere ulike avtaler. 

Det er ansvar-, delkasko-, og kaskoforsikring

I tillegg er det noen selskap som også tilbyr noe som kalles «maskinskade». Denne forsikringen gjelder for skade på store maskiner som traktor og andre maskiner for manuelt arbeid. 

Ansvarsforsikring, trafikkforsikringsavgift - traktor

Må man ha forsikring på traktor? Nei, ikke hvis den er avregistrert. Men da kan du heller ikke bruke den på veien. Så fort den er registrert, er det lovpålagt med en ansvarsforsikring.

En slik avtale innebærer at du er dekket mot utgifter for skade på andre kjøretøy, bygninger eller personer dersom du havner i en ulykke. Men ansvar dekker ikke skader på egen traktor.

Delkasko

Hvis du ønsker litt mer dekning, kan man velge en avtale med delkasko. Da er du for eksempel dekket mot brann, tyveri og steinsprut. Slike hendelser kan føre til store utgifter for deg som eier. 

Traktorer er store kjøretøy som ofte må stå ute, og er dermed mer utsatt for tyveri enn kjøretøy som står inne i en garasje. Hvis noen stjeler traktoren din og du ikke har forsikring, kan du risikere å ikke få noe penger tilbake. 

Kasko

Dersom du vil ha enda bedre dekning bør du ha en kasko-forsikring. Da er du i tillegg også dekket mot skader som oppstår. Enten det er i sammenheng med en ulykke, eller hærverk.

Hvis du kjører på veien kan traktoren få stor skade etter kollisjon eller utforkjøring. Da blir det dyrt.

Det er ikke like mange verksteder for traktorer som det er for biler. Dermed er det også ofte dyrere å reparere skader på traktor enn på en bil. Deler må kanskje kjøpes fra utlandet og man må ha spesiell kunnskap. 

Dermed kan det være en god idé å ha en kaskoforsikring slik at du slipper å betale store summer ved et uhell. 

Maskinskadeforsikring - traktor

I tillegg er det noen selskaper som tilbyr en maskinskadeforsikring for traktor og andre anleggsmaskiner. Denne forsikringen har enda bedre dekning for avanserte maskiner og kan være en god idé for deg som har en kostbar traktor.

Maskinskade-forsikring på gammel traktor? Ofte er det et øvre tak for alder på forsikringen, eksempelvis inntil 10 år.

Forsikring traktor - pris

Hvilken traktorforsikring-pris du må betale avhenger av flere ulike faktorer. For det første er det variasjon i pris ut ifra hvor mye dekning du velger 

Å kun ha ansvarsforsikring er det billigste alternativet i forhold til hvor mye du må betale på forsikringen. Det er dessuten obligatorisk om kjøretøyet er registrert.

Følgende er delkasko litt dyrere, og kasko samt maskinskade de avtalene som koster mest i forsikringspremie. Men da er dekker forsikringen også mer.

Men husk at desto mer som er inkludert i forsikringen, desto mindre må man ut med selv hvis uhellet er ute. Så det kan lønne seg å ha en litt dyrere forsikring, slik at du slipper unna med en mindre regning ved en eventuell skade. 

Selv om du selv tenker at du er en god fører, kan et uhell skje de beste. Dessuten kan kjøretøyet bli utsatt for brann, tyveri eller en annen form for skade der den står lagret.

I tillegg har alder og erfaring med forsikring noe å si på premien du må betale på forsikringen. De yngste og de eldste sjåførene må ofte betale mest siden det er disse gruppene som oftest er utsatt for uhell. 

Dersom du har hatt forsikring i mange år uten å ha hatt noen ulykker, kan du komme unna med en lavere premie. Det er fordi selskapet anser det som mindre sannsynlig at du vil være involvert i en ulykke basert på din tidligere historie. 

Beste forsikring til traktor

Så hva er egentlig den aller beste forsikring for traktor? Svaret på dette spørsmålet avhenger av hva som passer best for deg som eier, og hva du har behov for. 

Dersom du kun ønsker å komme unna med den laveste prisen kan du helt lovlig velge å kun ha en ansvarsforsikring. Ansvar dekker skade kjøretøyet ditt påfører personer, bygninger og andre eiendeler. Men ikke ens egen.

Hvis kjøretøyet ikke er registrert, trenger du ikke å kjøpe ansvar heller. Men velger du det, kan du bare ha traktoren til privat bruk, og ikke langs veien.

Men dersom du trenger litt mer trygghet i hverdagen kan det være lurt med en kasko- eller delkaskoforsikring. På den måten kan du bli sikret mot å måtte punge ut store summer for reparasjon ved et uhell.

Men du skal ikke trenge å forsikre mer enn du får behov for heller. Er kjøretøyet gammelt, og du kan enkelt erstatte det selv, kan du vurdere å droppe det. Men ansvar må du ha om du som fører skal bruke den på veien.

Har du behov for traktorforsikring, eller andre former for forsikring? Du kan enkelt sjekke priser via skjemaet på siden her. Da er det ulike aktører som gir deg sine tilbud som passer for deg, hvor du kan få oversikt over priser og vilkårene. 

Da er det bare opp til deg å gå for det beste blant tilbudene du får. Enten der du kan spare mest, eller den som dekker det du eier best.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.