Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Få tilbud på traktorforsikring

Sammenlign tilbud på traktorforsikring fra flere forsikringsselskaper.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Finn den beste traktorforsikring for deg

Det er mange som kjøper seg en traktor i løpet av livet. Enten det er til bruk på     egen tomt og bruk, til større gårder eller andre nyttige formål. Traktorer er store maskiner som ofte kan koste en del penger. Derfor er det lurt å ha en god forsikring, slik at du er godt dekket dersom det skulle oppsto et uhell. 

Hvorfor bør du ha forsikring til traktor?

De fleste er opptatt av å ha en bra forsikring til hus og bil. Men er du kanskje ikke like opptatt av å finne en god forsikring til din traktor? Det burde du nemlig. Traktorer finnes i mange prisklasser, men de fleste er ikke veldig billige. I tillegg benyttes de ofte til hardt arbeid der de kan slites ut over tid. Dersom din traktor plutselig streiker og den må repareres, kan det bli veldig dyrt hvis du ikke har en god forsikring. 

I tillegg kan man aldri være helt sikret mot tyveri eller annet hærverk. Mange vet verdien av traktorer og traktorens deler og dermed kan man plutselig stå ovenfor et tyveri. Da er det en god trygghet å ha en avtale som dekker slike utgifter. Å bruke litt tid på å finne en god forsikring traktor er en god investering for trygget i hverdagen. 

Hva slags ulike forsikringer finnes?

Det er ikke alltid lett å få oversikt over alle de forskjellige forsikringene som finnes. Men akkurat som med bil, tilbyr de fleste selskap flere ulike avtaler. Det er ansvars-, delkasko-, og kaskoforsikring. I tillegg er det noen selskap som også tilbyr noe som kalles «maskinskade» som gjelder for skade på store maskiner som traktor og andre maskiner for manuelt arbeid. 

Ansvarsforsikring

Ifølge norsk lov må alle som eier en traktor ha en ansvarsforsikring til den. En slik avtale innebærer at du er dekket mot utgifter for skade på andre kjøretøy eller personer dersom du havner i en ulykke. 

Delkasko

Hvis du ønsker litt mer dekning, kan man velge en avtale med delkasko. Da er du for eksempel dekket mot brann, tyveri og steinsprut. Slike hendelser kan føre til store utgifter for deg som eier. Traktorer er store kjøretøy som ofte må stå ute, og er dermed mer utsatt for tyveri enn kjøretøy som står inne i en garasje. Hvis noen stjeler traktoren din og du ikke har forsikring, kan du risikere å ikke få noe penger tilbake. 

Kasko

Dersom du vil ha enda bedre dekning bør du ha en kasko-forsikring. Da er du i tillegg også dekket mot skader som oppstår. Enten det er i sammenheng med en ulykke, eller hærverk. Det er ikke like mange verksteder for traktorer som det er for biler. Dermed er det også ofte dyrere å reparere skader på traktor enn på en bil. Deler må kanskje kjøpes fra utlandet og man må ha spesiell kunnskap. Dermed kan det være en god ide å ha en kasko-forsikring slik at du slipper å betale store summer ved et uhell. 

Maskinskade

I tillegg er det noen selskaper som tilbyr en maskin-skade-forsikring for traktor og andre anleggsmaskiner. En slik avtale har enda bedre dekning for avanserte maskiner og kan være en god ide for deg som har en kostbar traktor. 

Pris forsikring traktor

Hvor mye du må betale for din forsikring avhenger av mange ulike faktorer. For det første er det variasjon i pris ut ifra hvor mye dekning du ønsker. Å kun ha ansvarsforsikring er det billigste alternativet i forhold til hvor mye du må betale i premie. Følgende en delkasko litt dyrere og kasko samt maskinskade de avtalene som koster mest i premie. 

Men husk at jo større dekning du har, desto mindre må man ut med selv hvis uhellet er ute. Så det kan lønne seg å ha en litt dyrere forsikring, slik at du slipper unna med en mindre regning ved en eventuell skade. Selv om du selv tenker at du er en god sjåfør, kan et uhell skje de beste. 

I tillegg avhenger premien du må betale på din egen alder og erfaring med forsikring. De yngste og de eldste sjåførene må ofte betale mest siden det er disse gruppene som oftest er utsatt for uhell. Dersom du har hatt forsikring i mange år uten å ha hatt noen ulykker, kan du komme unna med en lavere premie. Det er fordi selskapet anser det som mindre sannsynlig at du vil være involvert i en ulykke basert på din tidligere historie. 

Beste forsikring til traktor

Så hva er egentlig den aller beste forsikring for traktor? Svaret på dette spørsmålet avhenger av hva du som eier er mest opptatt av. Dersom du kun ønsker å komme unna med den laveste prisen kan du helt lovlig velge å kun ha en ansvarsforsikring. 

Men dersom du ønsker litt mer trygghet i hverdagen kan det være lurt med en kasko- eller delkaskoforsikring. På den måten kan du bli sikret mot å måtte punge ut store summer for reparasjon ved et uhell. Uansett hvor god sjåfør du selv tenker at du er, kan andre uforutsette hendelser skje som innebærer utgifter. 
 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.