Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Livsforsikring

Selv om det er ubehagelig å tenke på er det viktig å sikre familiens økonomi ved dødsfall. En livsforsikring gir økonomisk trygghet, forutsigbarhet og stabilitet.

Det er store forskjeller på vilkår og priser mellom de ulike forsikringsselskapene. Sammenlign og finn beste tilbud.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Livsforsikring

Sikre dem du er glad i med en livsforsikring. Selv om det er ubehagelig å tenke på er det viktig å tenke på konsekvensene om du skulle falle fra – og sikre dine nærmeste.

Økonomisk trygghet

For de etterlatte er det ekstra viktig med en økonomisk trygghet, forutsigbarhet og stabilitet om noe skulle skje.  En livsforsikring gir de etterlatte muligheten til å beholde samme levestandard som før. De kan med andre ord betale ned boliglån, unngå å måtte flytte og barna kan dermed fortsette på samme skole og sine fritidsaktiviteter.

Utbetaling ved dødsfall

Med livsforsikring vil de etterlatte få en engangsutbetaling ved dødsfall som følge av sykdom eller ulykke. På den måten vil de få en skattefri utbetaling om du skulle falle fra.

Hvor høy dekning på livsforsikring?

Det er vanskelig å komme med et fasitsvar her. En god regel er å ta utgangspunkt i gjeld du og familien har og velge en utbetaling som vil nedbetale dette, i tillegg til ekstra for å erstatte tapt inntekt.

Klarer din ektefelle eller samboer å betjene gjelden og utgifter med en inntekt? Har du barn du ønsker å sikre en økonomisk fremtid? Det er mange faktorer å ta hensyn til.

Mindre utgifter - enda mindre inntekt

Om et dødsfall skulle skje, vil som oftest utgiftene reduseres med 20%, mens inntekten reduseres betraktelig mer. Generelt sett kan du velge hvem forsikringen skal utbetales til. I tillegg kan de etterlatte som oftest disponere utbetalingen fritt.

Pris på livsforsikring

Det er store forskjeller mellom de ulike forsikringsselskapene, både når det gjelder pris og vilkår. Derfor anbefales det alltid at du undersøker priser og vilkår fra flere selskaper. Ofte tar det litt tid og energi å gjøre dette og mange utsetter det ofte på grunn av det.

Gjennom Tjenestetorget kan du kjapt og enkelt få tilbud fra flere. Du fyller kun ut ett skjema som sendes til de selskapene du ønsker å motta tilbud fra. Du får deretter flere uforpliktende tilbud du enkelt kan sammenligne. Velg så den livsforsikringen du liker best.

Forsikringsselskaper i Norge

Det finnes mange forskjellige forsikringsselskaper i Norge. Noen av selskapene som tilbyr livsforsikring er: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg og Vardia.

Les mer om Forsikring

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.