Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Innboforsikring kalkulator

En innboforsikring forsikrer personlige eiendeler om det blir stjålet, utsatt for vannskade, brann og mye mer.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Innboforsikring-kalkulator

De fleste av oss er svært nøye på å skaffe oss en god innboforsikring som sikrer hjemmet og eiendelene våre. Mange leter derfor etter en innboforsikring-kalkulator for å finne beste pris. Vi gir deg informasjonen du trenger.

Brannskader, skader som kommer av vann og lekkasjer, naturskader og skader påført av andre kan fort bli kostbart når det kommer til bolig. Derfor velger mange å skaffe seg en forsikring som gjør at man kan sove litt bedre om natta.

Vel vitende om at man har et slags sikkerhetsnett dersom en slik situasjon skulle oppstå føles alt litt bedre. Dette sikkerhetsnettet går under navnet innboforsikring.

Hva er innboforsikring?

De fleste har en viss anelse om hva innboforsikring er, ofte blir man oppfordret av banken til å skaffe seg en slik forsikring. For de som leier kan det noen ganger stå i kontrakten at de er nødt til å ha en innboforsikring. Dette for å sikre eiendelene.

Uavhengig av om man er pliktig til å ha en slik forsikring eller ikke, bør man ha det. Det kan få store økonomiske konsekvenser å ikke ha tegnet en innboforsikring.

Akkurat hva en innboforsikring er eller inneholder kan variere fra selskap til selskap, men fellesnevneren er at denne forsikringen beskytter det du eier, det du har i din bolig.

Det vi eier er ting vi er veldig glad i og ofte har disse tingene en stor verdi. Da er det greit å vite at om uhell skulle skje, har man muligheten til å skaffe seg nye viktige eiendeler om de skulle ha blitt ødelagt.

Hva dekker innboforsikring?

Hva innboforsikringen faktisk dekker kan variere fra leverandør til leverandør. Det kommer også an på hvilken avtale/pakke du velger. Det finnes mange standardpakker, men man har også muligheten til å velge en større pakke for å være ekstra godt dekket.

Det kan være lurt dersom man har mye i hjemmet med stor verdi. Det er opp til deg hva du skal velge og hvilken dekning du skal ha. Mange forsikringsselskap vil anbefale å velge en større avtale en «grunnpakken».

En innboforsikring skal dekke skader på det som befinner seg i boligen. Dersom du leier ut deler av huset eller leiligheten, kan det være andre vilkår.

Innboforsikring pris

La oss snakke litt om dette med en gang. Det er ofte det første man tenker på når man vurderer ulike forsikringer for å sikre sitt innbo. Prisene varierer selvsagt, derfor er mange på jakt etter den billigste innboforsikringen. Det skjønner vi godt. Derfor er det også mange som leter etter en innboforsikring-kalkulator.

Når det kommer til pris burde man selvfølgelig sammenligne, men man bør ikke glemme å ha fokus på hva slags dekning man trenger. Det er dumt å kjøpe en pakke som egentlig er «for liten», kun fordi prisen er fristende.

Innboforsikring-kalkulator

Det finnes mange ulike måter å finne ut av hvilken pris man må regne med å betale. Bruker man en eller annen form for innboforsikring-kalkulator vil dette kun kunne gi et estimat. Du vet ikke hvilken pris du faktisk ender opp med.

Derfor anbefales det å skaffe seg noen uforpliktende tilbud. Disse er mer konkrete og du vil da få et innblikk i hva forsikringen dekker og til hvilken pris.

Egenandel på innboforsikring

Dersom man en dag skulle få bruk for forsikringen man har tegnet, vil det være en egenandel. Altså en del man selv må betale ved skader. Akkurat hvor mye denne egenandelen er på vil variere. Du har muligheten til å velge dette selv.

Noen velger en høyere egenandel, og da et mindre månedelig beløp som skal betales til forsikringen. Andre synes det er bedre med så lav egenandel som mulig. Dette er viktig å ta et valg på, før man velger avtale. Du er sjefen!

Beste innboforsikring

Det er ikke så rart at man gjerne ønsker markedets beste innboforsikring. For å finne denne kan man selvfølgelig ta en titt på ulike tester. Husk på at dette kan forandre seg fort og at ulike tester kan utpeke forskjellige vinnere.

Det er uansett ikke slik at alle har de samme kriteriene for hva som faktisk gjør en innboforsikring best. For noen er det ene og alene prisen som avgjør, mens andre er mer opptatt av å ha en god dekning og god/rask kundeservice.

Finn ut hva som er viktig for deg. Det beste er selvfølgelig å finne seg en forsikring som har god dekning, perfekt kundeservice og likevel en ålreit pris.

Hva koster innboforsikring?

Har du stilt deg dette spørsmålet, vurderer du nok å skaffe deg en innboforsikring. Det kan være veldig lurt og det kan faktisk gjøre at hverdagen føles mye tryggere og bedre.

Ved å bruke en innboforsikring-kalkulator kan du selvsagt få en viss anelse av hva det koster med en innboforsikring.

Deretter burde du få tak noen uforpliktende tilbud. Du trenger ikke si ja til disse tilbudene, men da er det enklere å faktisk ta et valg.

Bytte av selskap

Har du allerede en innboforsikring, men lurer på om det kan lønne seg å bytte leverandør? Dette er ingen dum tankegang. Uansett kan det være lurt å følge med, sjekke og holde orden på de forsikringene man har.

Ser du for eksempel at prisen øker, kan det være mulig å få et bedre tilbud et annet sted. Det er nemlig slik at forsikringsselskapene befinner seg i et marked med stor konkurranse. De konkurrerer om å få deg som kunde og strekker seg derfor langt for å få til det.

Det finnes også muligheter til å spare noe dersom man samler absolutt alle forsikringene sine ett sted. Ofte får man da en slags samlerabatt. Det kan være lurt å undersøke saken nærmere, ingen har lyst til å betale for mye for noe så «kjedelig» som forsikringer. Husk: Det kan uansett ikke skade å få noen uforpliktende tilbud fra andre selskaper.

Forsikringssum

Vi har tidligere nevnt at mange leter etter en innboforsikring-kalkulator for å finne ut av pris. Det er også mange som bruker en eller annen form for innbokalkulator for å «regne ut» forsikringssum.

Forsikringssum er den summen du maksimum kan få utbetalt ved skade. Det er forståelig at mange gjerne vil regne ut denne summen, slik at de lettere kan finne ut av hva slags dekning de skal velge.

Likevel er det viktig at man ikke glemmer å se på avtalen i sin helhet. Du kommer langt med å selv finne ut av hva slags dekninger du ønsker og deretter lese godt på noen avtaler du kan velge fra. Det er viktig å lese avtalens vilkår nøye og det er viktig å forstå disse vilkårene.

Ikke vent

Som en liten oppfordring på tampen ønsker vi å minne om at det er dumt å vente med å skaffe seg innboforsikring. Det er slik at vi dessverre aldri kan vite eller bestemme når eventuelle skader skal oppstå.

Venter du med å skaffe deg en innboforsikring, kan det ende med at det blir svært dyrt for deg. Da vil du angre på at du ikke bare gjorde det, mens du hadde det i tankene. Så derfor prøver vi å dytte deg i gang, vi vil at du skal skaffe deg de forsikringene du trenger, før du eventuelt måtte få bruk for selve forsikringen og dens utbetalinger. Ikke vent, gjør det nå. Straks forteller vi deg hvordan du tar fatt på «oppgaven».

Er du i tvil? Tenk på dette: Svært få ville dratt på ferie uten å ha en reiseforsikring (heldigvis), du burde tenke på samme måte når det kommer til dine kjæreste eiendeler.

Vi hjelper deg videre

Istedenfor å bruke evig lang tid på ulike innboforsikring-kalkulator for å så føle at du egentlig ikke er noe nærmere målet, kan du enkelt fylle ut et skjema på vår side. Denne tjenesten er enkel å bruke og du kommer raskt videre.

Når du har fylt ut nødvendig informasjon, leverer vi denne informasjonen videre til forsikringsselskaper som drømmer om å kapre deg som kunde. I denne perioden kan du få lov til å lene deg tilbake og nyte livet.

Kort tid senere vil du så motta uforpliktende tilbud som du kan se på i fred og ro. Da får du enkelt oversikt over hva de ulike tilbudene inneholder og ikke inneholder. Det beste av alt er at du har muligheten til å sammenligne prisen. Det er du som bestemmer og du kan gjerne velge det billigste alternativet om du ønsker det.

Bruker du denne tjenesten er sannsynligheten stor for at du sparer både tid og penger. Du slipper også å irritere deg over hvor kjedelig prosessen med å finne ny forsikring er.

Vi tar oss av den største delen av jobben og vi passer på at du får de tilbudene du trenger for å få tatt et godt valg. Det er alltid lurt å se på flere tilbud, før man bestemmer seg for hvilket man skal gå for.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr innboforsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.