Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Roan

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Roan

Kjente og seriøse meglere i Roan

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Roan. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Roan
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Roan så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Roan er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Roan?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Roan

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Roan

Det finnes kun eneboliger i Roan kommune, 547 oppførte eneboliger. De fleste eier egen bolig, men det er også mulig å leie. 27,4 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det finnes nesten like mange hytter som eneboliger i kommunen, 390 oppførte hytter, noe som gir et relativt godt hyttemarked.

Om Roan

På yttersiden av Fosenhalvøya, i Trøndelag fylke, ligger Roan kommune. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 947 innbyggere. Kommunens administrative senter heter Roan. Kommunen har ingen tettsteder. Det er flere øyer som hører til Roan kommune, de fleste er fraflyttede bortsett fra Brandsøya som har fastlandsforbindelse. Roan kommune skal slå seg sammen med Bjung i 2020, i forbindelse med kommunereformen.

Dåapma er kommunens høyeste topp og ligger 644 moh. Landskapet i Roan er for det meste kupert, med mange nakne fjelltopper. Det finnes forekomster av marmor i Roan. For turister har kommunen en variert natur å by på, fra fjell til hav. Rorbuferie har blitt populært for turistene, med havfiske og maritime aktiviteter. Bessakerfjellet vindkraftverk er landets største med 25 vindturbinder.

Roan kommunen har tre barnehager og to 1-10 skoler. Kommunen har flere aktive lag og foreninger, og det finnes et godt og variert tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Rv. 715 og 17 er viktig for samferdsel i kommunen og gir veiforbindelse til resten av Fosen, Namsos og Steinkjer.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Roan

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg