Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ringerike

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4444
 • 4816
 • 4817
 • 4818
 • 4819
 • 4451
 • 4450
 • 4675

Eiendomsmegler Ringerike

Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ringerike så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ringerike er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ringerike?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ringerike

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ringerike

Litt over halvparten av kommunens innbyggere sokner til Hønefoss. Selv om det i alt er åtte tettsteder i Ringerike, er det bare omkring 70 prosent som bor i tettsteder. Sammenlignet med fylket som helhet, er det 11-12 prosentpoeng lavere enn gjennomsnittet. Bosettingen utenom tettstedene er spesielt konsentrert til flatlandet rundt Hønefoss.

Folketallet i Ringerike har vært stabilt stigende i lang tid. Veksten ligger riktignok noe under fylkesgjennomsnittet, men trenden er klart positiv. Størsteparten av veksten de neste 20 årene forventes å tilfalle Hønefoss. Dette skyldes blant annet den planlagte Ringeriksbanen. Den skal gjøre det mulig å komme seg til og fra hovedstaden på en halvtime.

I dag har i overkant av 30 prosent av Ringerikes sysselsatte jobb i en annen kommune. Og andelen innpendlere ligger like på den andre siden av 30-tallet. Ringeriksbanen kan forventes å ikke bare gjøre noe med disse tallene, men også eiendomsmarkedet som helhet.

Eiendomsmegler Ringerike

Boligmarkedet i Ringerike er allerede i dag preget av forholdsvis god aktivitet. Benytt deg derfor gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Ringerike.

Om Ringerike

Ringerike er den nest største kommunen i Buskerud målt i folketall og den tredje største i utstrekning. Administrasjonssenteret er Hønefoss, og kommunen rommer ellers syv mindre tettsteder. Ringerike strekker seg fra nordenden av Tyrifjorden i sør til et kort stykke forbi Sperillen i nord. Kommunen er gjennomskåret av E16 på langs, og rv. 7 og 35 møtes i Hønefoss fra henholdsvis vest og sør.

Naturen i Ringerike er preget av skoglendt terreng og større vassdrag. Det har ført til at Ringerike ikke bare er størst på tømmeravvirkning i fylket, men også betydelig i landssammenheng. Videre vil mange betegne Ringerike som et eldorado for den som er glad i natur og friluftsliv. Blant de mest yndede turmålene og -utgangspunktene kan Ringkollen, Kongens Utsikt og Pilgrimsleden nevnes.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer