Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Melhus

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Melhus

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Melhus så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Melhus er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Melhus?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Melhus

Det finnes både eneboliger og leiligheter i Melhus kommune, men boligmarkedet er i stor grad preget av eneboliger. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et godt leiemarked. 15,9 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er moderat, med 1022 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Av fylkets kommuner har Melhus det største jordbruksarealet. Det dyrkes for det meste korn, men man driver også med en del husdyrhold. Melhus er også en av de kommunene i fylket som driver mest skog. Industrien avspeiler dette, med hovedvekt på næringsmiddelindustri og trevare- og møbelindustri. Hele 44 prosent av den yrkesaktive befolkningen i Melhus jobber i Trondheim.

I Melhus kommune finnes det 11 kommunale barnehager og seks private. Kommunen har ni barneskoler og to ungdomsskoler. I tillegg har kommunen en videregående skole som tilbyr mange ulike studieretninger. Det ligger også to folkehøyskoler i kommunen. I Melhus finnes det mange aktive lag og foreninger, tilbudet til barn og unge i form av fritidsaktiviteter er godt.

Både E6 og Dovrebanen går gjennom kommunen og gir gode forbindelser til for eksempel Trondheim.

Om Melhus

Melhus kommune ligger omtrent midt i Trøndelag fylke. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 16 600 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Melhus. Kvål, Ler, Lundamo, Hovin og Korsvegen er de andre tettstedene i kommunen. De fleste av kommunen sine innbyggere bor i eller rundt tettstedene.

Naturen i Melhus er preget av nokså høyt terreng, flere steder er det over 600 moh. Kommunens høyeste topp er Rensfjellet som ligger 847 moh. En av Norges beste lakseelver, Gaulavassdraget, renner gjennom Melhus kommune. Ramsarområdet Gaulosen naturreservat og landskapsvernområde er et vernet område i kommunen. Tyskerne bygde under andre verdenskrig opp et stort militærområde i Melhus kommune. Kulturfestivalen Sagauka blir årlig arrangert i Melhus kommune.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer