cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Klepp

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Klepp

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Klepp så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Klepp er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Klepp?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Klepp

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Klepp

Boligmarkedet i Klepp kommune er preget av eneboliger. Kun 1/5 av boligene er leiligheter. De fleste eier bolig, men det finnes et leiemarked. 11,3% av innbyggerne i Klepp bor på landbrukseiendommer. Kommunen har få hytter, kun 150 stk ifølge data fra SSB.

Hovedvekten av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. Industrien er i hovedsak knyttet opp mot jordbruket, da i form av vedlikehold av landbruksredskapet. Næringsmiddelindustrien er også viktig i kommunen, særlig i form av meieri og potetindustri. I Kleppe finner vi et viktig handelssenter for kommunens innbyggere. Det må nevnes at over 60% av kommunens yrkesaktive innbyggere pendler ut av Klepp for å jobbe.

Det finnes 22 barnehager i Klepp. Kommunen har seks barneskoler, to 1-10 skoler og to ungdomsskoler. I tillegg finner vi Jæren Folkehøgskule og Øksnavad videregående skole i Klepp. Kommunen har en svømmehall og et godt tilbud av forskjellige fritidsaktiviteter.

Sørlandsbanen går gjennom kommunen, og det går mye lokaltrafikk til både Stavanger/Sandnes og Egersund. Fv. 44 går også gjennom kommunen. Det finnes lokale busser og kollektivtransport til nabokommuner og andre kommuner i fylket. Fra Kleppe til Stavanger bruker man omtrent 30 minutter med bil.

Eiendomsmegler Kleppe

Som følge av den korte avstanden til Stavanger og gode forhold for småbarnsfamilier er det flere som ønsker å bosette seg i Kleppe. Noe som betyr at boligmarkedet er veldig aktivt. Og med et aktiv marked følger det naturligvis med flere meglere som konkurrerer om de samme oppdragene.

Dersom du har besluttet å selge din bolig, har du derfor flere flinke meglere å velge mellom. Vi anbefaler derfor at du bruker en anbudstjeneste for å vise meglerne at de konkurrer om deg som kunde. Du er velkommen til å bruke vår tjeneste. Da vil du bli kontaktet innen få dager, deretter er det bare å sammenligne ulike tilbud og velge det beste.

Om Klepp

Klepp kommune ligger på Jæren i Rogaland fylke. Kommunens administrative senter heter Kleppe. Klepp har nynorsk som målform, men det er kun 60% av innbyggerne som har nynorsk som hovedmål. I tillegg til Kleppe har kommunen ett tettsted til; Pollestad. Det finnes to tettsteder til, men de ligger kun delvis innenfor kommunen sine grenser. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 19324 innbyggere.

Klepp ligger i lavt terreng, høyeste punkt er kun 102 moh. Jordbruk er veldig viktig for kommune, hele 65% av arealet i Klepp er dyrket mark. Klepp har Rogalands største kornareal, men det er husdyrhold som utgjør kjernen av jordbruket i kommunen.

Kleppevarden ble valgt til kommunens tusenårssted. Dette er en gravhaug fra eldre bronsealder. Kystlinjen er vernet området, denne er også helt uten skjærgård. Strandsonen har et rikt fugle- og fiskeliv.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer