Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Herøy (Nordland)

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4444
 • 4816
 • 4817
 • 4818
 • 4819
 • 4451
 • 4450
 • 4675

Eiendomsmegler Herøy (Nordland)

Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Herøy (Nordland) så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Herøy (Nordland) er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Herøy (Nordland)?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Herøy (Nordland)

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Herøy

Ettersom Herøy er en kommune som i sin helhet består av øyer, finner man en bosetning som er svært spredt. Siden krigen har det vært en sterk sentralisering av bosetningen, der de mest bebodde øyen er Nord-Herøy, Sør-Herøy, Tenna, Ytre og Indre Øksningan, Seløy og Staulen da alle disse er koblet sammen gjennom broer.

Kommunen har hatt en nedgang i befolkningen på grunn av mangelfullt lokalt sysselsettingstilbud som har resultert i en del fraflytting, særlig av de unge. I perioden 2006-2016 hadde de likevel en beskjeden økning på gjennomsnittlig 0,1 % årlig. Tall fra 2018 viser en befolkning på 1782 innbyggere med videre prognoser om svak oppgang i befolkningen.

Tidligere (i 2010) var det svært få boliger å få tak i, da mange av de omsatte boligene ble slukt av fridismarkedet. Dette har blitt bedret gjennom kommuneplan for å øke bosetting med satsning på god trivsel, arbeidstilbud og botilbud. I boligmarkedet er det i dag 737 boliger og 44 leiligheter, der 82,3% er selveier og resten er leietakere. Man finner også en del fritidsboliger i kommunen, totalt 524 hytter.

Når det gjelder prising har ikke SSB så mange tall, men i 2015 var gjennomsnittlig kvadratmeterpris 13 132 kr for eneboliger. Når det gjelder boligomsetning er denne noe varierende, men ligger rundt 6-10 boliger i året. Per 22. januar 2019 ligger det ute 10 boliger, der prisene ligger på 1 460 00kr for en 110m2 enebolig, noe som er en svak økning i kvadratmeterprisen fra 2015.

Om Herøy

Herøy er en kommune som ligger på Helgelandskysten utenfor Sandnessjøen og befinner seg i Nordland fylke. Kommunen befinner seg i sin helhet på øyer der det totalt sett er 1700 øyer, men ikke alle disse er bebodd. Det er kun ett tettsted i kommunen, og dette er kommunesenteret Silvalen. Ettersom Herøy består av mange øyer er naturlandskapet preget av dette og har derfor mange fine velutviklete strandflater.

I næringslivet er det fiske og havbruk som har vært de viktigste næringene historisk sett, og arbeidsplasser direkte eller indirekte knyttet til disse. I dag har fiske mindre betydning og primærnæringer generelt sett ligger på bare 15% av sysselsettingen i kommunen. Videre er det 18% innen industri som bygge- og anleggsvirksomhet og industri tilknyttet fisk innen næringsmiddelindustri, der Marine Harvest er den største industribedriften. Andre industrier er tekstilindustri og verkstedindustri. Til slutt bør det nevnes at 17% av de yrkesaktive i kommunen arbeider utenfor kommunen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer