Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tysfjord

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Tysfjord

Kjente og seriøse meglere i Tysfjord

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Tysfjord. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Tysfjord
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tysfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tysfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tysfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Tysfjord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Tysfjord

Bosetningen i Tysfjord kommune er konsentrert til tre områder. Først og fremst finner man de fleste i kommunesenteret Kjøpsvik, og ellers i områdene langs Tysfjorden i Drag-Helland og Bognes-Korsnes. Samt at det også er en samisk bosetning. Totalt er det 956 eneboliger og 19 leiligheter, der de fleste er selveiere (85,4%). I tillegg finner man en del hytter i kommunen, totalt 728.

I 2015 var det boligsatsing i Tysfjord etter at det hadde i lang tid vært preget av boligmangel. Etter at boligprosjekter ble satt i gang forsvant både leiligheter og eneboliger raskt fra markedet da mange kastet seg over dem. Flere av leilighetsprosjekter var utsolgt lenge før bygging, noe som tyder på at boligmarkedet er både sultent og går godt. Når det er sagt sliter de fremdeles noe med mangel på boliger som følge av at kommunen har vært restriktive med tomter i Tysfjorden. Dette kan være noe av grunnen til fraflytting til de nærliggende kommunene.

Om Tysfjord

Tysfjord kommune befinner seg i Nordland fylke og grenser mot kommunene Ballanger og Hamarøy, samt mot Sverige. I dag bor det 1942 innbyggere i kommunen med prognoser om en svak videre nedgang. Når det gjelder natur finner man Nord-Europas dypeste og verdens nest dypeste naturlige karstgrotte. I tillegg finner man flere hundre meter dyp canyon, men ellers er det fjorder og bratte fjellpartier med isbreer som preger naturlandskapet. Å bo i Tysfjord gir altså gode og allsidige friluftsmuligheter med vakker natur som gir tilgang til ski, klatring, dykking, sjø og ferskvannsfiske. Videre er det fire barnehager og tre grunnskoler i kommunen. Den videregående skolen holder til på Oppeide i Hamarøy kommune.

Tysfjorden har vært kjent for å være en god fiskefjord, men i dag er ikke dette den store næringen. Det har skjedd en dreining mot oppdrett av både laks og torsk, men ellers er det mye industri som står for dagens sysselsetting. Dette gjelder særlig innen bygge- og anleggsvirksomheten, sementfabrikk, bearbeiding til brannglass og vinduer, gummi-, plast- og mineralsk industri. 20% av yrkesaktive arbeider utenfor kommunen i Hamarøy, Salten, Vesterålen og Narvik.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tysfjord

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg