Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Naustdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Naustdal

Kjente og seriøse meglere i Naustdal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Naustdal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Naustdal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Naustdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Naustdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Naustdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Naustdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Naustdal

I Naustdal er det bebyggelse langs fjordsidene og oppover i Naustdal i dalene, men flest bor i kommunesenteret Naustdal. Folketallet ligger på rundt 2 825 med tall fra 2018. Kvadratmeterprisen ligger på rundt 15 209 – 16 000 kroner, og boligomsetninger ligger på rundt 10 -15 boliger av eneboliger, småhus og blokkleiligheter.

Fra Eiendom Norge sin boligprisstatistikk som ble publisert i første kvartal 2018 viser det at Sunnfjord (inkluderer Naustdal, Jølster, Gaular og Førde) har hatt en prisutvikling på 0,9 %. Dersom man ser fra periode 2013 til 2018 ligger Sunnfjord på en 25 plass med en endring i boligpris på 34 prosent.

Om Naustdal

Naustdal kommune ligger i Sogn og Fjordane fylke, og er en del av nordsiden av Førdefjorden med grense mot Gloppen, Førde, Flora og Jølster. Etter regjeringen Solbergs kommunereform vil Naustdal, Førde, Jølster og Gaular kommune bli slått sammen til Sunnfjord kommune.

Næringslivet er preget av jordbruk med melkeproduksjon og sauehold, ellers er det næringer innen bygg og anlegg, i tillegg til håndverk. Naustdal er altså en jordbrukskommune, og ofte kjent for elven Nausta. Likevel arbeider omkring 60% av de som bor i Naustdal utenfor kommunen, i all hovedsak i Førde kommune.

Kommunens natur er preget av fjell og elver, der Blåfjellet er det høyeste fjellet i Naustdal og ligger 1390 moh.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Naustdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.