Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Forsand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Forsand

Kjente og seriøse meglere i Forsand

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Forsand. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Forsand
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Forsand så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Forsand er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Forsand?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Forsand

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Forsand

I 2018 var det 6 leiligheter og 516 eneboliger i Forsand kommune. De aller fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked. Hele 27% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Har du lyst på hytte i Forsand er det mulighet for dette, da det er bygget nærmere 600 hytter i kommunen.

De aller fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor varehandel/hotell/restaurant. Jordbruk, industri og turisme er viktig for kommunen. Omtrent 46% av de yrkesaktive innbyggerne i Forsand jobber utenfor kommunen.

Kommunen har en barnehage og en grunnskole. Forsand har også tilbud i form av Kulturskolen og andre fritidsaktiviteter.

Den viktigste veien for kommunen er rv.13. Forsand får fergefri forbindelse til Stavanger i og med ferdigstillingen av Ryfasttunnelen. Det finnes flere lokalbusser i Ryfylke som også går innom Forsand.

Boligmarkedet i Forsand er ikke like aktivt som andre områder er fylke. Noe som gjenspeiles av de lave boligprisene. Aktiviteten på boligmarkedet er nok mer knyttet til fritidsboliger enn annet.

Eiendomsmegler Forsand

Med et så lite aktivt boligmarked er det ikke like mange meglere å velge mellom som andre steder. Men det er ikke nødvendig å få panikk. Det finnes selvfølgelig meglere som kan hjelpe deg med å selge bolig her også.

Bruk gjerne vårt skjema for å komme i kontakt med meglere som har erfaring med boligsalg i Forsand kommune. Da vil du bli kontaktet innen 3 dager. Deretter er det bare å invitere de på befaring, for så å velge den beste megleren for jobben.

Om Forsand

I Ryfylke i Rogaland ligger Forsand kommune. Forsand er en stor kommune målt i areal, hele 780 kvadratkilometer. I 2018 var det målt opp 1.222 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Forsand, og er kommunens eneste tettsted.

Jordbruk er viktig for kommunen, da med vekt på husdyrhold og melkeproduksjon. Det finnes også mange sauer i kommunen. Forsand har også noe industri, da med hovedvekt på utvinning av sand, grus og stein.

Vannkraft er viktig i Forsand og kommunen er den nest største kraftkommunen i Rogaland. Dette skyldes at landskapet i kommunen er preget av høyt terreng og mange vann. I tillegg til at det kommer en del nedbør i området. Preikestolen kan trekkes frem som en viktig severdighet.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Forsand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg