Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ballangen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Ballangen

Kjente og seriøse meglere i Ballangen

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Ballangen. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Ballangen
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ballangen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ballangen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ballangen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ballangen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ballangen

Bosetning i kommunen finner man i den vestlige delen langs Ofotfjorden der det er tettbebyggelse ved Kjeldebotn og i sentrale daler, samt i tettstedet Ballangen. Kommunen er preget av en nedgang i innbyggertallet, noe som kan skyldes at mange har arbeid utenfor kommunen og heller velger å bosette seg der.

Per 2018 var det 1 478 eneboliger og 7 leiligheter i kommunen med 83,7% som selveier, resten var leietakere. Ballangen er mer attraktivt innen fritidsboligmarked og hadde i 2018 1 239 hytter. Når det gjelder priser var gjennomsnittlig kvadratmeterpris for enebolig på 15 055 i 2017, mens antall omsetninger ligger på 6-12 i året.

Om Ballangen

Ballangen kommune ligger i Ofoten og Nordland fylke, med grenser til Narvik, Tysfjord, Lødingen, Tjeldsund, Evenes og Sverige. I dag bor det 2 487 innbyggere i Ballangen, men prognoser viser til en nedgang de neste tiårene.

Ballangen kommune har en vært en utpreget jordbrukskommune med storfehold og melkeproduksjon, og industri innen ulike bergverk som slik kobberverk, svovelkis, nikkel- og olivingruve. I dag er det noe innen jordbruk og noe innen industri, men 41% har arbeid utenfor kommunen, særlig i Narvik.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ballangen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg