Group 2 768 - Logo Logo/white Copy 9

Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler fra Eiendomsmegler Vest

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Eiendomsmegler Vest. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler Vest ble stiftet i 1974 og er en del av Sparebanken Vest. I dag har selskapet 22 salgskontorer fordelt på Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Eiendomsmegler Vest sin visjon er at de skal være den megleren som blir anbefalt i de områdene de har kontor og at deres gode lokalkunnskap i de områdene de selger eiendom, samtidig skal de sees på som seriøse, trygge og faglig dyktige meglere.

Eiendomsmegler vest jobber med salg av boliger, næringseiendom, fritidsboliger, landbrukseiendom og nybygg. Om du har et ønske og en drøm om ny hytte eller bolig på vestlandet kan de være behjelpelig med dette.

Eiendomsmegler Vest
4.7 (93.33%) 3 votes

Jobb hos Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler Vest er alltid på jakt etter nye, dyktige meglere. Det er gode ordninger for opplæring, personalordninger og inntektsmuligheter. Det faglige og sosiale arbeidsmiljøet er svært bra. Om du ønsker å søke kan du sende din CV og en åpen søknad til: stilling@emvest.no, så tar de kontakt med deg.

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Valg av megler

Forskjellen mellom en god og dårlig eiendomsmegler kan bety flere hundre tusen kroner i forskjell. Å velge riktig eiendomsmegler for din bolig, er et av de viktigste valgene du kan gjøre før boligsalget.

read more