Eiendomsmegler A

Eiendomsmegler A

Eiendomsmegler fra Eiendomsmegler A

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Eiendomsmegler A. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Om Eiendomsmegler A

Eiendomsmegler A ble etablert i 2009, de er et lokalt meglerselskap som holder til i Nord-Rogaland. Skudenes & Aakra Sparebank og Haugesund sparebank er de største eieren av selskapet, mens Hege Stange Wee og Etne Sparebank også eier en del. Hovedkontoret er lokalisert i Haugesund. Eiendomsmegler A fokuserer på Nord-Rogaland og satser mye på å være førstevalget til de som ønsker å selge boligen sin.

Eiendomsmegler A
4 (80%) 3 votes

Markedsføring og markedsandel

I tillegg til lokal markedsføring satser de også på de større markedsføringskanalene som finn.no. De har en egen boligavisa (Bolig A) som de sender ut til store deler av regionen som de satser på. Ved salg av boliger bruker de flyfoto, på denne måten får man et større bilde av boligens beliggenhet. I flere utvalgte kommuner i Nord-Rogaland har Eiendomsmegler A ca. 40% av markedsandelene. De er nå markedsledere i flere kommuner i Nord-Rogaland

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Valg av megler

Forskjellen mellom en god og dårlig eiendomsmegler kan bety flere hundre tusen kroner i forskjell. Å velge riktig eiendomsmegler for din bolig, er et av de viktigste valgene du kan gjøre før boligsalget.

read more