Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv eiendomsmegler

Eiendomsmegler fra Aktiv eiendomsmegler.

Få gode tilbud på eiendomsmegler fra andre enn bare Aktiv Eiendomsmegler. Du får en best avtale på salg av bolig om du sjekker tilbud og får verdivurdering fra flere meglere.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Om Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling tidligere heleid av Eika Gruppen AS (tidligere Terra) er et franchisebasert selskap med 60 kontorer i 14 forskjellige fylker. Hovedkontoret ligger i Oslo. I tillegg til at de holder til i de største byene i Norge, finner man også Aktiv eiendomsmegling i mindre byer og tettsteder. Aktiv Eiendomsmegling har de siste årene skåret høyest på kundetilfredshet i målinger gjort av Norsk kundebarometer av alle meglerkjedene.

Markedsandel

Aktiv Eiendomsmegling har relativt store markedsandeler i deler av landet og er den 4. største eiendomsmeglerkjeden i Norge.

Aktiv Eiendomsmegling
4.7 (93.33%) 3 votes

Jobb hos Aktiv Eiendomsmegling

«Aktiv Student» er et eget studentprogram hos Aktiv. Her kan eiendomsmeglerstudentene lære av dyktige og erfarne eiendomsmeglere samtidig som de får prøve seg i praksis. Dette programmet øker sannsynligheten for at nyutdannede kan få jobb i Aktiv. Det finnes også muligheter for å starte sitt eget meglerkontor ettersom Aktiv drives etter franchisemodellen. På denne måten blir de en del av Aktiv eiendom.

Historie

Aktiv Eiendomsmegling ble etablert i 1985. Siden starten av 90-tallet har Aktiv eiendomsmegling vært heleid av Eika Gruppen. I 2013 fusjonerte Terra Eiendom og Aktiv og ble samme meglerselskap under navnet Aktiv Eiendomsmegling

Les flere artikler om Eiendomsmegler

Valg av megler

Forskjellen mellom en god og dårlig eiendomsmegler kan bety flere hundre tusen kroner i forskjell. Å velge riktig eiendomsmegler for din bolig, er et av de viktigste valgene du kan gjøre før boligsalget.

read more