Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Uføreforsikring kalkulator

Med en uføreforsikring vil du sikre deg en økonomisk trygghet om en slik situasjon skulle oppstå.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Uføreforsikring-kalkulator

Helse er noe av det aller viktigste for oss mennesker. Derfor velger mange å gjøre visse tiltak for å sikre seg dersom de skulle oppleve sykdom eller skade. Uføreforsikring er noe som kan være svært lurt å vurdere.

Hva er uføreforsikring?

I en perfekt verden blir ingen syke eller skadet og alle har en god helse hele livet. Dessverre fungerer det ikke på den måten. Det er derfor viktig at vi tar gode valg og passer godt på oss selv.

Ulykke eller sykdom kan resultere i at man blir ufør. Når man ikke lenger får til å jobbe, vil dette kunne ha stor innvirkning på inntekt. For mange blir overgangen stor. Det er ikke lett å vende seg til å plutselig ha halvert inntekten sin. Det er med andre ord lurt å forsikre seg mot sykdom og ulykke.

Uføreforsikring er en forsikring som hjelper deg dersom du en dag skulle bli ufør. Ifølge NAV mottar over 300 000 mennesker i Norge uføretrygd. De melder også om at det nå er flere unge som blir uføre.

En uføreforsikring kan ha ulike vilkår – selve avtalen kan variere fra selskap til selskap. Det er derfor lurt å undersøke nøye før man velger tilbyder og forsikring.

Hva dekker uføreforsikring?

Forsikringsselskapene tilbyr ulike forsikringer. Altså kan det variere hva en uføreforsikring faktisk dekker. Utgangspunktet er at du skal være sikret ved langvarig sykdom eller en ulykke som fører til at du blir ufør.

Om du får utbetalt én større sum eller får månedlig utbetaling er noe av det som kan variere. Finn ut hva som er viktig for deg.

Viktig å skaffe uføreforsikring i ung alder

Det kan være lurt å skaffe seg uføreforsikring så tidlig som mulig. Mest av alt fordi unge ofte kommer i en enda vanskeligere situasjon dersom de skulle bli uføre.

Det kan også være lurt fordi man som ung har muligheten til å få en bedre avtale. Dette fordi unge ofte er friskere enn eldre, da får man også færre reservasjoner. Det kan også være slik at det er billigere å tegne en forsikring mens man er ung.

Som nevnt melder NAV at de ser en økning i antall unge mennesker som blir uføre, med dette i bakhodet er en uføreforsikring ingen dum idé.

Hva koster uføreforsikring?

Det er vanskelig å gi noen konkret pris på hva det vil koste med en uføreforsikring. Dette kommer an på hva man velger, hvor stor dekningen skal være. Alder kan også spille inn på prisen.

Mange søker etter uføreforsikring-kalkulator for å finne ut hvor mye de må regne med å betale per måned. Det kan uansett være svært økonomisk lurt å skaffe seg uføreforsikring. Skulle det skje noe som resulterer i at man blir ufør, vil en forsikring gjøre livet mye enklere med tanke på inntekt.

Hvis man ser etter en uføreforsikring-kalkulator kan det være lurt å ta seg tid til å sammenligne ulike avtaler og priser. Da er du nærmere å ta et godt valg som kan komme til nytte senere i livet.

Uførepensjon forsikring

Hvis du ikke lenger kan jobbe og blir ufør vil du få støtte fra NAV. Denne støtten vil dog utgjøre store forskjeller når det kommer til hva du tidligere har tjent. NAV gir inntil 66% av bruttoinntekten din, men det finnes også en grense for nivå på lønnen de tar utgangspunkt i.

Hvis du derfor har en høy lønn vil det være enda større omveltning dersom du en dag kun skal leve på utbetalinger fra NAV. Det finnes muligheter for uførepensjon forsikring, den har som mål å hjelpe til dersom du får redusert lønn som følge av arbeidsuførhet. Denne utbetalingen kommer da i tillegg til det du får fra NAV.

Husk på at det er lurt å lese alle vilkår nøye, slik at du er sikker på at du har forstått hva avtalen faktisk dekker og ikke dekker. Når du kjøper uførepensjon kan du velge en forsikringssum. Den bør velges ut fra hvor høy lønn du har, hva du eventuelt får av arbeidsgiver om noe skulle skje og hva du ønsker med tanke på handlefrihet/økonomi.

Derfor leter mange etter uføreforsikring-kalkulator

Det er ikke så rart at mange drømmer om og søker etter en enkel uføreforsikring-kalkulator for å få oversikt over hvor mye noe vil koste. Eventuelt også for å finne ut av hva man kan forvente å få utbetalt dersom man skulle ta i bruk forsikringen.

I utgangspunktet er det vanskelig å gi noe konkret pris, fordi det handler om hva slags avtale du trenger, når du kjøper forsikringen og hvor du kjøper den fra. Man kan i visse tilfeller estimere, men det viktigste er å få konkrete tilbud man kan se på. Da får man enkelt et innblikk i hvordan avtalen fungerer og litt ulike priser.

Utbetaling

Dette er selvfølgelig en viktig del av forsikringen. Alle ønsker å være sikre på at selve utbetalingen går smertefritt for seg og at den er slik man tenker seg. Altså at man får det beløpet man har «regnet med».

Hvordan selve utbetalingen foregår og summen som utbetales varierer fra avtale fra avtale, og fra selskap til selskap. Dette er grunnen til at man stadig blir påminnet om å lese avtalen nøye før man sier ja takk. Det kan enten dreie seg om en stor sum man får utbetalt én gang eller månedlige beløp. Det kan også være en kombinasjon.

Har du tenkt noe på hva du ønsker når det kommer til utbetaling? Det kan være lurt å ha gjort seg opp en mening om akkurat dette. Du bør også være sikker på at du får den summen du trenger for å føle at du kan leve godt, selv om noe skulle gå galt og sette deg i en situasjon der du ikke lenger har muligheten til å jobbe.

Når er man ufør?

Man er ufør når man på grunn av sykdom eller skade har varig nedsatt inntektsevne. For å ha rett til uføretrygd gjelder noen vilkår. Blant annet at man er mellom 18 og 67, og har vært medlem i folketrygden i de siste tre årene før man trenger uføretrygden.

Det er selvfølgelig også slik at sykdommen eller skaden må være hovedgrunnen til at du ikke lenger kan jobbe. NAV opplyser om alle vilkår som må oppfylles på sine nettsider.

Hvorfor uføreforsikring?

Noen tenker kanskje at det ikke er vits å skaffe seg uføreforsikring eller at det er for dyrt til at det kan lønne seg. Sitter du med disse tankene kan det være lurt å undersøke saken nærmere.

Det er selvfølgelig ikke slik at absolutt alle har behov for uføreforsikring, men veldig mange har det.

Grunnen til at mange velger å tegne uføreforsikring er fordi de ønsker å være trygge. De ønsker en trygg hverdag og de ønsker at de skal være økonomisk trygge selv om noe galt skulle skje. Dessverre har vi ingen garantier. Både sykdom og ulykke kan skje oss alle

Noen har gode forsikringer gjennom jobben. Dette er noe du kan sjekke opp før du bestemmer deg. Har du ikke det, bør du absolutt vurdere en god uføreforsikring.

Har du høy inntekt?

Da er du en av dem som vil merke det aller mest dersom du en dag blir nødt til å leve på utbetalinger fra NAV. Hvis du ønsker god økonomi og stor handlefrihet selv om du blir langvarig syk, da er du en av dem som gjør lurt i å skaffe deg en uføreforsikring.

Som vi har nevnt tidligere: Det er lurt å skaffe seg en slik forsikring i ung alder.

Hvis du synes det kan virke som en stor utgift og selv om du er en av de som stresser med å finne en uføreforsikring-kalkulator for å få bekreftet eller avkreftet «mistanken», bør du ha i bakhodet at det på lang sikt kan gi deg store økonomiske fordeler.

Vi gir deg en slags uføreforsikring-kalkulator

Ved å bruke vår tjeneste kan du enkelt og raskt få se på ulike avtaler og tilbud. Da har du også muligheten til å velge forsikring ut ifra pris. Dette er noe mange ønsker seg.

For oss er det viktig at prosessen blir så enkel som mulig for deg. Du kan enkelt fylle ut et skjema på vår side. Resten går av seg selv. Vi videreformidler ditt ønske og ber forsikringsselskapene komme med så gode tilbud som de kan. Da er det enkelt for deg å sammenligne og finne ut av hvilket tilbud som passer deg best.

Det er mye enklere å ta et godt valg når man har flere tilbud foran seg. Samtlige forsikringsselskap ønsker deg som kunde, derfor har de som mål å gi deg den avtalen du drømmer om.

Fyll ut et skjema med din informasjon, så skal vi videreformidle dine ønsker. Innen kort tid vil du ha tilbudene foran deg. Så kan du selv velge hva som er viktig for deg. Man kan spare penger på å sammenligne.

Er du en av de som har søkt etter uføreforsikring-kalkulator, er du trolig en av dem som bryr deg om pris. Da er vår tjeneste genial for akkurat deg.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr uføreforsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.