Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Boligalarm pris

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Boligalarm pris

Det finnes mange alarmselskaper der ute. Som oftest har alle disse også forskjellige priser på ulike alarmsystemer. Det som påvirker prisen aller mest vil være hva slags alarm du skal ha. Altså, hvilken alarmpakke du trenger.

Med tiden har det også kommet en del nye og ekstra komponenter på markedet. Det gjør at du kan velge hvor avansert system du selv ønsker. Med andre ord kan du skreddersy en løsning som passer akkurat deg. Prisen derimot avhenger av mange faktorer. Det er viktig at du opplyser blant annet om husdyr om du har det. Det finnes også mange gode løsninger her. Det er altså ingen gode grunner til å ikke ha boligalarm – bare mange fordeler ved å ha det.

Hvorfor ha boligalarm?

Når det blir mørkere ute og spesielt i desember, er det økt fare for husbrann. Grunnen til dette er enkel; vi tenner mer levende lys og lager hyggelig stemning innendørs. I tillegg setter vi frem masse julepynt som også utgjør en større risiko. Om sommeren derimot, er det høysesong for tyveri og innbrudd i både hjem og ferieboliger. Videre kan vannskader og hærverk grunnet tyveri skje resten av året også. Det er dette som gjør at man føler på et behov for boligalarm.

Det handler rett og slett om trygghet. Det å kunne reise på ferie uten bekymringer for innbrudd eller rør som sprekker i boligen. Det handler også om å alltid ha noen som passer på hjemmet. Skulle noe kjipt oppstå, er det mulig å ordne opp i løpet av kort tid. Kort sagt; en boligalarm kan avverge mange uønskede situasjoner. Noe som også er verdt å tenke på er at innbruddstyver tar det letteste målet. Det betyr at de velger hjem uten alarm. Ved å installere en boligalarm vil du da minske risikoen for dette.

Hva må til for å velge beste husalarm?

For å være sikker på at du blir varslet tidlig om vannlekkasjer eller temperaturforandringer, må du velge å ha en vann- og temperatursensor på alarmen. Systemet kan totalt sett bli ganske smart. Kombinerer du en husalarm med smart lås, blir fort totalopplevelsen enda bedre. Da har du i tillegg muligheten til å styre både lås og alarm via app på mobilen din.

Før du finner alarm pris

Først og fremst burde du notere informasjon om deg og boligen. Dette er til god hjelp videre i jakten på valg av alarm.

10 punkter for å velge alarm:

 1. Har du leilighet, enebolig eller et spesielt stort hus med mange flater? Tenk også på om du har en hytte eller en feriebolig som muligens bør ha en boligalarm.
 2. Har du husdyr? Veier dyret mer eller mindre enn 15 kg?
 3. Ønsker du et smart system? Slik at du blant annet kan ha en app på telefonen din (fra den kan du kontrollere hele systemet)
 4. Vil du samtidig bytte lås – slik at disse to enhetene kan «snakke sammen»?
 5. Innen når vil du ha alarmen installert? 6. Hvor viktig er «boligalarm pris» for deg?
 6. Har du sjekket med forsikringsselskapet om forsikringen blir noe billigere dersom du skaffer deg en boligalarm?
 7. Er det noen andre komponenter/tilleggsfunksjoner du ønsker deg? Panikkalarm, sensorer, temperaturvakt, osv.
 8. Ønsker du abonnement eller ikke?
 9. Kan du komme på noe annet som er viktig for deg når du skaffer deg boligalarm?

Med eller uten abonnement?

Det er mange som lurer på om de bør velge en alarm som er med eller uten abonnement. Det er helt klart fordeler og ulemper med begge, men hovedsakelig får du mest nytte ut av en alarm med abonnement.


Boligalarm U/abonnement M/abonnement
Installasjon 🙁 🙂
Månedskostnad 🙂 🙁
Avskrekking 😐 🙂
Skreddersøm 🙂 😐
Vedlikehold 🙁 🙂
Sikkerhet 😐 🙂

Verisure eller Sector Alarm?

Med bakgrunn i de 10 punktene har du nå et godt utgangspunkt videre i prosessen. Målet er jo å finne en god boligalarm fra et selskap som gir god kundeservice. I Norge har du hovedsakelig Sector Alarm og Verisure som kommer best ut i tester av boligalarm.

Det finnes også andre selskaper, som eksempelvis Nokas og Falck. Det er selvfølgelig du som bestemmer, men det er lurt å ta en titt på ulike tester før du velger. Tenk på hva som er viktigst for deg, og vurder dermed de ulike selskapene på bakgrunn av hva som passer deg best.

Så kan du gå litt tilbake til boligalarm pris

Etter du har skrevet punktlisten lengre opp har du allerede der mye du kan gi fra deg til de ulike selskapene. Dermed kan du lene deg litt tilbake mens de kjemper om deg som kunde. Det er nemlig slik at samtlige selskaper ønsker å ha nettopp deg som kunde.

Det fører til at det blir ekstra gode tilbud – i håp om å vinne deg. Når du har mottatt flere gode tilbud, er det din tur til å sammenligne. Da er du kanskje tilbake til fasen hvor «boligalarm pris» blir viktig – og muligens avgjørende? Om du er sikker på at alle avtalene du har blitt tilbudt er slik du ønsker, kan du la prisen avgjøre.

Finne beste boligalarm pris

Sammenlign flere tilbud for å finne beste boligalarm pris.

Vilkår og pris på alarmen

De to tingene som skal være bra, er hva avtalen faktisk inneholder og pris. Undersøk derfor også vilkår nøye, i tillegg til prisen. Du må være helt sikker på at du kommer til å betale for boligalarmen og den tjenesten du var ute etter i utgangspunktet.

Viktig ved valg av boligalarm:

 • Pris
 • Vilkår i avtalen

To ting som skal være bra er pris, og hva avtalen du får faktisk inneholder. Derfor anbefales det at man ikke bare søker på og til boligalarm pris, men også på og etter vilkår/innhold. Du må være helt sikker på at boligalarmen er slik du ønsker og at du får den tjenesten du var ute etter.

Skaff deg husalarm først som sist

Kun 16% av hele den norske befolkningen har boligalarm. Ganske overraskende i grunn, særlig når undersøkelser viser at man er 30 ganger tryggere med en alarm i hus. Selvfølgelig har du forsikringer som sikrer deg, men samtidig vil en boligalarm gjøre at du føler deg mye tryggere.

Problemet er at en forsikring kun tar av seg økonomiske konsekvenser, men om et innbrudd skulle skje, kan konsekvensene være mye større enn dette. En boligalarm vil også fungere preventivt. Det beste er derfor om man kan unngå innbrudd helt – og ikke bare satse på å få det igjen på forsikringen. En boligalarm virker avskrekkende for tyvene. Derfor bør også du ha en alarm.

Om du har søkt etter «alarm bolig» eller «husalarm pris», har du nok sett at det finnes mange alternativer. Det koker ned til at du er nødt til å ta et valg. Å sammenligne både flere selskaper og produkter kan være lurt. Da er det større sjanse for at du blir fornøyd med både avtale og pris – og du kan være sikker på at det var det beste alternativet for deg. Boligalarm pris» er to ord som fort dukker opp når man tenker på trygghet hjemme. Og da er det naturlig å lure på hvor mye det kommer til å koste. Vi har forståelse for at pris er en veldig viktig faktor!

Boligalarm test

Tenkt til å skaffe deg boligalarm? Da er du sikkert nysgjerrig på hva slags tester som finnes og hvilke du bør lytte til.

Ofte finnes det en hel del tester på nettet, som kan hjelpe oss med å ta ulike valg. Stort sett brukes disse testene til å finne ut av hva slags produkter man bør kjøpe, og hva slags produkter man ikke bør kjøpe. Disse testene kan absolutt være hjelpsomme, men du bør være nøye på at du leser dem riktig og du bør også bruke andre hjelpemidler når du skal handle ting som koster en del.

read more