Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

FG-godkjent alarm

Om du vurderer å skaffe en boligalarm, er det lurt å undersøke om den er FG-godkjent. Dette er et kvalitetsstempel som sikrer at alarmen er trygg.

Med en FG-godkjent alarm kan du også få gode rabatter på dine forsikringer!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

FG-godkjent alarm

Det er veldig dumt å skaffe seg en alarm som ikke er FG-godkjent. Før du bestemmer deg for alarm er det flere ting du burde vite om. Denne informasjonen serverer vi deg.

Skal du skaffe deg boligalarm?

Flere og flere går til innkjøp av boligalarm. Dette for å sikre noe av det kjæreste de eier: Hjemmet sitt. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig alarm – en FG-godkjent alarm.

FG-godkjent

Du bør huske på at det er viktig med en FG-godkjent alarm. FG-godkjent vil si at alarmen er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd. Dette er et kvalitetsstempel som sikrer at alarmtjenestene holder mål og er trygge/optimale. Det er altså viktig for deg som forbruker at du vet om denne godkjenningen.

En annen viktig ting med tanke på FG-godkjent alarm, er når det kommer til forsikringsselskapet ditt. Ofte har man muligheten til å få billigere husforsikring når man skaffer seg alarm, men da må den være FG-godkjent. Dette er et krav fra forsikringsselskapene.

Godkjent utstyr

Skal man først skaffe seg utstyr som koster en del, er det viktig at dette utstyret svarer til forventningene. En FG-godkjenning er slik sikkerhet. Skaff deg en godkjent løsning, så kan du føle deg helt trygg. Det hjelper ikke at utstyret er mye billigere, hvis det ikke fungerer som det skal.

Billigere forsikringer

Det er ikke alle som er klar over dette, men det er faktisk slik at du har gode muligheter til å få billigere forsikring dersom du skaffer deg en FG-godkjent boligalarm. Grunnen til at forsikringsselskapene gir en rabatt, er fordi faren for innbrudd minsker. Dette er gunstig både for deg og for ditt forsikringsselskap.

Tyvene har rett og slett mindre lyst til å prøve seg på en bolig de ser at er merket og da har en alarm som er tilknyttet en sentral. Da vet de at sjansen er stor for at de blir tatt. I mange tilfeller snur de altså fort når de oppdager dette.

Regler for innbrudd

Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd har visse regler når det kommer til alarmsystem, da spesielt med tanke på innbrudd. Disse reglene skal sikre at boligalarmene fungerer på en god nok måte. Er alarmen FG-godkjent, kan du som forbruker være sikker på at denne har fulgt de reglene som er satt av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnemd.

Koblet til vaktselskap

Dette er en av vurderingene som må tas før man går til innkjøp av en alarm. Noen velger å ikke være tilknyttet noen sentral, fordi de tror det er poengløst. Andre velger å være koblet til et vaktselskap. Det sistnevnte gir en enda større trygghet.

Det er faktisk to grunner til at det kan være veldig smart å være koblet til et vaktselskap. Boligen din blir da merket og eventuelle innbruddstyver vil raskt oppdage dette. Noe som vil gjøre det svært mindre attraktivt for dem å bryte seg inn. De vet at de da har ekstremt dårlig tid, før noen vil dukke opp – det er ikke særlig lukrativt for dem. Altså kan det å være koblet til en sentral motvirke og redusere innbrudd. I tillegg vil du ha den tryggheten at en vekter vil rykke ut med en gang alarmen går. Dersom du er på ferie, vil dette være avgjørende. En vekter kan da ordne opp for deg. Har det skjedd noen skader på for eksempel dør/lås, kan vekteren tilkalle det som trengs av fagpersoner for å få ting i orden igjen. Du slipper med andre ord en stor byrde. Tenk deg godt om hvis du i utgangspunktet hadde tenkt til å droppe denne tjenesten.

Pris på FG-godkjent alarm

Det er vanskelig å gi noen konkret pris på hvor mye det vil koste for en FG-godkjent boligalarm. Dette fordi det kommer an på hva slags alarm du skal ha – hvilken «pakke» du går for. Det er også mye ekstrautstyr som kan velges.

Leter man etter pris på FG-godkjent alarm på nettet kan man fort bli forvirret. Noen oppgir pris per dag, mens andre oppgir månedlig pris. Det kan være vanskelig å få forståelse av hva totalsummen blir. Det beste er derfor å skaffe seg noen uforpliktende tilbud, da ser man fort prisen og kan velge det som lønner seg og passer de behovene man har.

Ekstrautstyr

Som nevnt kan man få mye ekstrautstyr til sin FG-godkjente alarm. Det er for eksempel mange som ønsker seg et smart hjem, dette har man gode muligheter til å få, når man kjøper boligalarm.

Du kan kjøpe et låsesystem som samarbeider med alarmen din. Da kan du ha alle tilganger på telefonen din – du kan styre alt derfra. Dette kan være utrolig praktisk dersom man har små barn som ofte glemmer nøkkelen sin. Du kan låse opp og igjen fra telefonen, og du kan skru alarmen av og på. Du vil også få alle beskjeder/meldinger som har med alarmen å gjøre, rett inn på telefonen. Da har du full oversikt, selv om du er på ferie eller et stykke unna hjemmet ditt. Du slipper å be naboen «følge med», for du har kontroll.

Dersom man har husdyr finnes det også gode løsninger for dette. Det kan hende du må kjøpe en ekstra komponent, men det vil gjøre alt svært enkelt for deg som har dyr i huset.

Videre er det blant annet panikkalarm (for personlig sikkerhet) og temperatursensorer som er populært som ekstrautstyr. Finn ut hva du ønsker deg, så hjelper alarmselskapet deg med å finne den beste pakken.

Fritidshus eller primærbolig

Flere og flere ønsker seg husalarm til sin bolig. Det har nærmest blitt en trend som mange slenger seg på. Ikke like mange vurderer alarm til sin fritidsbolig. Det kan faktisk være enda viktigere å sikre hytta, fordi den ofte står helt tom. Dette er noe du burde vurdere – skaff deg gjerne alarm til begge steder på samme tid.

Vær oppmerksom på at prisen på alarm til primærbolig ikke nødvendigvis er den samme som til hytta eller en annen feriebolig/fritidshus. Hvor du bor eller hvor boligen er befinner seg kan også ha innvirkning på pris.

Leverandørene

Det finnes mange leverandører av FG-godkjent alarm. Sector Alarm, Verisure, Nokas, Falck, Trygg Vakt, Securitas Direct og Stanley Security – for å nevne noen. Mange ønsker å finne markedets beste alarm – det skjønner vi godt. Derfor er det også mange som følger med på ulike tester som blir gjennomført.

Stort sett er det Verisure og Sector Alarm som går av med seieren i de ulike testene. Dette er selvfølgelig noe som også kan forandre seg med tiden. Disse to alarmselskapene har kommet høyt opp i såpass mange tester at du kan være relativt sikker på at du gjør et godt valg, uansett hvilken av dem du velger.

De andre selskapene leverer også gode alarmer, det er du som bestemmer hva du skal gå for. Det eneste som er særdeles viktig når det kommer til valg av leverandør, er at de leverer en FG-godkjent alarm. Husker du på denne ene tingen, ligger du godt an.

Hvorfor boligalarm?

Det er selvfølgelig ikke alle som forstår hvorfor de skal skaffe seg en alarm. Forestill deg at du kan være trygg på at både du, familien din og boligen din er sikret. Det er en god følelse. Vi vet aldri når et innbrudd vil inntreffe, en brann vil oppstå eller når fuktskader vil ødelegge. Dette er ting som kan skje hos oss alle. Derfor er det viktig at vi sikrer oss selv og våre dyrebare eiendeler.

Mange tenker at det holder med en forsikring. Det er selvfølgelig en god start, men husk at det viktigste er å stoppe eventuelle farer eller kjipe situasjoner. Det er her en alarm kommer inn i bildet.

Skaff deg alarm nå

Vi mennesker har en tendens til å utsette ting som koster penger og som kan virke som et tiltak. Derfor er det mange som stadig tenker på å skaffe seg en alarm, men som lar det bli med tanken. Dette er noe man vil angre stort på dersom innbrudd, brann eller fuktskader blir et faktum. Dette er en påminnelse om at det er lurt å skaffe seg en alarm nå – ikke vent.

Vi hjelper deg

Vi vet at prosessen kan være litt kjedelig, derfor gjør vi det mye enklere for deg. Du slipper å ringe til ulike forsikringsselskap for å forhøre deg om pris og ulike valg. På vår side kan du enkelt fylle ut et skjema. Når det er gjort er det lite igjen av jobben din.

Etter kort tid vil du få en del uforpliktende tilbud som du kan se på. Da vil du få en konkret pris og du får innblikk i hva som er inkludert – eventuelt hva som ikke er inkludert. Du kan bestemme hva slags pakke du ønsker og om du vil ha noe ekstrautstyr.

Dette kan du også spare penger på, fordi du får muligheten til å sammenligne på pris. Alle som er opptatt av kostnaden burde derfor gjøre det på denne måten. Fyll ut et skjema – så gjør vi resten!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.