Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på alarmsystem

3 fordeler med å hente tilbud via oss:

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.
Boligalarm

Sammenlign priser på alarmsystem

Sjekk om du også kan spare penger på ny alarmsystem. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Finn riktig alarmsystem for din bolig

Alarmsystem

Det er ikke alle som har noe særlig kunnskap om alarmsystem, men det kan være lurt å skaffe seg kunnskap om dette. Det kan hende du ønsker å sikre hjemmet ditt litt ekstra, da er det alarmsystem som er tingen.

Hva vet du egentlig om alarmsystemer?

Det finnes ulike alarmsystemer og leverandører. Det alarmsystemet du måtte ende opp med å velge vil være en slags pakke. Du velger selv ha den skal inneholde, og dermed har du også mye å si når det kommer til prisen du skal betale for det hele.

Innbruddsalarm

Har du ofte kjent litt på en viss frykt når du skal reise på ferie? Mange av oss har store verdier i hjemmet og vi håper selvsagt at disse verdiene skal være trygge. Derfor kan man til tider kjenne på en denne frykten. Det er en frykt som minner oss på at det kanskje kan være lurt å gjøre visse tiltak. Altfor ofte blir det med tanken. Hva er så grunnen til dette? I de fleste tilfeller dreier det seg mest sannsynlig om at det føles som noe som vil ta både mye tid og mye penger. I tillegg kan det dreie seg om at vi rett og slett ikke vet nok om hva som kan gjøres og hvordan. Heldigvis finnes det eksperter på området. Disse ekspertene har alle minst to ting til felles. 1. De vil ha deg som kunde. 2. De kan ekstremt mye om nettopp det å gjøre hjemmet ditt trygt.

Når det kommer til dette at det kan virke som et prosjekt som tar mye tid og penger, er dette ofte tanker vi burde gjøre noe med. Det trenger nemlig ikke ta lang tid, og i lengden kan det lønne seg økonomisk.

En innbruddsalarm er en sikkerhet. En sikkerhet som mange er veldig fornøyd med og en sikkerhet som de fleste som ikke har det, burde skaffe seg.

Alarm hjemme

Noe av det første som kan ramle ned i hodet på deg når du tenker på å ha alarm hjemme, er kanskje hvordan dette vil se ut. Her er det en god del som bekymrer seg, men vit at det finnes mange ulike modeller. Dessuten er det slik at en god sikkerhet er hakket viktigere enn design og interiør. Når det er sagt, er det mange som liker utseendet som finnes på de ulike alarmtypene.

Det å ha alarm hjemme gjør at du kan føle deg trygg på at boligen din blir tatt vare på. Når du ikke er hjemme kan du være sikker på at dersom innbruddstyvene prøver seg, så har du et sikkerhetsnett.

Sikkerhet på mange måter

Ikke bare har du i seg selv en sikkerhet fordi alarmsystemet ditt vil slå alarm, men det viser seg også at innbruddstyver ofte velger å holde seg unna de hjemmene som er installert med boligalarm. Egentlig ganske så logisk, hvis du tenker på saken.

Du kan også være tilknyttet en alarm. Med denne type alarmtjeneste vil da en vekter være rask til å rykke ut dersom alarmen går.

Det finnes også en hel del tilleggsutstyr og tilleggsfunksjoner som gjør det hele enda bedre. For eksempel kan alarmen være tilknyttet din telefon, slik at du får inn alle beskjeder der. Dette er veldig ålreit på mange måter.

Som en liten påminnelse til akkurat dette: Dersom du vurderer å skaffe deg et alarmsystem burde du tenke litt på hva du ønsker deg av tilbehør. Gå gjerne gjennom listen over hva leverandørene tilbyr. Da vil du fort merke at du har ekstremt mange valg og muligheter. Du kan få et alarmsystem som er tilpasset deg, boligen og ditt behov. Genialt, ikke sant?

Trådløs alarm

Mange jubler når de skjønner at markedet kan tilby en trådløs alarm. Det finnes også kablet alarm, dersom det er det man ønsker seg. Det finnes fordeler og ulemper med begge deler – som med alt annet her i verden.

Som nevnt er estetikk viktig for mange og det er her den trådløse alarmen kommer inn i bildet. Det vil se mye finere ut å ha en trådløs alarm og du slipper unødvendige kabler. Altså er også dette noe du burde tenke over før du bestemmer deg for hva slags alarmsystem du skal ha i din bolig.

Alarmsystem på hytta

I noen tilfeller kan det være slik at hytta faktisk er mer utsatt enn boligen din. Hvorfor? Fordi du er der mindre, og dette er noe innbruddstyvene vet om. Derfor kan det være svært viktig å vurdere om du skal skaffe alarmsystem til hytta. Mange har store verdier også i sin fritidsbolig.

«Jeg trenger ikke alarm»

Dette er en setning mange sier og ikke minst en setning mange tenker for seg selv. Heldigvis kan alle velge hva de trenger og ikke trenger. Selv om dette er en tanke du sitter med, kan det være lurt å undersøke litt. Slik at du eventuelt vet hva du faktisk sier nei til.

Mange finner ut, etter å ha lest om ulike alarmsystem, at dette er noe de burde skaffe seg. Det kan hende at du også, i det siste, har hørt om flere og flere som skaffer seg det. Det finnes mange grunner til dette, men mest av alt dreier det seg om at vi mennesker ønsker trygghet. Det frister med en hverdag som føles trygg og god.

Forsikringer er viktig og det skal man også ta seriøst – men det er ikke alltid det hjelper å vite at ting blir ordnet opp i, i etterkant. Noen ganger ønsker man å gjøre sitt for å unngå slike situasjoner. Da er en boligalarm tingen. Det er også slik at du faktisk kan få billigere forsikringer dersom du har et alarmsystem. Dette burde du snakke med forsikringsselskapet ditt om hvis du vurderer å skaffe deg en alarm hjemme.

Slik velger du alarmsystem

Siden det finnes mange muligheter er det kanskje sånn at valget også kan føles litt vanskelig. Det viktigste for deg er å finne ut akkurat hva du trenger. Under følger noen eksempler på hva som er viktig å tenke på.

Har du barn?

I så fall kan det være lurt å ha alarmen knyttet opp mot telefonen din, og i tillegg ha et låsesystem som inngår i denne pakken. Da er det nemlig veldig enkelt å skru av alarmen og låse opp døra. Alle som har barn som ofte glemmer nøkkelen sin eller ikke er spesielt god på å huske koder, kan enkelt nikke til at dette er veldig lurt.

Har du dyr?

Ikke noe problem! Mange tror at husdyr er en grunn til at man ikke kan ha et alarmsystem. Slik er det ikke. Dette har leverandørene heldigvis tenkt på. Derfor finnes det en rekke muligheter når det kommer til akkurat dette. De ulike valgmulighetene har å gjøre med hva slags dyr du har/hvor stort det er.

Trenger du oppgradering av røykvarslere?

Noen av oss skaffet røykvarslere for veldig lenge siden. Derfor kan det for mange av oss være lurt å oppgradere dette systemet. Da kan disse kobles opp mot alarmen, og plutselig har du et alarmsystem som virkelig sikrer huset, og ikke bare for innbruddstyver.

De nevnte tingene er en god start. Du vil uansett få god hjelp til å finne ut av hva du trenger og hva du ikke trenger. Det kan også være lurt å ha gjort seg opp en tanke om budsjett. Altså hvor mye du kan og vil bruke på et alarmsystem.

La selskapene konkurrere om deg

Heldigvis finnes det muligheter som gjør at du får sammenlignet ulike pakker og priser. Det er faktisk veldig enkelt. Vi kan dele en liten hemmelighet: Det er stor sannsynlighet for at alarmselskapene vil kjempe om å få akkurat deg som kunde. Det er ikke bare en herlig følelse, men det kan også lønne seg veldig.

Når du har funnet selskapet du vil kjøpe alarm fra, får du selvsagt profesjonell montering. Da er du sikker på at alt blir riktig og at produktet er bra.

Få tilbud på boligalarm

Når du har fylt ut skjemaet og valgt det du ønsker, går resten faktisk nesten av seg selv. Du får uforpliktende tilbud som du kan velge ut ifra. Da kan du enkelt og greit sammenligne, og med det finne tilbudet som passer perfekt for både deg, huset ditt og lommeboken din.

Gå for boligalarm i dag!

Nå har du forhåpentligvis fått mye mer kunnskap om alarmsystem. Dette har ført til en av to ting. Enten har du bestemt deg for å skaffe deg en boligalarm, eller så har du bestemt deg for å «vente».

For å oppsummere det viktigste: Et alarmsystem er en pakke. Du velger hva pakken skal inneholde, basert på hva du trenger og hva du ikke trenger. Det finnes trådløse alarmer og du skal ikke bekymre deg for estetikken. Det kan være lurt å vurdere alarm til både hytta og primærboligen din.

Finn ut hva slags behov du har, hva du ønsker av tilleggsutstyr og motta deretter uforpliktende tilbud. Det er svært gunstig å kunne sammenligne pris, da er sannsynligheten stor for at du ender opp med det beste tilbudet.

Sammenlign priser på alarmsystem

Sjekk om du også kan spare penger på ny alarmsystem. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.