Securitas Direct - innhent tilbud på boligalarm

Innhent tilbud fra Securitas Direct og sammenlig med andre alarmselskaper.

Securitas Direct er også kjent som Verisure. Bruk skjemaet under for å innhente tilbud på boligalarm fra Securitas Direct og flere andre alarmselskaper. Da kan du sammenligne produkter, priser og betingelser og velge den leverandøren som gir deg det beste tilbudet. Du velges selv hvilke selskaper du vil motta tilbud fra.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Råd om
alarm
Av Hallgeir Kvadsheim, Økonomisk rådgiver.

Installerer du boligalarm som er tilknyttet et vaktselskap, oppnår du rabatter på din boligforsikring - opp mot 20 % hos enkelte selskap!

Les alle tips

Boligalarm gir rabatt på din boligforsikring

Installerer du boligalarm, bør du gi beskjed til ditt forsikringsselskap. Alle selskaper gir rabatt på boligforsikringen hvis du har alarm tilknyttet vaktsentral. Enkelte gir hele 20 prosent rabatt!

Sammenlikn månedsprisen på alarmtjenester

Flere alarmselskaper kjører fristende kampanjetilbud, spesielt før feriene. Men glem ikke å sammenligne månedsprisen på abonnementet mellom selskapene. Det teller jo mer i det lange løp.

Sjekk hva tilleggstjenester koster

Husk å sjekke med alarmselskapene hva tilleggstjenester koster. For eksempel ettermonterte alarmer, en ekstra fjernkontroll eller ekstra alarmpanel til utgangsdøra i kjelleren etc.

Bruk alarmen om natta

Innbruddstyver tar seg gjerne inn i første etasje på natta og tar med seg utvalgte eiendeler. Hvis du har soneinndelt alarm, kan du sette på alarm bare i første etasje og kjeller.

Boligalarm kan gi redusert egenandel ved innbrudd

Ikke alle tyver stoppes av at du har montert alarm, men en alarm som er koblet til et vaktselskap kan gjøre at tyvene bruker mindre tid i boligen og ikke har tid til å stjele det de ønsker. I tillegg får du ofte redusert egenandel på forsikringen hvis alarmen var på

Referansesjekk

Hør gjerne med naboene om de er fornøyde med alarmselskapet som de har valgt

Start utfylling her!

Type eiendom

Har du fungerende alarm i dag?

Hvilke alarmleverandør har du i dag?

Kontaktinformasjon

Navn
All informasjon du sender gjennom oss formidles kun til de alarmselskapene du velger. Ingen tredjeparter eller annet bruk av dine data. Dermed kan du være helt trygg når du bruker tjenesten vår. Har du likevel spørsmål er det bare å ringe eller sende oss en e-post som du finner nederst på siden.

Adresse

Postnummer

Poststed

Fylke

Kommune

Telefonnummer

E-post

Jeg ønsker å motta relevant informasjon og oppfølging fra Tjenestetorget på e-post.
Tjenestetorget var enkelt og raskt for å finne frem til tilbydere av boligalarm og få formidlet behovet. Det er tydelig at de måler tilbydernes responstid fordi alle svarte meget raskt.
Kjell Bernt Kalland , Oslo
Vi trengte å installere alarm raskt, og vi fikk svar fra 3 leverandører dagen etter forespørselen på tjenestetorget. Som forbruker er dette gull - tidsbesparende, informativt, utrolig enkelt og trygt.
Marianne, Oslo