Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Yale Doorman

På utkikk etter Yale Doorman? Alarmselskapene vi har avtale med tilbyr dette produktet som en del av sine alarmpakker.

Fyll ut skjemaet under og spør etter Yale Doorman når de kontakter deg med tilbud!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Smart med Yale Doorman

Er du stadig på jakt etter dingser og produkter som kan gjøre hverdagen din enklere og hjemmet ditt smartere? Da burde du notere ned Yale Doorman på innkjøpslista.

Boligene våre skal stadig bli smartere. De av oss som er opptatt av teknologi synes dette er helt topp, andre har nok sine argumenter for at de ikke er overivrige. Uansett kan det være lurt å vurdere en Yale Doorman, rett og slett fordi det er ekstremt praktisk med en slik kodelås på døra.

Yale Doorman

Yale Doorman er en elektronisk dørlås som gjør livet mye enklere. Det finnes mange fordeler med å ha en slik dørlås, og få ulemper. Derfor er det stadig flere som vurderer å gjøre boligen litt smartere ved å investere i en kodelås fra Yale Doorman.

Skal man først kjøpe seg en kodelås, er det liten tvil om at det er denne man bør velge. Det er det veldig mange som er enige i, og svært få som er uenig i. En kjapp titt/søking etter andres erfaringer vil bekrefte dette.

Hvordan fungerer en slik kodelås?

Det beste med en slik kodelås er at den fungerer så bra, og at den er så enkel å bruke. Dette er ikke et produkt som skaper forvirring for familien, heller tvert imot. Endelig kan det bli slutt på å miste nøkler og mye ventetid i kulda.

Det er ikke tvil om at den gode gamle nøkkelen ofte fører til fortvilelse. Tenk bare på alle de gangene minstemann har glemt sin nøkkel og ydmykt ringer deg for å høre hvor lenge han eller hun må vente. Ofte har dette ført til at man da skyndter seg hjem fra jobb, det er få som har lyst til at barna skal måtte fryse i lange tider.

En Yale Doorman fungerer ved at du enten låser opp/igjen via mobiltelefonen din, eller ved at du bruker en kode. Du har altså to gode muligheter og slipper å bruke nøkkel. Du trenger aldri å bekymre deg for at noen av barna mister eller glemmer nøkkelen sin!

Kodelås ytterdør

De fleste av oss har gode forsikringer som fører til at vi kan føle oss ganske så trygge i hverdagen. Det betyr ikke at vi ikke skal gjøre andre grep for å sikre det vi er glad i. En forsikring gjør ikke at man unngår innbrudd, det gjør bare at vi har et sikkerhetsnett dersom det skulle skje.

En kodelås på ytterdøren gjør at du har mer kontroll over hvem som går ut og inn, og du trenger ikke lenger bekymre deg for om noen utenforstående skal få tak i noen av nøklene dine.

Ytterdøren fortjener en kodelås som pryder inngangen. Yale Doorman er heldigvis fin å se på, slik at hele familien kan stille seg bak å skaffe en slik. Det er i hvert fall ikke noe argument at den er stygg eller klumpete – også designet har fått oppmerksomhet.

Elektronisk dørlås er smart

Det er ikke akkurat sjeldent at noen skal ha sluppet inn en håndverker, vaskehjelpen eller svigermor. Dette kan ofte by på mange utfordringer innen logistikk. Det blir rett og slett vanskelig å finne ut av hvem som skal ta seg fri fra jobb eller hvordan disse personene skal få tilgang til nøkkel. Som du sikkert er klar over er det ingen god idé å gjemme nøkkelen under dørmatten eller i blomsterpotten.

Elektrisk dørlås er smart nettopp fordi du plutselig får en elegant løsning på slike problemer. Du kan åpne døren fra mobilen din, mens du fremdeles sitter på jobb. Eller du kan gi svigermor koden (men da kan det være lurt å bytte ut denne i etterkant).

Faktisk kan du også spare en god del tid når du har en elektronisk dørlås. Du slipper å bruke tid på å finne frem nøkler og det går veldig fort å låse opp via telefonen din! Hvis du tenker deg om har du sikkert brukt mye tid på å lete etter nøkkelknippet i bilen din eller i veska, dette er noe du nå kan slippe.

Hvis du er glad i å jogge eller gå på tur med hunden din, er du sikkert også en som setter pris på å kunne ha hendene frie. Hvis treningstightsen skal på, har du trolig dårlig med lommer. Noe som fører til at det å ta med seg en nøkkel kan være problematisk. Nå trenger vi sikkert ikke fortelle mer om dette scenarioet, du har nok allerede forstått at elektronisk dørlås er smart.

Dette kan du gjøre med en elektronisk lås

Mest sannsynlig har du nå blitt svært så interessert i å skaffe deg en Yale Doorman, men det kan likevel hende at du lurer på konkret hva du kan gjøre med en elektronisk lås. Nå skal du endelig få svaret på det.

Fordeler med elektronisk lås:

 • Du kan få melding når barna kommer hjem fra skolen
 • Du kan fjernstyre døra fra jobb
 • Du kan slippe inn håndverkeren eller vaskehjelpen
 • Du kan låse opp hvis noen skal levere noe til deg
 • Du kan dra på joggetur uten nøkler
 • Alle som tilhører boligen/familien kan få sin egen kode
 • Du unngår at noen mister nøklene sine
 • Du kan registerere opptil 10 koder
 • Du kan opprette og slette koder
 • Du kan sette døren til å låses automatisk når den lukkes
 • Du kan bestemme hvem som skal ha tilgang til å låse seg inn
 • Du kan sjekke hendelsesloggen
 • Du kan ha en alarm tilknyttet systemet

Som du sikkert skjønner får du mange gode løsninger servert på sølvfat når du har en elektronisk lås. Du får virkelig muligheten til å forenkle hverdagen din. Det er heller ikke overraskende hvis barna dine synes at dette er en genial løsning.

Verisure eller Sector alarm

Både Verisure og Sector alarm tilbyr støtte for Yale Doorman. Derfor er det en del som lurer på om de skal velge Verisure eller Sector alarm. Dette kan være et vanskelig valg for mange, men mest sannsynligvis blir du fornøyd uavhengig av leverandøren du velger.

Ved å velge ett av disse selskapene og samtidig kjøpe en Yale Doorman har du muligheten til å få et svært godt system hjemme. Både for dørlås og for boligalarm. En forutsetning for at du skal kunne koble alarmen og dørlåsen sammen, er at anlegget er koblet til internett.

For å oppklare: Det er også mulig å ha en kodelås uten at denne er tilkoblet noe nett, men da vil du ikke kunne bruke dørlås og alarm som et slags «felles system». Det finnes også mange andre gode grunner til å ha dette tilkoblet nettet ditt. For eksempel vil du kunne bruke mobiltelefonen din som «styreflate» og du kan blant annet få beskjed hvis du må skifte batterier eller lignende.

Hvis du synes det er vanskelig å velge mellom Verisure eller Sector alarm, kan du gjerne be om tilbud fra begge leverandørene. Du kan også be om tilbud fra flere andre. På denne måten sikrer du at du ikke betaler for mye og du kan i ro og fred vurdere de pristilbudene du måtte få. Ved å innhente flere tilbud får du også kjapt beskjed om hvem som kan levere først – for noen haster det kanskje å få dette systemet på plass.

Pris på Yale Doorman

Prisen på Yale Doorman kan variere fra leverandør til leverandør, og man må også ta stilling til noen valg som kan påvirke prisen. Du må regne med å betale rundt 5000,- kroner dersom du skal ha kodelås og montering.

Sjekk alltid priser flere steder før du bestemmer deg.

PS: Det er noen som innbiller seg at de kan montere en kodelås selv, dette er ikke anbefalt. Husk at det dreier seg om sikkerhet, du burde derfor være sikker på at låsen blir montert riktig og at den fungerer optimalt.

Bør jeg ha boligalarm

Dette er et spørsmål som mange har og som kan være vanskelig å svare på. Det er selvfølgelig opp til hver og en å bestemme om man ønsker boligalarm og kodelås. Først og fremst dreier det seg kanskje om hva man har råd til, men det kommer også an på hva man trives best med.

Boligalarm gir deg en fantastisk sikkerhet, som gjør at du kan sove litt bedre om natta. Den passer på at det blir vanskeligere å bryte seg inn, den skremmer vekk tyvene og den er fast bestemt på å si ifra dersom røykutvikling skulle oppstå. Med andre ord finnes det altså veldig mange gode grunner til å skaffe seg en boligalarm.

Det kan også hende at dette ikke er noe som ødelegger budsjettet helt, i noen tilfeller får man nemlig billigere forsikringer dersom man har boligalarm. Dette er definitivt noe du burde sjekke!

For å unngå at du nå blir forvirret: En dørlås kan brukes både med og uten en alarm. Det er derfor ikke noe krav at du har eller skaffer deg en boligalarm.

Lås opp og skru av alarm samtidig

Hvis du bestemmer deg for å investere i både alarm og Yale Doorman, eller hvis du allerede har boligalarm, vil du plutselig få muligheten til å gjøre to ting på en gang. Da kan du nemlig bruke telefonen din og samtidig låse opp ytterdøren og skru av alarmen. Det betyr at det hele går veldig fort og du kan raskere begynne å pakke ut varene, skifte til treningstøy eller hjelpe barna med leksene!

Bytte av lås

Det hender at vi blir tvunget til å bytte lås. Dette er spesielt hvis man har mistet nøkler eller vet at låsen er såpass gammel at den ikke lenger er forsvarlig å ha. Det å bytte lås koster både tid og penger, derfor kan det være lurt å velge en kodelås først som sist.

Hvis du plutselig befinner deg i en situasjon der du må bytte lås, burde du i hvert fall være innom alternativet å få deg en elektronisk. Du vil neppe angre på det valget! Veldig mange som jobber med bytting av lås, anbefaler faktisk å velge en kodelås.

Kan være lurt ved salg

Hvis du vet at du om noen år kommer til å selge leiligheten din eller huset ditt, er det veldig gunstig å ha en kodelås. Dette kan gjøre boligen din mer attraktiv og dermed føre til at du lettere får solgt eller at du får solgt til en mye bedre sum.

De fleste av oss ønsker å stadig gjøre tiltak for å øke verdien på boligen vår. Hvis dette er en beskrivelse du kjenner deg igjen i, kan du helt klart vurdere å skaffe deg en Yale Doorman.

Mange muligheter med smarthus

Hvis du skaffer deg en elektronisk dørlås har du begynt på prosessen med å gjøre huset ditt smartere. Vi tipper at dette vil gi mersmak og at du kommer til å få lyst til å gjøre andre oppgraderinger som gjør både hverdagen enklere og huset smartere.

Det kommer stadig flere og flere produkter på markedet, og det som finnes utvikler seg i høy hastighet. Det finnes derfor mange muligheter når man først begynner på reisen mot et smarthus.

Etter at du har fått deg en smart kodelås, kan du for eksempel gjøre lyssystemet ditt mye smartere enn det er i dag. Til slutt kan du kanskje styre hele huset ditt fra telefonen? Hvem vet, du kommer i hvert fall til å kunne styre mye fra denne dingsen.

Finn et godt tilbud

Vi hjelper deg gjerne til å komme i kontakt med en leverandør som kan gi deg både Yale Doorman og en boligalarm, eller eventuelt én av delene. Vi gjør dette på en måte som gjør prosessen enkel og rask for deg, i tillegg til at den sikrer at du får flere tilbud du kan se på.

Fyll enkelt ut et skjema på vår side og len deg tilbake mens vi gjør jobben for deg. Innen kort tid kan du se på de tilbudene du får. Så er det du som bestemmer om du skal gå for Verisure, Sector alarm eller en annen leverandør.

Vi håper at du nå vil vurdere å skaffe deg både kodelås og boligalarm. Det kommer garantert til å gjøre livet ditt litt enklere.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.