Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Forsikring fra Tryg

Tryg Forsikringsselskap

Tryg Forsikring

Få gode tilbud på Forsikring fra andre enn bare Tryg Forsikring. Du får bedre priser på forsikringer om du sjekker tilbud og får priser fra flere forsikringsselskaper.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Tryg Forsikring

Tryg holder til i Norge, Sverige og Danmark. De er det nest største skadeforsikringsselskapet i Norden. I Norge består de av 1100 ansatte. Hovedkontoret ligger i Bergen.

Tryg oppfattes som en av de beste i bransjen på mennesker, inntjening og forsikring. De arbeider for at deres kunder skal få en bekymringsfri hverdag.

Hvorfor velge Tryg?

Tryg tilbyr flere forskjellige forsikringer som skal kunne dekke dine behov. Ønsker du deg en tryggere hverdag burde du vurdere å flytte forsikringene dine til Tryg forsikring.

Tryg Reiseforsikring

Tryg reiseforsikring består av Reise ekstra og standard reiseforsikring.  Reise ekstra er en av markedets beste forsikringer. Velger du denne er du forsikret på hver gang du går ut av huset ditt, tjenestereiser og fritidsreiser. Den er spesielt god for avbestilling, reisegods og reisesyke. Du kan selv velge om du ønsker en egenandel. Familieøkonomi ga Reise ekstra topp score.

Tryg Bilforsikring

Tryg tilbyr 4 forskjellige bilforsikringer. Ansvar, delkasko, kasko og bil ekstra. Har du en eldre bil med liten verdi burde du velge ansvarsforsikring. Har du en bil med litt høyere verdi kan du gå for delkasko. Om du har en relativt ny bil til en høy verdi burde du velge kasko. Hvis du ønsker maks dekning er bil ekstra forsikringen som passer deg. Velger du bil ekstra får du dekket vanlige uflaksskader og parkeringsskader uten at du taper noen bonuspoeng.

Tryg Forsikring
4.8 (96%) 5 votes

Tryg Helseforsikring

Hvis du skulle blitt syk vil en helseforsikring være kjekt å ha. Den gir deg økonomisk støtte og rask behandling. Det er flere forskjellige typer helseforsikringer. Tryg tilbyr disse:

  • Behandlingsforsikring, du vil få behandling innen 14 dager.
  • Tryg 55+ helseforsikring, her skreddersys det forsikring til deg som er over 55 år.
  • Kritisk sykdomsforsikring. Hvis du blir alvorlig syk kan du få en engangsutbetaling på inntil 1 million.
  • Ulykkesforsikring, her får du en engangsutbetaling om du er i en ulykke og blir alvorlig skadet. De dekker inntil 3 år med behandlingsutgifter.
  • Barneforsikring, denne dekker sykdom og ulykke til barnet fyller 26 år.
  • Dødsrisikoforsikring, dette er en livsforsikring som sikrer dine etterlate om du skulle dø på grunn av en ulykke.

Tryg Forsikring har kjøpt opp Troll

I Mars 2018 kjøpte Tryg opp alle aksjene til Troll forsikring. Årsaken til at de ville kjøpe opp Troll var for å styrke sin markedsandel. Særlig på Østlandet. I 2017 kjøpte trygg opp OBOS forsikring, dette var et vellykket oppkjøp. De satser på samme resultater med oppkjøpet av Troll Forsikring.

Erfaring med Trygforsikring

Flere omtaler Tryg som et trygt selskap med gode produkter. Flere av forsikringene deres har scoret høyt på forskjellige tester. Ønsker du å lese mer om andres erfaringer kan du gjøre dette på nettet.

Les flere artikler om Forsikringsselskaper