Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Forsikring fra Troll

Troll forsikringsselskap

Troll Forsikring

Få gode tilbud på Forsikring fra andre enn bare Troll Forsikring. Du får bedre priser på forsikringer om du sjekker tilbud og får priser fra flere forsikringsselskaper.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Troll Forsikring

Troll forsikring ble etablert i 2013. De har siden oppstart tilbudt sine kunder gode forsikringer. I mars 2018 kjøpte Tryg opp Troll forsikring. De er nå en del av Tryg forsikring, men vil fremdeles tilby gode forsikringer til sine kunder. Troll forsikring anser sin viktigste jobb at kundene skal føle seg trygge. Uansett når på døgnet noe skjer, skal du kunne komme i kontakt med dem.

Hvorfor velge Troll

Det skal være lettvint å være kunde hos Troll, samtidig skal du føle deg trygg. Kundene sier i dag at det er enkelt å bli kunde – og bli værende. Velger du Troll får du de forsikringene du trenger for å føle deg trygg.

Troll Forsikring kjøpt opp av Tryg Forsikring

Tryg forsikring kjøpte opp alle aksjene til Troll for å styrke markedsposisjonen sin i Norge. Det samme skjedde for ett år siden med OBOS forsikring. Det ble en suksess og de har samme troen på oppkjøpet med Troll. Styreleder i Troll er sikker på at Trygg vil ta vare på kundene. Grunnen til at de måtte selge var at de ikke fikk nok kunder. Konseptet derimot var veldig bra. Er du kunde eller vil bli kunde i dag er det samme rutiner som alltid. Som kunde vil du ikke merke noe til oppkjøpet.

Troll Forsikring
4.9 (98%) 10 votes

Forsikring til bil

Troll forsikring sitt ønske er å kunne gi sine kunder en bilforsikring som er billig samtidig som den dekker behovet til kundene. Siden mange er avhengig av bilen i hverdagen kan det være lurt med en god forsikring.  Troll sin forsikringer dekker ikke transportmiddel som brukes i næringsvirksomheten.

Hvis du velger Troll sin bilforsikring får du ikke de vanlige 20% når du forsikrer din første bil. Du vil få en startbonus på 40%.

Troll Reiseforsikring

Reiseforsikringen til Troll dekker deg uansett hvor i verden du er. Den dekker utgifter i forbindelse med ulykker, sykdom, avbrutt reise, forsinkelser, evakuering og tapt reisegods. Hvis du trenger juridisk bistand og er utenfor Norden er dette inkludert i forsikringen. Om noen i din nærmeste familie dør når du er på reise, vil hjemtransporten bli dekket. Forsikringen gjelder en reise på 60 dager i Norge eller utlandet. Den dekker ikke risikosporter som fallskjermhopping og fjellklatring.

Erfaring med Troll Forsikring

Mange som skriver anmeldelser om Troll forsikringer oppgir at det er et bra selskap med gode priser. Ønsker du å lese om flere sine erfaringer med Troll forsikringer kan du gjøre dette på nettet.

Les flere artikler om Forsikringsselskaper

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.