Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Forsikring fra Frende

Frende Forsikring

Frende Forsikring

Få gode tilbud på Forsikring fra andre enn bare Frende Forsikring. Du får bedre priser på forsikringer om du sjekker tilbud og får priser fra flere forsikringsselskaper.

Hos oss gjør du det enkelt gjennom ett skjema! Deretter kan du sammenligne priser og velge det beste – start nå!

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Frende Forsikring

Frende forsikring ble etablert i 2007, det var da 4 forskjellige banker som gikk sammen og startet Frende Forsikring. De har levert livs- og skadeforsikringer i over 10 år.  Deres ambisjoner er å være «bransjens utfordrer – med et omdømme som drivkraft». Frende tilbyr både totalkunderabatt og lojalitetsrabatt.

Hvorfor Frendeforsikring?

I tillegg til å levere gode forsikringer vant Frende forsikring Kundeserviceprisen i 2016 og 2017. Det som gjorde at de vant var at kundene kom raskt igjennom og fikk snakke med hyggelige kundebehandlere. De hadde en god dialog, hvor de var flinke til å lytte og snakke om deres produkter slik at de fant en god løsning på problemet. Dette er en fordel ved å velge Frende forsikring.

Skade hos Frende

Frende har et bredt spekter av forskjellige skadeforsikringer. Noen av forsikringene de tilbyr er:

  • Hus
  • Innboforsikring
  • Reiseforsikring
  • Dødsfall
  • Kritisk sykdom
  • Katt og hund
  • MC
  • Båt

I tillegg til de overnevnte forsikringene tilbyr de flere som du kan finne på frendeforsikring.no

Frende Forsikring
5 (100%) 2 votes

Frende bilforsikring

Frende tilbyr prisvinnende vilkår og rask opptjening av bonus. Hvis du har 75 prosent over 3 år og får en bilskade mister du ikke bonuspoengene dine. De fleste konkurrentene til Frende operer med 5 år. Frende bilforsikring tilbyr ansvarsforsikring, delkasko, kasko uten leiebil og kasko med leiebil. Velger du kasko med leiebil vil du få en leiebil for hele perioden som bilen din er på verksted.

Frende reiseforsikring

Reiseforsikringen til Frende forsikring ble kåret i 2017 til best i test. Det er ikke noe egenandel på denne forsikringen. Forsikringen gjelder på reiser verden rundt inntil 75 dager, også på fritiden. Ved medisinsk behandling, hjemtransport og evakuering har de ubegrenset forsikringssum. Hvis noe skulle oppstå hvor hen du er kan du føle deg trygg på å kontakte frende, de har en norsktalende vaktsentral.

Frende innboforsikring

Frende Forsikring har to typer innboforsikringer, det er innbo standard-dekning og innbo med uhellsdekning. Med innbo uhellsdekning vil du få med uhellsforsikring, uhellsforsikring utenfor boligen og skade ved flytting. Det er mange som blir utsatt for id tyveri, dette er noe som er inkludert i begge forsikringene.  Frende ønsker at alle sine kunder skal kunne føle seg trygge ved å bruke deres produkter.

Erfaring med Frende Forsikring

Frende forsikring har de mest lojale kundene i Norge, det er nok fordi at kundene har gode erfaringer. De vant også kundeserviceprisen i 2017. Med en stor kundeportefølje snakker det for seg selv. Om du ønsker å lese om erfaringer som andre har med frende kan du finne dette på nettet.

Les flere artikler om Forsikringsselskaper

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.