Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Finn beste mobilabonnement

 • 1
  Oppgi ønsket datamengde
  Dette hjelper mobilselskapene å finne riktig abonnement for ditt bruk
 • 2
  Flere mobilselskaper kontakter deg med tilbud
  Du får oversikt over flere mobilabonnement, som du kan sjekke om du kan spare penger.
 • 3
  Velg det billigste mobilabonnementet
  Bytt mobilabonnement til en leverandør som gir deg riktig mengde data til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Sjekk om du også kan spare penger! Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • 1
  Oppgi ønsket datamengde
  Dette hjelper mobilselskapene å finne riktig abonnement for ditt bruk
 • 2
  Flere mobilselskaper kontakter deg med tilbud
  Du får oversikt over flere mobilabonnement, som du kan sjekke om du kan spare penger.
 • 3
  Velg det billigste mobilabonnementet
  Bytt mobilabonnement til en leverandør som gir deg riktig mengde data til riktig pris.

FÅ TILBUD FRA MOBILABONNEMENT LEVERANDØRER VI SAMARBEIDER MED

 • 4842
 • 4841
 • 4840
 • 4839
 • 4838
 • 4837

Sammenlign tilbud og få billigste mobilabonnement

Billigste mobilabonnement

I dag er det mange aktører på markedet som tilbyr mobilabonnementer. Det er ikke mye som skiller selskapene og priskonkurransen er sterk. Likevel er det noen forskjeller som gjør at det er verdt å sammenligne flere selskaper på både pris og tjeneste.

Først og fremst tilbyr de fleste i dag fri bruk av tale, SMS og MMS hjemme og i EU/EØS. Det de fleste betaler for er med andre ord mengde data man ønsker. De ulike selskapene har varierende datapakker fra bare noen hundre MB og opp til 40 GB.

Når du skal velge datapakke bør du se på ditt forbruk i dag. Dette finner du enkelt ut ved å logge inn på min side hos det selskapet du har mobilabonnement hos i dag. Det er dumt å velge en datapakke som er langt over ditt forbruk, samtidig som det er irriterende å velge et der du hver måned går tom. Ettersom de fleste selskaper i dag tilbyr data rollover kan du med fordel velge en datapakke som er litt over ditt faktiske forbruk.

Dette gjør at du har litt mer data å bruke over tid, altså en slags buffer som kan komme deg til gode når du er på ferie. Er du for eksempel på hytta vil nok forbruket gå noe opp. Eller når du drar til utlandet og generelt sett der det er dårlig WiFi forbindelse.

Før du velger

Momenter du bør tenke gjennom når du skal velge, er datamengde, om det er datarollover, Data-SIM og Tvilling-SIM. Sjekk også om de tilbyr familieabonnement og om det er fri bruk i EU/EØS. Videre er det lurt å få med seg ringe- og surfepriser i utlandet og kundetilfredshet.

Om du ønsker å kjøpe mobil sammen med mobilabonnementet bør du sjekke ut priser her også. Det du ikke trenger å tenke på er pris på tale, SMS og MMS i Norge. Eventuelt også EU/EØS ettersom det er fri bruk, samt hastighet på data fordi det er fri hastighet inntil datapakken er brukt opp.

Dekning

Det er flere forskjellige nett som de forskjellige mobilselskapene går over. Nettet er gjennom Telenor og Telia i all hovedsak, samt at Ice stadig bygger ut sitt eget nettverk. Der Ice ikke har dekning får kundene dekning over Telia-nettet. Før du bestiller mobilabonnement bør du sjekke dekningskartet slik at du er sikker på at du får god dekning i ditt hjemområde.

Fleksible abonnementer

De fleste tilbyr et billig abonnement med fastsatt datakvote som kan benyttes, i tillegg til data rollover dersom du har mer igjen av datakvoten din. To andre selskaper bruker i istedenfor dynamiske abonnenter der du kun betaler for det faktiske bruket. Dette er Happybytes og Hudya, der Happybytes kommer ut som den bedre tilbyderen i siste kvartalsvis sammenlikning fra DinSide.

Billig mobilabonnement

På nett finner du flere tester på hvilket abonnement som er rimeligst og hvilket som er best. Dette er tester som blir gjennomført med jevne mellomrom, for i et marked med høy konkurranse endrer prisene seg stadig. I tillegg kommer det stadig flere tilleggstjenester for at mobilselskapene skal skille seg ut i mengden. Dette kan være tilleggstjenester slik som data rollover, men som nå i dag har blitt mer en standard å tilby.

Nylig har Telenor kommet ut med «goodies» for ung-abonnementene slik at man kan velge hvilke tilleggstjenester og ekstragoder man ønsker. Dette er selvsagt laget for å skaffe seg flere kunder og virke attraktiv i markedet. Andre tjenester som flere i dag tilbyr er å kjøpe mobil med bytte. Dette gjør at du har mulighet til å kjøpe mobil på avbetaling over 24 måneder, der du kan bytte mobilen etter 12 måneder. Med SWAP (Telenor) og Svitsj (Telia) vil abonnement til den gamle betalingsplanen bli slettet dersom du velger å bytte mobil, og et nytt 24 måneders abonnement startes.

Om du ønsker å enkelt og raskt sammenligne mange abonnementer kan du bruke ulike anbudstjenester og kalkulatorer. Tek.no har en slik kalkulator der du legger til dataforbruk, antall ringeminutter og meldinger. Deretter får du oversikt over ulike selskaper og abonnementer med totale kostnader per måned. Bruk gjerne Tjenestetorget for å innhente flere gode tilbud som er helt uforpliktende og gratis å innhente. Etter at du har mottatt tilbud vil du enkelt kunne sammenligne flere abonnementer fra ulike selskaper, og deretter velge det beste for deg.

Mobilabonnementer best i test

Det er ikke så mye som skiller de ulike mobilabonnementene fra hverandre. Så her er det viktig å finne ut hva du trenger for å dekke dine behov. Flere sider viser stadig frem tester for ulike mobilabonnement. Her er det viktig at du finner det mobilabonnementet som er riktig for deg og ikke alle andre. Finn derfor ut hva dine behov her og sammenlign de forskjellige abonnementene for å finne det beste og billigste mobilabonnementet for deg.

Beste mobilabonnement 2019

Som nevnt tidligere er det viktig at du finner et abonnement som er best for deg og ingen andre. Om du bestemmer deg for å søke etter tester er det viktig at du finner en som er oppdatert. Kommer du over en test fra 2017 eller 2018 kan disse være ganske utdatert. Sørg derfor at du finner en fra 2019 og ta testen som et utgangspunkt men ikke fasit. Deretter kan du sammenligne og finne det beste for deg.

Ønsker du å se hvilke mobilabonnement som har gjort det beste? Da kan du se vår artikkel hvor vi har samlet sammen informasjon du trenger å vite Her kan du se hvilke mobilabonnement som er best i test

Sammenlignet med andre mobilselskap

Både Telia og Telenor er store tilbydere i markedet. De ligger litt høyere i pris, men tilbyr gjerne ekstra tilleggstjenester til en rimelig pris, slik som å ringe til utlandet, tvilling-SIM og data-SIM. Hos Telenor får du også gratis sikkerhetskopiering av bilder og videoer til Min sky og «goodies» som gjør at du som ung kan skreddersy ditt abonnement. Videre tilbyr Telia Svitsj og Telenor SWAP som kan være en løsning om man ønsker å kjøpe mobil med abonnement på månedlig nedbetaling. Begge disse selskapene har også familieabonnement.

Slik velger du

Til syvende og sist er det viktig at du blir en fornøyd kunde. Sammenlign flere aktører og velg det abonnementet som både er billigst og som gir deg de tjeneste du trenger, samt et selskap du kan stole på. Flere operatører tilbyr at du kan prøve de i en viss periode, og dersom du ikke er fornøyd vil du få tilbake pengene.

Ved å bruke en anbudstjeneste som Tjenestetorget vil du få en rask oversikt og gode tilbud du kan sammenligne, slik at du slipper å gå inne på hvert enkelt selskap for å sjekke priser. Denne tjenesten er selvfølgelig helt gratis å benytte seg av og alle tilbud er uforpliktende.

Søkeord: mobil abonnement, mobilabonnement test, mobilabonnement priser, sammenligne mobilabonnement

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer