Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Boligalarm fra Lyse

Lyse boligalarm

Boligalarm fra Lyse.

Lyse tilbyr ikke lengre boligalarm. Få heller gode tilbud fra andre, ledende alarmselskaper – helt uforpliktende.

Fyll ut skjemaet under, velg hvem du ønsker tilbud fra og bli kontaktet med gode tilbud.

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Lyse Alarm

Lyse Alarm var et selskap som satset på boligalarmer, og inngikk under Lyse Energi AS (org.nr. 980 001 482). Lyse var et industrikonsern lokalisert i Stavanger med bakgrunn fra kraftbransjen, til likhet med de to andre tidligere alarmselskapene BKK og Hafslund Sikkerhet. Lyse-konsernet er resultatet av at flere kraftselskaper i Rogalandsområdet ble sammenslått i 1998. Virksomheten ble 1.januar 1999 startet under navnet Lyse. I dag har Lyse-konsernet en lang rekke datterselskaper, og eies av 16 kommuner i den sørlige delen av Rogaland.

 Lyse sin satsing som alarmselskap

Lyse kom først på banen i alarmbransjen da de i mai 2007 kjøpte opp 92 prosent av aksjene i NorAlarm AS. Dette gjorde at NorAlarm sine omtrentlige 10 000 kunder fulgte med, og Lyse-konsernet fikk det de kalte ”en naturlig utvidelse av sin tele- og infrastrukturvirksomhet”.

Lyse og Altibox

For å skape vekst i virksomheten og nå ut til flere steder i landet, skulle Lyse benytte seg av sitt distribusjonsnettverk gjennom Altibox.

Lyse boligalarm

Etter oppkjøpet av NorAlam, valgte Lyse-konsernet å benytte seg av merkevarenavnet ut mot bedriftsalarmer. Når det gjald det private markedet fremmet de heller Altibox.

I senere tid lansert Lyse en løsning for smarthus som de kalte Smartly. Dette var for sine kunder i Rogaland og området rundt. Smarthusløsning inkluderte også både brann- og innbruddsalarm. Satsningen på boligalarm er det i dag alarmselskapet Verisure som tar seg av.

Lyse solgte alarmselskapet

Den 20 mai 2016 valgte Lyse-konsernet å avslutte sin satsning på boligalarmer, og solgte derfor alle sine kunder til alarmselskapet Verisure. Bakgrunnen for beslutningen var små marginer og lite stordriftsfordeler.

Lyse Alarm
4.7 (93.33%) 3 votes