Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.

Oppfinans

Oppfinans er et finansieringstilbud som er eid av Gjensidige bank, som er en del av Nordea. I dag tilbyr de en rekke låneprodukter. Hvor deres mål er å tilby konkurransedyktige lån, som er tilpasset hver enkelt sin økonomi. 

Få tilbud på forbrukslån fra Oppfinans og andre banker

Opp Finans

På jakt etter et lån du kan få kjapt og enkelt? Mange mennesker har behov for å ta opp et lån uten sikkerhet for å få realisert noe de drømmer om. Dette har «markedet forstått», derfor er det mange som tilbyr forbrukslån. Opp Finans er en av de bankene du kan velge blant.

Lån fra Opp Finans

Opp Finans er en del av Gjensidige Bank, og tilbyr forbrukslån fra 10 000 til 500 000 kroner.

Det kan være ganske vanskelig å ta opp et lån. Bankene har stenge krav og for noen oppleves det nesten umulig å komme i mål. Det kan være at man tjener akkurat for lite, har for lite egenkapital eller andre grunner. For noen ender det med mye skuffelse, og man vil være usikker på hvordan man skal få det til. Forbrukslån blir derfor løsningen for mange.

Forbrukslån fra Opp Finans

Det er viktig at man husker på at det å ta opp et lån er et stort ansvar, og det gjelder uansett om det er et lån med sikkerhet eller et forbrukslån. Du må derfor vite at du faktisk har muligheten til å betale det ned, og du bør være trygg på at ikke vil føle et lånet er et stressmoment – altså noe du synes er mer slitsomt enn ålreit.

Få tilbud fra flere enn bare Opp Finans

Hos Opp Finans kan du få et godt forbrukslån som for eksempel kan være til stor hjelp dersom du har mange dyre smålån. Det kan også brukes til å realisere en drøm du har. Før du tar avgjørelsen om hvem som skal gi deg lånet, bør du ha sjekket opp renter og vilkår hos flere forskjellige banker. Be om tilbud, ta deg tid til å vurdere disse og velg deretter det som er best for både deg og lommeboka.

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.