Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.

Komplett Bank

Komplett bank ble etablert i 2014, hvor deres visjon var å bli en av de største tilbyderne av fleksibel finansiering innen forbruk. I tillegg til låneprodukter tilbyr de også en sparekonto med gode innskuddsvilkår. 

Få tilbud på forbrukslån fra Komplett Bank og andre banker

Om Komplett bank

De fleste tenker kanskje mest på elektronikk og hvitevarer når de hører Komplett, men det kan være greit å notere seg at kjeden også leverer banktjenester.

Bank fra Komplett

Komplett bank tilbyr en del tjenester, blant annet lån, kredittkort og sparing. Dette er noen av de viktigste tjenestene en bank kan tilby, og derfor er det allerede ganske mange kunder som velger å bruke Komplett. Kanskje fordi de ønsker å realisere en drøm, kanskje fordi de vil shoppe litt ekstra.

Noe av det som gjør at Komplett bank skiller seg litt ut fra konkurrentene, er at de også tilbyr noe som heter «Handlekonto». Dette er en tjeneste som skal gjøre det mye enklere for deg som kunde å handle på nett. Det blir rett å slett enklere å betale for varer på nett, holde oversikt og administrere eventuelle utsettelser osv. Det er også en veldig trygg måte å betale på.

Forbrukslån fra Komplett

Komplett tilbyr også forbrukslån på opp til 500 000. Banken gir deg da en nominell rente på fra 7,9 - 19,9 %. Det kommer an på beløpet du skal låne.

Dersom du velger å gå for et forbrukslån fra Komplett, er du garantert å kunne disponere pengene som du vil og lånet betjenes ved at du betaler et minimumsbeløp hver måned – enkelt og greit.

Få tilbud fra flere enn bare Komplett bank

Før du bestemmer deg for om du skal velge et lån fra Komplett eller ikke, bør du ha sjekket opp konkurrentene. Gjør du det, vil du være sikker på at du ikke taper noen penger.

Ved å innhente flere tilbud og sammenligne disse, sikrer man nemlig at man ser hva som er både billigst og best. Da vil du til slutt ende opp med et produkt du kan være fornøyd med – det kan for eksempel være et forbrukslån med en god rente og fleksible vilkår.

Søk om tilbud på refinansiering av lån

Sammenlign tilbud på lån fra flere banker - og finn det lånet som passer deg best.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.