cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Viasat / Via Bredbånd

Mange er kjent med Viasat som en stor leverandør av tjenester til TV. I mange år leverte de også bredbånd til sine kunder. Men senere har denne delen av selskapet blitt skilt ut. I dag er det Via Bredbånd som leverer bredbånd til kunder over hele landet.

Det er fortsatt Viasat som eier selskapet. Dermed kan du stole på at Via Bredbånd vet hva de driver med basert på sin lange erfaring i markedet.

Satellitt er en teknologi som stadig utvikles, og er et like godt tilbud som andre alternativer. Siden det ikke krever graving og bygging, er satellitt optimalt for hytta eller hvis huset ditt ligger litt bortenfor allfarvei.

Produkter og tjenester

Via Bredbånd leverer utelukkende bredbånd via satellitt. Det vil si at signalene blir plukket opp av parabolantenner som monteres på ditt hus eller hytte. Da får du en forbindelse med høy hastighet uansett hvor du bor.

Selskapet tilbyr litt forskjellige avtaler. Blant annet kan du velge mellom Freedom 5, Freedom 25 og Freedom 50. Prisene følger størrelsen, så jo større kapasitet desto dyrere er pakken.

  • Freedom 5

Her får man en hastighet på opptil 5 Mbit/sek. Det passer for deg som ikke bruker veldig mye internett i hverdagen. Kanskje liker du å lese nyheter eller surfe litt og sjekke mail. Da kan denne pakken være mer enn nok for deg.

  • Freedom 25

Denne avtalen medfører opptil 25 Mbit/sekund. Dette er en medium stor pakke som egner seg for deg som liker å streame en film i ny og ne, samt ha god hastighet på internettet.

  • Freedom 50

Dette er den største pakken Via Bredbånd tilbyr. Denne passer for dere som er en stor familie der mange liker å streame serier samtidig. Her får du høy hastighet og god kapasitet.

Hvorfor bør du velge Viasat som leverandør?

Hvis du bor på et sted der det ikke er mulig å få fiber eller bredbånd via kabel, er satellitt et veldig godt alternativ. Hastigheten har blitt 10 ganger bedre på bare få år takket være utvikling i teknologien.

Med Via Brebånd får du høy hastighet slik at du kan både streame og surfe, uansett hvor du er i landet. Så lenge du har sikt mot sør, har du mulighet for å få bredbånd via satellitt. Dermed er dette en god løsning på hytta eller for deg som bor litt utenfor de store byene.

Du kan stole på at du får god hjelp til installering og hjelp til parabolantennen. En montør hjelper til med å sette opp slik at alt går riktig for seg. Utstyret kan du leie per måned for en lav pris.

I tillegg opererer Via Bredbånd med konkurransedyktige priser på sine avtaler. Dermed kan du få en god avtale til en fornuftig pris. Prisen for satellitt har blitt mye billigere med årene, faktisk har det blitt en fjerdedel av hva prisen en gang var.

Kontakt og kundeservice

Det er mye man kan lure på når det kommer til bredbånd. Dersom du ønsker å kontakte kundeservice, kan du ringe til telefonnummer +47 80 02 49 50.

Hvis du heller ønsker å sende en e-post, er adressen til det [email protected].

Nettside

Det er mye nyttig informasjon å finne på Via Bredbånd sine hjemmesider. Blant annet kan man lese om de ulike produktene som tilbys eller om hvordan satellitt fungerer. Hjemmesiden finner du på www.viabredband.no.

Ofte stilte spørsmål

På selskapets nettsider finner man også en egen side som heter «ofte stilte spørsmål». Her har Via Bredbånd listet opp mange spørsmål og svar. Det er typiske spørsmål som mange kunder har.

Dersom du lurer på noe, kan det være lurt å ta en titt her. Da finner du kanskje svaret på det du lurer på, så slipper du å kontakte kundeservice.

Min Side

På hjemmesiden finner man også «min side». Her kan alle som er kunder logge inn med e-post og passord. Inne på siden kan du finne all mulig informasjon om din avtale.

For eksempel kan du sjekke regninger og forbruk, eller bytte avtale. Kanskje ønsker du litt større kapasitet i noen perioder av året. Da kan du enkelt oppgradere abonnementet ditt på min side. For eksempel til de lange feriene på hytta.

Adresse

Hovedkontor
Via Bredbånd Filipstadveien 5
0250 Oslo
Norge

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.