Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Ice.net

I løpet av de siste årene har Ice.net vokst raskt og blitt en stor aktør i markedet for både mobil og bredbånd. I dag er de «eksperter» når det kommer til mobilt bredbånd.

Selskapet utfordret andre store leverandører som tidligere styrte markedet. Det gjorde Ice.net ved å bygge sitt helt eget 5G-nettverk over store deler av landet. Dermed kunne de utfordre markedet uten å være avhengig av å leie seg inn på konkurrenter sitt nett.

Produkter og tjenester

Mobilt bredbånd

Når det kommer til WiFi, tilbyr Ice.net kun mobilt bredbånd da dette er deres spesialitet. Det kan du få enten du trenger bredbånd til bilen, båten, hytta, hjemme, på reise eller på farten. Mobilt bredbånd er på mange måter mer lettvint enn for eksempel fiber eller kabler, og egner seg derfor godt til for eksempel fritidsboliger.

Ulike avtaler

Ice.net tilbyr hele syv forskjellige avtaler for mobilt bredbånd. Det er forskjellige mengde inkludert data som skiller de fra hverandre. Man kan velge følgende kapasitet:

  • 7 GB
  • 15 GB
  • 30 GB
  • 50 GB
  • 100 GB
  • 200 GB
  • 300 GB

Hvor mye data du trenger, avhenger helt av hva slags forbruk du har. Dersom du skal ha mobilt bredbånd hjemme der du streamer mye film og serier, trenger du kanskje den største pakken.

Men dersom du bare skal ha bredbånd på hytta for å lese nyheter og sende mail, trenger du nok ikke like mye. Det er uansett lett å skifte avtale etterhvert som behovet ditt endrer seg.

Lettvint å sette i gang

Etter at man har valgt hvor stor kapasitet man trenger, velger man type modem. Enten det er en liten mini-router eller en såkalt smart-router. Til slutt vil du få et anslag av hvor mye prisen for din avtale blir.

Alt kan ordnes på nettet og routeren blir sendt i posten. Med andre ord er det veldig lettvint å skaffe seg mobilt bredbånd fra Ice.net.

Hvorfor er Ice.net en bra leverandør?

Dersom du er på utkikk etter mobilt bredbånd, er Ice.net et veldig godt alternativ. De er eksperter på mobilt nettverk og bredbånd, og har utfordret de andre konkurrentene i markedet på pris.

Ved å bygge sitt eget nettverk har Ice.net sikret seg god tilgang som de vil føre videre til deg som forbruker. Selskapet er spesielt kjent for å tilby bredbånd der andre konkurrenter ikke kan tilby dekning.

Så hvis du trenger nettverk på hytta eller i huset, er Ice.net en god leverandør av mobilt bredbånd. Med enkle og fleksible avtaler til en konkurransedyktig pris kan du være trygg på at du får en god deal.

Kontakt og kundeservice

Telefon

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte kundeservice på telefonnummer 21 00 00 00. Sentralbordet for telefon har åpent fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 20. Og på lørdager er det åpent mellom klokken 08 og 16.

Chat

Eventuelt kan man chatte med Ice.net på Facebook. Da sender du bare en privat melding til selskapets side. Så vil du få svar innen omtrent 24 timer. Åpningstidene for denne chat-funksjonen er fra mandag til fredag mellom klokken 07 til 22.

E-post

Det siste alternativet er å sende en e-post. Da bruker du kontaktskjemaet som finnes på hjemmesiden. Du fyller inn navn, e-postadresse samt din beskjed og sender av gårde. Så vil du få svar innen normalt 3 virkedager.

Nettside

På kundeservice kan du velge den kategorien du lurer på, enten det er mobiltelefoni, mobilt bredbånd eller nettbutikken. Der vil du finne svar på mange vanlige spørsmål som kunder lurer på. Kanskje finner du svarer på det du lurer på, så slipper du å kontakte kundeservice.

Min Side

Hvis du er kunde, kan man logge inn på Min Side med brukernavn og passord. Da vil du få en oversikt over din avtale. Du kan også sjekke regninger, forbruk eller endre avtale. Hvis du skal flytte, kan man også melde fra om det her.

Adresse

For retur av mobilt bredbånd:
Ice Communication Norge AS v/ Brightstar AS
PB. 171 Alnabru, 0614 Oslo

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.