cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

NextGenTel

Lokalisert i Bergen finner vi NextGenTel. De leverer produkter innenfor bredbånd og WiFi, TV, mobiltelefoni og andre tjenester til kunder over hele landet. Selskapet er en stor aktør i markedet og konkurrerer med de største konkurrentene.

I dag tilbyr NextGenTel tjenester til både private husholdninger, bedrifter og hele borettslag.

Produkter og tjenester

På selskapets nettsider kan du enkelt sjekke om NextGenTel kan levere bredbånd til din bolig. Du skriver bare inn navnet på gaten du bor i, og så vil du få svar på om det er i området til NextGenTel.

NextGenTel opererer med litt forskjellige tilbud ut ifra hvor i landet du bor. Derfor er nok det beste alternativet å kontakte selskapet slik at dere sammen kan finne den beste løsningen for deg. I dag tilbys bredbånd via kabel slik som ADSL og VDSL og fiber i utvalgte områder i landet.

Forskjellig kapasitet

For å ta Oslo som eksempel, kan man som kunde velge mellom mange forskjellige avtaler:

  • Bredbånd 60

Her får man 40 - 90 Mbps nedlasting og 10 - 30 Mbps opplasting. Denne pakken er den med størst kapasitet og passer bra til deg som streamer mye film eller spiller online. Eller for å dekke et helt hus med mange medlemmer som alle trenger god dekning.

  • Bredbånd 30

Her får du 20 - 30 Mbps nedlasting og 5 - 10 Mbps opplasting. En litt mindre pakke, men fortsatt med stor kapasitet til å tåle det meste av bruk.

  • Bredbånd 20

I denne avtalen får du 10 - 20 Mbps nedlasting og 0,5 - 1 Mbps opplasting. Med andre ord en middels stor kapasitet som egner seg godt til hverdagsbruk og streaming i ny og ne.

  • Bredbånd 10

Denne nest minste pakken gir deg 5 - 10 Mbps nedlasting og 0,5 - 1 Mbps opplasting. Det kan passe for deg som liker å surfe på nettet og lese nyheter, men som ikke er like avhengig av bra internett for å streame film og underholdning.

  • Bredbånd 5

Den minste pakken innebærer Nedlasting 2 - 5 Mbps og opplasting 0,2 - 0,5 Mbps. Denne egner seg for deg som trenger litt internett for gjøremål som surfing og enkel nettbruk.

Hvorfor er NextGenTel er bra leverandør?

Hvis du ikke har tilgang på eller ønsker å ha bredbånd via fiber, er NextGenTel et veldig bra alternativ. Siden de leverer bredbånd via kabel til mange kunder.

I utvalgte områder kan man også få fiber, og her er selskapet også gode. Med mange fornøyde kunder kan du stole på at NextGenTel leverer et bra produkt til en fornuftig pris.

Kontakt og kundeservice

Dersom du ønsker å komme i kontakt med NextGenTel sin kundeservice, kan du ringe de på telefonnummer 987 07979.

Eller man kan sende en skriftlig beskjed via kontaktskjemaet som finnes på deres hjemmeside.

Chat

På selskapets hjemmeside kan man finne funksjonen for å chatte. Da skriver du bare inn spørsmålet ditt og så vil noen fra kundeservice svare deg så fort de har mulighet. Eventuelt kan man sende en direkte melding til NextGenTel på Facebook eller Twitter.

NextGenTel anbefaler sine kunder å benytte seg av funksjonen for å chatte, siden man da sannsynligvis vil få svar hurtigere enn ved å ringe.

Åpningstider

Kundeservice har åpent fra mandag til fredag mellom klokken 08 og 20:45. Telefonen stenger klokken 19. På lørdager er åpningstidene fra 10 til 17:45.

Dersom spørsmålet ditt gjelder salg og produktinformasjon og du ringer via telefon er det samme nummer, men litt andre åpningstider. Fra mandag til fredag kan du ringe mellom klokken 08 og 19. På lørdager er det åpent fra klokken 12 til 17.

Nettside

Før du kontakter kundeservice, kan det være en lur ide å sjekke ut NextGenTel sin hjemmeside. Her kan man finne mye nyttig informasjon om det meste man kan lure på. For eksempel kan du lese om ulike produkter og tjenester, dekningsforhold og beskjeder om avvik.

Min Side

På hjemmesiden kan man også finne «Min Side». Her kan man som kunde enkelt få en god oversikt over sitt kundeforhold. Blant annet kan man kontakte kundeservice, sjekke hastigheten på ruteren sin, få oversikt over regninger og sjekke driftsmeldinger.

App

I tillegg har selskapet en egen App som kunder kan laste ned. Det er som en «Min Side», bare at man har den på mobilen. Da kan man til enhver tid få oversikt hvis det er noe man skulle lure på.

Adresse

Kontoradresse Bergen
SANDSLIMARKA 31
5254 SANDSLI
 
Postadresse
NEXTGENTEL AS
POSTBOKS 3, SANDSLI
5861 BERGEN
 
Retur av utstyr
NEXTGENTEL
POSTENS GODSSENTER OSLO
0062 OSLO

Sammenlign pris på bredbånd
Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.

Sammenlign pris på bredbånd

Kom i kontakt med bredbåndsleverandører som tilbyr internett der du trenger det.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.