Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Finn beste TV-pakke

3 Fordeler ved å hente tilbud via oss

 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd
 • Flere TV-leverandører kontakter deg med sine tilbud
  Sammenlign kanaler, innhold og pris fra flere leverandører samtidig.
 • Velg kanalpakken som passer deg
  Du velger leverandøren som tilbyr det mest relevante innholdet for deg, så billig som mulig.
TV pakker

Få tilbud på relevant kanalpakke for deg i dag

Sjekk om du også kan spare penger! Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende fra flere TV-leverandører.

3 Fordeler ved å hente tilbud via oss

 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd
 • Flere TV-leverandører kontakter deg med sine tilbud
  Sammenlign kanaler, innhold og pris fra flere leverandører samtidig.
 • Velg kanalpakken som passer deg
  Du velger leverandøren som tilbyr det mest relevante innholdet for deg, så billig som mulig.

Få tilbud på tv-pakker fra flere tv-pakkeleverandører

Det finnes mange TV-leverandører som tilbyr ulike tilbud på TV-pakker. Det gir deg som kunde valgfrihet til å velge akkurat de TV-kanalene du vil ha.

Kanskje er det viktig med Disney Channel for barna, eller kanskje du vil se kamper fra Champions League, eller filmer på andre språk?

TV er ikke bare TV lenger - det er gode muligheter for å ta med seg programmene når man er på farten. Enten via egne apper, eller strømmetjenester som er med i pakken.

La leverandørerne kjempe om deg

Å finne den beste leverandøren kan både være tidkrevende og uoversiktlig. For å spare deg litt tid, og penger har vi laget en løsning som kan hjelpe deg med dette.

På vårt enkle skjema, fyller du ut hvilken TV-løsning du trenger eller har lyst på. Dette sender vi til flere leverandører samtidig.

Da vet tilbyderne at de konkurrerer om å få deg som kunde, og de vil derfor komme med sitt beste tilbud.

Etter kort tid vil de aktuelle leverandørene gi deg et tilbud på TV-pakke og pris. Da er det lettere å sammenligne og velge den TV-pakken som har de kanaler du trenger til den beste prisen.

Hvilke TV-pakker kan jeg få?

Man har gjerne en grunnpakke med faste TV-kanaler. Utover dette kan du også legge til valgfrie kanaler som passer til ditt eget behov for underholdning.

Underholdning er som kjent en smakssak, og noen kanalpakker vil være bedre egnet for din husstand enn andre - Da får man et utvalg av film og serier som appellerer til hele familien. Enten dere vil se sammen eller hver for dere.

Hvilke TV-pakke som passer kan variere ut ifra om interessene dine er:

 • Mat og kultur
 • Sport på TV
 • Kunst og kultur
 • Film på tv
 • Barnevennlige kanaler
 • Programmer på ulike språk

Kanaler du har tilgang til

Det er ikke alle TV-pakker som tilbys over hele landet, så det kan være forskjell på utvalget avhengig av hvor i landet du bor.

For å finne ut hva du kan få, kan du ta kontakt med hver enkelt tilbyder av TV. Da får du informasjon om de TV-kanalene som tilbys og ikke i ditt område.

Eller hvis du vil gjøre det på en lettere måte: Fyll inn skjemaet vårt, så sender vi forespørselen din til de vi samarbeider med, og som tilbyr TV-pakke i ditt område. Da får du raskt oversikt over markedet akkurat der du bor, og ikke ellers i Norge.

Hvilke TV-kanaler trenger du?

Prisen på TV-pakke varierer ut i fra hvilket innhold du ønsker deg utover grunnpakken. Det finnes TV-kanaler for filmer innenfor ulike sjangre og på ulike språk, sportskanaler som viser kamper fra Premier League, La liga eller Champions League.

Eller kanskje Formel 1 eller golf på tv interesserer deg mer enn fotball? Mulighetene er mange, og sjansen er stor for at du finner både serier, sport, nyheter og mye mer som du liker i én pakke.

TV-pakker - Sammenlign pris

De aller fleste av oss vil gjerne ha et abonnementet som gir oss alle kanalene og innholdet vi ønsker å ha, men vi vil gjerne også finne en billig TV-pakke.

Ettersom hvilket innhold du velger, kan TV-abonnement-priser variere fra et par hundrelapper til et par tusenlapper.

Noe du kan gjøre er å finne ut hvilket innhold du ønsker, og finne ut hvor mye den samme TV-pakken koster hos hver enkelt leverandør. Da ser du fort hvem som kan gi deg TV-pakker til ditt bruk - billigere.

Hvis prisene er relativt like, kan det være andre tjenester inkludert som avgjør hvilken pakke og leverandør som er best.

Hvile TV-pakker passer deg og din familie?

Det er vanskelig å lage tester for hvilken kanalpakke som er den beste. Kanalene man liker er jo en smakssak. Ikke aller liker samme film, eller serier for den saks skyld.

Noen liker å koble av med en morsom film, mens andre gjerne vil lære noe nytt gjennom dokumentarer. Også er det jo selvfølgelig de som liker begge deler.

Det er ikke sikkert du bare bør gå for billige TV-pakker, da det ikke er sikkert du får de kanalene du liker. Velg en kanalpakke som er verdt å bruke tiden din på.

Men det er ikke vits å betale for mye heller. Etter du har kartlagt hva du trenger, er det lettere å sammenligne og finne en billig TV-pakke som passer for deg.

For det er du som vet hva du liker å se på. Er dere flere i husstanden er det smart å finne en pakke dere er enige om. Alle trenger ikke å se de samme seriene, men det er kanskje hyggelig å kunne samles rundt en god film av og til?

Se også: Parabol abonnement 

Bredbånd og TV pakker

Mange leverandører tilbyr også tv og internett i én pakke. Det kan være praktisk å samle alt ett sted, og sjansen for å få en bedre pris er også stor.

Bytte TV-leverandør - mange vil ha deg som kunde

Dersom du allerede har tilgang til TV-innhold hjemme hos deg selv, kan det likevel finnes bedre tilbud på markedet.

Det kan være lurt å sjekke ut om du har en billig TV-pakke, med de kanalene du har i dag, eller om du kan få et bedre tilbud hos noen andre.

Kanskje handler det ikke bare om hvem som kan tilby deg TV-pakker billigst, men om innholdet. Finnes det en tilbyder som har bedre utvalg av film eller sport?

Det er mange grunner til å bytte leverandør, eller i det minste sjekke hva andre kan tilby deg.

TV-pakke - sammenligning

Det kan være vanskelig å navigere seg i TV-markedet og vite hva de ulike leverandørene tilbyr. 

For mange er det i tillegg viktig at man får tilgang til programmene på internett, og at man lett finner frem til det i en brukervennlig app.

Få gode tilbud

Med vårt skjema, kan du enkelt fylle inn dine behov og sammenligne TV-pakker fra flere leverandører. Da har du et godt grunnlag for å ta et riktig valg.

Velg det beste for deg, og kos deg med et godt utvalg av film, serier, sport eller hva enn du velger. 

Skal du ha TV på hytta? Det kan du også sjekke med skjemaet vårt. Noen selskaper har pakketilbud om det er snakk om TV flere steder.

Få tilbud på relevant kanalpakke for deg i dag

Sjekk om du også kan spare penger! Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende fra flere TV-leverandører.