cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos

Bestill huskatalog fra flere firma samtidig

  • 1
    Beskriv ditt behov
    Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
  • 2
    Få tilbud fra flere selskaper
    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
  • 3
    Velg det beste tilbudet
    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Huskatalog

Bygg drømmehuset - Bruk dette skjema for å finne riktig husleverandør

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
  • 1
    Beskriv ditt behov
    Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
  • 2
    Få tilbud fra flere selskaper
    Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
  • 3
    Velg det beste tilbudet
    Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Har du lyst til å bygge hus?

Mange drømmer om å bygge hus, men for en del av oss blir det aldri virkelighet. Ofte er det på grunn av mangel på informasjon og kunnskap. Her får du vite litt mer om prosessen med å bygge hus, hva du bør vurdere før du ser i en huskatalog og hvordan du går frem for å nå dine mål.

Bygge bolig

Det finnes selvfølgelig mange boliger på markedet som kan kjøpes. Likevel er det ikke alle som klarer å finne det perfekte hjemmet slik de ser det for seg. Da kan fort løsningen bli å bygge bolig. Det å skape noe nytt – noe som blir akkurat slik du ønsker. Det å bygge bolig gir nemlig mange tilpasningsmuligheter som du ellers ikke ville fått ved kjøp av en eksisterende bolig. Ved å tilpasse akkurat slik du ønsker vil du trives mye bedre. Du kan fort få en idé om type hus ved å se i en huskatalog.

Det skal sies at ikke alle er laget for å bygge bolig, dette er et prosjekt som krever en del. Du er også nødt til å vite at du faktisk har råd til å ferdigstille boligen, ellers vil situasjonen kunne bli problematisk. Å ha et klart budsjett, se i en huskatalog og undersøke priser er derfor veldig viktig før prosjektet igangsettes.

Å bygge hus

Det å bygge hus er et prosjekt som krever mye tid og penger, men som også kan bringe med seg mange gode lykkefølelser. I nyere tid har det også blitt mye enklere å bygge hus enn det har vært tidligere. Nå er det veldig tilgjengelig ved at du kan velge fra en huskatalog. Nå har man ikke bare flere valg, men det er også mye enklere å komme i gang med prosessen.

Bygge nytt hus

Det første du må ta stilling til når du skal bygge nytt hus er om du skal velge et ferdighus fra en huskatalog eller om du skal ha tegnet opp drømmehuset ved hjelp av arkitekt. Dersom du velger det siste bør du på forhånd ha funnet ut av hvor mye dette koster og du må være sikker på at du har et budsjett som faktisk går opp. Grunnen til at det finnes så mange firmaer som tilbyr ferdighus er nettopp fordi det er et rimeligere alternativ og derfor mer aktuelt for flere grunnet økonomi. Det er uansett veldig mange alternativer å velge mellom i en huskatalog. Når det er sagt så blir resultatet selvsagt veldig bra når man får tegnet opp et hus akkurat slik man ønsker det – nærmere drømmen kommer man kanskje ikke.

Hvis du drømmer om å bygge hus, er det et godt tips å starte med å sette opp et budsjett. Da ser du fort hva du har råd til, noe som gjør det lettere å virkelig ta fatt på prosjektet.

Bygge hus med utleiedel

I planleggingsfasen bør du også ta stilling til dette med utleiedel. Hvis du skal bygge hus med utleiedel bør du ha bestemt dette på forhånd, og ikke underveis. Da kan det fort bli for sent. Det er mye enklere å bestemme seg for hva slags ferdighus man skal velge mellom i en huskatalog hvis man allerede vet om man skal ha utleiedel eller ikke.

Dette er også viktig å ha bestemt seg for et bestemt hus (fra en huskatalog) når man skal kontakte håndverkere, slik at man får gitt håndverkerne riktig og tilstrekkelig informasjon før de kommer med pristilbud, og ikke minst før de starter på oppdraget.

Bygge hus med utleie

Dersom dette med det økonomiske er en liten utfordring, kan utleie være et alternativ som gjør det noe enklere. For mange er dette i hvert fall en god mulighet til å bygge større enn det de i utgangspunktet har råd til. Hvis man bygger med en utleiedel, har man muligheten til å leie ut i starten, og så etter hvert ta over hele boligen selv. Dersom dette er noe man ønsker. Dette er vurderinger som er viktig å ta med seg når du ser i en huskatalog.

Man kan selvfølgelig også velge å fortsette å leie ut, noe som definitivt kan være veldig bra for økonomien. Dette kan for mange være en genial måte å få betalt ned lånet på, og samtidig ha det romslig økonomisk.

I nyere tid finnes det også mange gode materialer som gir så god lydisolasjon at du så absolutt ikke trenger å bekymre deg for lyder. Nye og gode måter å bygge hus på, gjør at det også går an å få til en utleiedel som er veldig praktisk, men som ikke ødelegger fasaden.

Dersom du vurderer å bygge hus, burde du også se på muligheten med utleie knyttet til denne boligen. Det er smart valg for veldig mange, som kan gjøre det enklere å få til og som også kan gjøre at boligen blir lettere å selge i senere tid. Når det kommer til boliger er det alltid lurt å tenke litt frem i tid - du skal jo tross alt bo der en stund. Men husk å ta med denne vurderingen når du begynner å se i en huskatalog.

Hvor mye koster det å bygge hus?

Det er ikke til å legge skjul på at det selvfølgelig koster en del å skulle bygge hus. Likevel er det viktig å tenke på hva man får igjen for huset. Det er muligheter for at boligen kan stige betraktelig i verdi, men dette kommer selvfølgelig an på beliggenhet og boligmarkedet ellers.

Akkurat hvor mye det koster å bygge hus varierer selvsagt veldig. Det kommer an på hvor stort hus du skal ha, hvor det skal bygges, om det er ferdighus tatt ut ifra en huskatalog, om du skal noe ekstra, om du skal kjøpe tomt i tillegg, og så videre. Det er med andre ord mye å tenke på og mye som påvirker totalprisen.

Arkitekttegnet hus eller ferdighus?

Hvis du ikke skal velge et ferdighus, men skal ha et arkitekttegnet hus, vil det naturligvis koste en god del mer enn om du velger et standardisert ferdighus fra en huskatalog. Mange mener dog at disse ferdighusene ikke har alt som trengs, og at man derfor må regne med å legge til litt som øker prisen. Dette kommer nok veldig an på hva slags behov man har.

I dag har du huskataloger som gir deg muligheten til å enkelt finne ut av hva slags hus du skal bygge. Dersom du er bestemt på å bygge mer «fra grunnen av» finnes det også veldig mange håndverkere som er raskt er på plass for å hjelpe deg. Før var det heller ikke så mange ulike materialer å velge mellom, mens i dag er utvalget bredt. Det er altså mulig å bygge hus på ganske ulike måter og mulighetene er derfor uendelige.

Bygge hus pris

Det er ikke så rart at du lurer på prisen på å bygge hus. Det beste du kan gjøre for å finne ut av dette er å klikke deg inn på noen sider som tilbyr ferdighus, samt bestille huskatalog. Da får du et lite innblikk i hvor mye det vil koste. På nettsidene til husleverandørene kan du også finne ut av hvor mye det eventuelt vil koste hvis du trenger noe ekstra.

Hvis du ikke skal ha et ferdighus, bør du kontakte håndverkere og finne ut av hva de skal ha for en slik jobb. Da må du huske på at du må legge til kostnader for arkitekt. Det kan også hende det er en del andre utgifter knyttet til dette, som man unngår ved å velge et ferdighus fra en huskatalog.

Slik kan du bygge hus billig

Det finnes selvfølgelig noen ting man kan gjøre for å sikre at det blir noe billigere å bygge hus, men da er det viktig å ha tenkt på disse tingene fra starten og før man begynner å se i en huskatalog.

Det første som er lurt å ta seg tid til er å se på ferdighusene og deretter finne et som er litt ålreit på pris. Her kan du gjerne sammenligne flere aktører og deretter velge alternativet som er billigst.

Om du vil bygge fra grunnen av, dreier det seg om å finne håndverkere som kan gjøre en god jobb til en grei pris. For å finne gode priser på håndverkere lønner det seg å legge ut jobben du skal ha gjort på anbud. På den måten finner du frem til de som tilbyr å gjøre oppdraget for billigst mulig pris. Du har selvfølgelig også muligheten til å sjekke opp de du får henvendelse fra, slik at du kan være sikker på at du også får tak i gode håndverkere.

God planlegging er alltid viktig. Ofte er det slik at prosjekter koster mye mer når man ikke har planlagt godt i forveien. Et godt tips er derfor at du setter deg ned, lager et budsjett, planlegger tidsforløp og bestemmer deg for når du skal begynne og når du skal være i mål. Har man en plan å forholde seg til, sparer man som regel både tid og penger.

Når du skal begynne å se i en huskatalog eller begynne å tegne på hustegninger, er arealet en av elementene det er viktig å tenke på. Har du arealbehovet du trenger i dag, og vil det dekke arealbehovet ditt om 5-10 år? Det er viktig å tenke litt langsiktig da det ikke er en billig sak å øke arealbehovet ditt når huset først er bygd. Tenk deg derfor nøye igjennom om du har den plassen du trenger i dag, og gjerne flere år frem i tid.

Hustegninger eller plantegninger

Arealbehov

Når du skal begynne å se i en huskatalog eller begynne å tegne på hustegninger, er arealet en av elementene det er viktig å tenke på. Har du arealbehovet du trenger i dag, og vil det dekke arealbehovet ditt om 5-10 år? Det er viktig å tenke litt langsiktig da det ikke er en billig sak å øke arealbehovet ditt når huset først er bygd. Tenk deg derfor nøye igjennom om du har den plassen du trenger i dag, og gjerne flere år frem i tid.

Fasade

Har du tenkt igjennom hvilken stil du ønsker på din bolig? Stemmer fasaden over den stilen du har tenkt, eller er det andre boliger som passer bedre for din smak? Det finnes en rekke ulike typer i en huskatalog. Om du ønsker å ha et arkitektbygd derimot kan du skreddersy fasaden en del etter hva du ønsker selv.

Budsjett

Husk å følg med på budsjettet og rammene. Har du holdt deg innenfor budsjettet du har lagd? Det er dyrt og bygge et hus og det kommer gjerne uforutsette ting som må fikses. Det er derfor lett for å strekke budsjettet lenger enn hva som er planlagt.  

Beliggenhet og plassering

Før man ser i en huskatalog og velger hustype er det viktig å se på faktorer som beliggenhet og tomtens beskaffenhet. Hvor kveldssolen og sommersolen er i forhold til tomten og huset har en stor betydning. Utsikten er også relevant i forhold til hvilke valg man tar.

Teknisk

Ta noen enkle vurderinger av det tekniske. Hvordan er grunnforholdene? Hvordan er fallforholdene med tanke på drenering og avløp? Hvordan er tilgangen til boligen? Er det vanskelig å komme frem har det også en betydning for valg av hustype. Når du har tenkt igjennom alle de overnevnte faktorene kan du begynne å tenke på å finne et firma som kan hjelpe deg med jobben.

Ferdighus

Et ferdighus er bygd opp av byggedeler som er forhåndslagd på fabrikk. På byggeplassen kan derfor delene settes kjapt sammen. Byggingen går veldig fort, men baksiden er at det kan gjøres veldig få endringer. Det betyr at det sjelden er mulighet for å gjøre tilpasninger av selve strukturen på huset. Derimot har du likevel valgmuligheter når det kommer til kjøkken, farger og annen innredning. Du vil få en oversikt over alle muligheter ut ifra en huskatalog.

Det finnes mange ulike leverandører av ferdighus. De fleste har også gode hjemmesider eller en huskatalog som viser frem de ulike valgene du har. Det er derfor ganske lett å kjøpe ferdighus – det er nesten som å kjøpe klær eller sko på nett.

Det finnes både tradisjonelle, klassiske og moderne ferdighus – så alle er sikret å finne noe de liker. Du kan også kjøpe hytte som «ferdighus», dette er det mange som har sett verdien i de siste årene. Det gjør det rett og slett lettere å få den hytten man ønsker seg.

Også kalt modulhus

Ferdighus går også under navnet modulhus. Dette er fordi man setter sammen moduler, og plutselig har man et hus. Når man velger seg et modulhus fra en huskatalog kan man noen ganger enten velge noe som er «helt ferdig» eller man kan bytte ut ulike moduler. Det vil si at man for eksempel kan velge blant ulike vegger, ulike dørtyper, andre gulv og så videre. Selv om du velger et ferdighus, kan du altså ha stor fleksibilitet og du kan tilpasse det veldig.

Det fine med modulhus er at de som regel har kort monteringstid og at det kan fraktes så og si hvor som helst. Det betyr at så godt som alle kan få et modulhus til sin tomt, selv om den skulle være «på landet» eller steder som føles «kronglete».

Ferdighus utleie

Det finnes selvfølgelig også de som bygger et ferdighus som et slags ekstrahus. Da er det ofte meningen at de skal drive med utleie. Dette er selvfølgelig en type prosjekt som kan lønne seg for mange, men som ikke er noe flertallet driver med.

Siden ferdighus er veldig praktisk, er det også noe som stort sett er lett å leie ut. Noen ønsker å leie det ut i en viss periode, og så ønsker de å etter hvert ta over selv og bruke dette huset som primærbolig.

Det finnes mange muligheter med ferdighus, her kommer det an på hva slags ønsker man har, hva slags behov man har og selvfølgelig hva slags økonomi man har. Ta en titt i en huskatalog, gjerne fra flere husleverandører, og finn ut hvilket hus som passer deg best.

Ferdighus pris

For å finne ut av hvor mye et ferdighus koster er det best å sjekke pris med de ulike leverandørene. Da kan du enten få oppgitt hvor mye det vil koste deg per kvadratmeter eller du kan få opplyst en totalsum for ferdighuset. Du bør bruke litt tid på å sammenligne ulike priser – pass på at du unngår å betale for mye.

Billig ferdighus - Sjekk en huskatalog

Det er nok vanskelig å finne et ferdighus som er direkte billig, men ved å sammenligne forskjellige priser kan man finne det rimeligste blant dem. Se i huskataloger fra ulike leverandører og sammenlign. Dette gjør at du unngår å betale mer enn du må, og at du får en god innsikt i hva som befinner seg på markedet før du tar avgjørelsen. Og kommer nærmere et billig ferdighus.

Kataloghus

Når man snakker om kataloghus så mener man ofte hus som så og si er helt nøkkelklare. Det vil si at du kan bla i en huskatalog (ofte på internett), bestemme deg for et hus, og så får du det levert så klart at du kan vri om nøkkelen og flytte inn.

Dette kan selvfølgelig gjøre at du ikke har like gode muligheter for tilpasninger, men det gjør at prosessen går mye fortere.

Ferdighus eller kataloghus?

Noen vil gjerne velge et kataloghus som de kan tilpasse i større grad enn det man kan med ferdighus. Hva man skal velge av disse to, kommer helt an på hva slags ønsker man har. Det finnes ikke noe fasitsvar – du må finne ut av hva som er best for akkurat deg. Og hvor stort behov du har for å gjøre endringer.

Ulike hustyper

Skal du bygge hus er det flere forskjellige hustyper du kan velge mellom. Du kan velge alt fra klassisk hus, tradisjonelle hus, herskapshus og moderne hus som betonghus, murhus og funkishus. Her er det opp til deg hva du synes er fint og hva som passer best til området og tomten din.

Klassisk hus

Et klassisk hus kjennetegnes ved å bli designet etter de norske byggetradisjoner. Hovedmaterialet er som oftest treverk. De klassiske husene har ofte tradisjonell bordkledning, saltak og plasseringen av dører og vinduer etter «boken». Et viktig stikkord for et klassisk hus er funksjonalitet. Husene består ofte av rom i store størrelser. Fordelen med å velge et slikt type hus er at det går aldri av moten. Huset passer like bra på landet som i byen. Det vil gli fint inn i naturen ellers, noe som mange setter stor pris på. For å få en oversikt over hvilke klassiske hus som tilbys, kan du bestille en huskatalog fra ulike husleverandører.

Tradisjonelle hus

Den norske husstilen har endret seg over mange år, fra langhus til dagens tradisjonelle hus. Dagens tradisjonelle hus er funksjonelle, koselige og legger vekt på sosiale rom for familien. Panel, kledning, listverk og andre detaljer smeltet sammen i en norsk byggestil. Huset passer godt inn både i byer og landlige strøk. Det er en type bolig som er veldig populær blant nordmenn. Tradisjonelle hus kan man få i flere størrelser og kan tilpasses etter ønsker og behov. For å få en oversikt over hvilke tradisjonelle hus som tilbys, kan du bestille en huskatalog fra en rekke husleverandører.

Herskapelig hus eller herskapshus

Herskapshus hadde sitt utspring på 1600-tallet og lever i beste velgående i dag. Et herskapelig hus trenger ofte ikke noe beskrivelse, de snakker for seg selv. De er klassiske, elegante og storslagne eneboliger med et uttrykk som for mange er den store husdrømmen. Husene blir gjerne assosiert med eksklusivitet og eleganse. Med flotte detaljer på innsiden og utsiden får det et lite royalt preg.

Siden dens opprinnelse på 1600-tallet har det vært god tid til å utvikle stilen, men prinsippene er og forblir de samme. Søyler, symmetri, store flotte vinduer, gjerne med sprosser og flotte luftige flater. Huset består ofte av store og stilfulle rom som skaper den klassiske og mektige stilen som mange elsker. Du kan ta en titt på ulike herkapelige hus ved å bestille huskatalog fra ulike leverandører.

Moderne hus

Nå i 2018 er det nok mange som ønsker seg et skikkelig moderne hus. Da frister det kanskje ikke å kjøpe et gammel hus som er laget av treverk. Det blir stadig mer og mer inn med moderne hus som for murhus, betonghus, funkishus eller lignende.

Det er selvsagt fremdeles mange som sverger til mer tradisjonelle hus, men det virker som om moderne hus har kommet for å bli. De er ofte firkantene, nesten som en boks, og de er selvfølgelig smart praktiske. Slike hjem fungerer også godt som «smarthjem», noe det passer bra som. Det finnes mange forskjellige moderne hus - bestill huskatalog fra flere husleverandører så finner du garantert en variant som passer din stil.

Murhus

Med murhus har du muligheten til å bygge et annerledes hus. Det mener hvertfall de som velger å bygge et funkishus. Men det er andre ting som også er fordel med et murhus. Det er nesten vedlikeholdsfritt. Det holder som regel med en ny puss etter 20-25 år. Det betyr ikke bare at det er mindre jobb, men vedlikeholdet blir også billigere.  

Hvis vi tenker på sikkerhet er mur en fordel. Det er faktisk flest branner i Norge av de nordiske landene. Grunnen til dette er nok at det bygges mest trehus. Tre brenner veldig lett. Mur derimot brenner ikke. En annen fordel er at mur ikke kan råtne. Det er et uorganisk materiale, som ikke vil gi sopp eller råteskader. Et murhus som er gjennomfuktet vil ikke bli skadet, kun vått. Det inneholder heller ingen organiske stoff som kan tiltrekke seg livsvilkår for skadedyr.

Om sommeren holder det seg svalt og behagelig, om vinteren holder det seg varmt. Det gir jevne temperaturer da mur er et «tregt» materiale som tar opp og lagrer temperaturene rundt seg, veldig langsomt. Dette er noe man merker på oppvarmingsavgiftene. Med mur slipper man også støy, da det er isolerende. Murhus har en lang levetid og er miljøvennlig da det ikke avgir skadelige utslipp. Bestill en huskatalog fra flere husleverandører for å se hvilke murhus de tilbyr.

Betonghus

Betonghus er en form som begynner å bli mer populært i Norge. Det virker som flere og flere arkitekter velger betong fremfor tre. Betonghus har ofte en mer moderne stil. Dette skyldes nok at et betonghus ofte bli bygget etter det kommer en arkitekt inn i bildet. Ønsker du et betonghus kan du få det i mange stiler, her er det kun fantasien som setter begrensning.

Velger du et betonghus er du godt sikret mot det norske klimaet. Det tåler vær og vind bedre enn et gammelt trehus. Betonghus er også bedre isolerende for lyd, samtidig som du får et bra innemiljø. Brannsikkerheten er betraktelig bedre da betong ikke brenner. Du slipper mye vedlikehold og trenger ikke tenke på å male, beise eller olje huset ditt så ofte. For å få en oversikt over hvilke betonghus du kan velge mellom, er det smart å bestille huskatalog fra flere leverandører.

Funkishus

Funkishus er en forkortelse for funksjonalisme som kommer fra Sverige. Et funkishus kjennetegnes for sine store flater, rette linjer og geometriske former. Man ser også ofte at funkishus har et flatt tak med terrasse på toppen, fri innvendig planløsning, skjelett av stålarmert betong og hjørnevinduer med vinduer på begge sider av bærende elementer.

Funkishus var veldig populært i Norge mellom 1925 og 1940. Det var tydelig et stilskifter på den tiden. Stilen kommer opprinnelig fra mellomkrigstiden. I dag er stilen bredere, det er ikke like strengt for hva vi definerer et funkishus som lenger. De viktigste elementene er rene linjer, mye lys, store flater og luft. Om du bestiller huskatalog fra ulike husleverandører, vil du garantert finne et funkishus etter din smak.

Hvor mye koster det å bygge hus?

Det er ikke til å legge skjul på at det selvfølgelig koster en del å skulle bygge hus. Likevel er det viktig å tenke på hva man får igjen for huset med tiden. Det er muligheter for at boligen kan stige betraktelig i verdi, men dette kommer selvfølgelig an på beliggenhet og boligmarkedet ellers.

Akkurat hvor mye det koster å bygge hus varierer selvsagt veldig. Det kommer an på hvor stort hus du skal ha, hvor det skal bygges, om det er ferdighus, om du skal noe ekstra, om du skal kjøpe tomt i tillegg, og så videre. Det er med andre ord mye å tenke på og mye som påvirker totalprisen. Du kan jo gjerne starte prosessen med å bestille flere huskataloger fra flere husleverandører - da får du i det minste en pekepinn på hva det vil koste.

Arkitekttegnet hus eller ferdighus?

Hvis du ikke skal velge et ferdighus fra en huskatalog, men skal ha et arkitekttegnet hus, vil det naturligvis koste en god del mer enn om du velger et standardisert ferdighus. Mange mener dog at disse ferdighusene ikke har alt som trengs, og at man derfor må regne med å legge til litt som øker prisen. Dette kommer nok veldig an på hva slags behov man har.

Bygge hus pris

Det er ikke så rart at du lurer på prisen på å bygge hus. Det beste du kan gjøre for å finne ut av dette er å klikke deg inn på noen sider som tilbyr ferdighus, samt bestille huskatalog. Da får du et lite innblikk i hvor mye det vil koste. På nettsidene til husleverandørene kan du også finne ut av hvor mye det eventuelt vil koste hvis du trenger noe ekstra.

Hvis du ikke skal ha et ferdighus, bør du kontakte håndverkere og finne ut av hva de skal ha for en slik jobb. Da må du huske på at du må legge til kostnader for arkitekt. Det kan også hende det er en del andre utgifter knyttet til dette, som man unngår ved å velge ferdighus.

Slik kan du bygge hus billig

Det finnes selvfølgelig noen ting man kan gjøre for å sikre at det blir noe billigere å bygge hus, men da er det viktig å ha tenkt på disse tingene fra starten av.

Det første som er lurt å ta seg tid til er å se i en huskatalog på ferdighusene og deretter finne et som er litt ålreit på pris. Her kan du gjerne sammenligne flere aktører og deretter velge alternativet som er billigst.

Om du vil bygge fra grunnen av, dreier det seg om å finne håndverkere som kan gjøre en god jobb til en grei pris. For å finne gode priser på håndverkere lønner det seg å legge ut jobben du skal ha gjort på anbud. På den måten finner du frem til de som tilbyr å gjøre oppdraget for billigst mulig pris. Du har selvfølgelig også muligheten til å sjekke opp de du får henvendelse fra, slik at du kan være sikker på at du også får tak i gode håndverkere.

God planlegging er alltid viktig. Ofte er det slik at prosjekter koster mye mer når man ikke har planlagt godt i forveien. Et godt tips er derfor at du setter deg ned, lager et budsjett, planlegger tidsforløp og bestemmer deg for når du skal begynne og når du skal være i mål. Har man en plan å forholde seg til, sparer man som regel både tid og penger.

Klar for husbygging?

Forhåpentligvis har du nå lært litt mer om det å bygge hus og hva som finnes av ulike muligheter. Det kan ha ført til at du nå er klar for husbygging. Start med planlegging, da blir resten av husbyggingen enklere.

Slik får du ditt drømmehus

Etter at du har sett i en huskatalog og du har bestemt deg for om du ønsker kataloghus, ferdighus eller hus tegnet av arkitekt er det på tide å finne ut av hvilken husleverandør du skal gå for, og/eller kontakte nødvendige håndverkere. 

Vær gjerne rask med å ta kontakt med leverandørene av ferdighus og kataloghus. Jo før du får informasjon om priser, jo før kan du ta et valg og finne ditt drømmehus.

Bygg drømmehuset - Bruk dette skjema for å finne riktig husleverandør
Finn ditt drømmehjem ved å motta huskataloger fra flere leverandører samtidig. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Bygg drømmehuset - Bruk dette skjema for å finne riktig husleverandør

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer