Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Isolerte garasjeporter

Med isolerte garasjeporter vil du kunne holde garasjen i god temperatur – året rundt. Det gjør bruken av garasjen din behagelig.

Få tilbud på garasjeporter i skjemaet under! Det er helt gratis og du kan enkelt takke nei til tilbudene om du ikke er fornøyd med tilbudet.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Isolerte garasjeporter

Vurderer du å skaffe deg en isolert garasjeport? Eller vil du bare vite litt mer før du tar et valg? Da burde du lese denne artikkelen nøye. Etter hvert gir vi deg også noen tips til hvordan du enklest mulig kan gjennomføre kjøpet.

Garasjeport

En garasje er rett og slett en fantastisk oppfinnelse. Ikke bare har vi muligheten til å passe på bilen vår, vi kan også bruke garasjen til å oppbevare en del ting som ikke egner seg å ha i huset. Det er selvfølgelig utrolig ålreit å holde bilen ren og tørr – dette hjelper en garasje til med å opprettholde.

På en garasje finnes det også en garasjeport. Dette er noe som kanskje må byttes ut. Hvis du er en av de som nå skal skaffe deg en garasje, er trolig porten det du tenker aller mest på. Det er nemlig noen valg som må tas, og før det må det vurderes. Så da er det bare å begynne å tenke. Hvordan port ønsker du deg? Skal den være motorisert eller ikke? Og hvorfor skal du egentlig vurdere isolert garasjeport? Spørsmålene er mange og forhåpentligvis vet du en god del mer om temaet garasjeport etter at du har lest dette.

Bruksområde for garasje

Hvis du nå skal skaffe deg garasjeport burde du først og fremst tenke på hva du faktisk bruker garasjen din til. Det kan hende at du er en av de som helst lar bilen din stå utenfor garasjen, og isteden fyller den opp med en hel del gjenstander. Det kan også hende at du bruker garasjen din som et slags lite verkstedet. I begge disse tilfellene har du behov for å gå mye ut og inn, noe som betyr at det er veldig viktig for deg å ha en dør på din garasjeport.

Bruker du garasjen din til noe annet kan det hende du har andre behov når det kommer til valg av garasjeport. Uansett  er det viktig at du tenker bruksområde i denne valg-fasen.

Garasjeport med dør

Det å gå mye ut og inn av garasjen er en kjent sak. Det er mange av oss som gjør det. Dersom vi ikke har dør på garasjeporten vår, betyr det at dette byr på problemer. Garasjeporten vil fort bli slitt dersom vi hele tiden tar den opp og igjen.

Hvis du har en motorisert garasjeport vil det tære veldig på motoren å bli brukt på denne måten – det er ikke anbefalt. Dersom du har en garasjeport som ikke er motorisert kan den likevel bli slitt av denne bruksmåten, og det vil også oppleves utrolig irriterende for deg at du så ofte må kjempe med porten din for å komme deg ut eller inn.

Vurder sterkt om du skal velge en garasjeport som også har en dør. Merk deg at det er veldig praktisk.

Portåpner

Husk at hvis du velger å gå for en isolert garasjeport som også har motor, vil det bety at du har en portåpner som styrer systemet. For mange er dette en stor fordel. De av oss som elsker små dingser, vil synes at dette er både gøy og praktisk. Og det er jo ingen hemmelighet at motoriserte garasjeporter med portåpner er noe som har gjort hverdagen til utrolig mange mennesker mye enklere.

Selv om dette ikke er den viktigste faktoren når det kommer til det å skulle ta en avgjørelse om garasjeport, kan det likevel være nyttig å vite om. Vi ville i hvert fall gi deg påminnelsen!

Hvorfor velge isolert?

I Norge er det faktisk i overkant mange uisolerte garasjeporter. Derfor er det heller ikke så mange nye kjøpere som forstår hvorfor de eventuelt skal velge isolert.

En god grunn til å sterkt vurdere isolert garasjeport er det at den tåler mye mer. En garasjeport står ute i det fri, tilknyttet en garasje og bør derfor tåle ytre påvirkning. En uisolert stålport eller lignende vil ikke tåle så mye, den vil være meget svak.

Det er dumt å bruke en masse penger på garasjedør før man så oppdager at den fort får slitasjer. Slitasjer fører til kortere levetid – da ender man opp med et dårlig og kostbart kjøp.

Isolerte garasjeporter

Noen isolerte garasjeporter kommer med en garanti – da i antall leveår. Dette er en garanti som kan være veldig praktisk for mange av oss. Da er vi plutselig litt sikrere på at vi faktisk har gjort et godt kjøp, og vi unngår at vi snart må kjøpe ny port igjen.

Det er ingen hemmelighet at været i Norge kan være relativt hardt. Det vil si at om vinteren kan og må vi forvente en god del snø. Snø og regn kan skape problemer for en garasjeport. Isolert garasjeport er enda viktigere for de som bor på de stedene der været er mest utfordrende. Det kan være lurt å tenke på dette hvis du nå skal skaffe deg en ny garasje og/eller garasjeport.

Du vil bruke garasjen hele året

Ved å ha isolerte garasjeporter vil det naturligvis også være lettere å holde en viss temperatur der inne. Altså er det svært praktisk med isolering for de som ønsker å bruke garasjen hele året.

Og la oss være ærlige om akkurat dette. De aller, aller fleste har behov for å stikke innom garasjen hele året. Enten det er fordi man stadig parkerer bilen der, eller om det er fordi man mekker, skrur eller lager noe der inne. Det er i hvert fall helt sikkert at vi mange ganger i løpet av et år har bruk for noe som befinner seg i garasjen.

Hvis du bruker garasjen din hele året og som et verksted er du helt sikkert opptatt av at det skal være sånn passe varmt der – med mindre du elsker å fryse da. I så tilfelle kan det hjelpe veldig å ha valgt port som er isolert. I tillegg kan det hende du har andre krav for garasjen, som for eksempel at det skal være rikelig med tilgang til strøm osv.

Pris på isolerte garasjeporter

Det kan hende du er en av dem som synes det høres for dyrt ut med en isolert garasjeport. Prøv å omstille deg litt. Det viktigste er å få et produkt som faktisk lever opp til forventningene og som gjør hverdagen litt bedre. Da kan du heller se på dette som en investering, du får noe veldig bra igjen for å legge igjen noen flere lapper hos leverandøren.

Isolerte garasjeporter finnes i flere prisklasser og det kommer an på leverandøren du bestiller fra. Det kan også hende at du har andre krav til garasjeporten, som gjør at prisen går opp på grunn av disse faktorene.

Hvis du er ute etter å finne ut hvor mye det vil koste deg, er det beste rådet vi har å ta kontakt med ulike leverandører. Be dem om å opplyse om en pris. Hvis du samler inn flere priser har du også muligheten til å sammenligne og da forhåpentligvis spare penger. Lurt, ikke sant?

Pakketilbud

Hvis du skal ha en isolert garasjeport og i tillegg skal ha denne montert/installert, kan det være lurt å prøve å få et slags pakketilbud. Altså at leverandøren gir deg én som, istedenfor å dele det opp. Dette kan det være lurt å være klar over hvis du velger å ta kontakt for å forhøre deg om pris.

Det å montere port på garasjen er ikke noe man burde drive med selv, det er noe man bør la fagfolk ta seg av. Derfor er det viktig at man også får til en avtale om dette, og ikke bare fokuserer på selve produktet. Selv om det er sistnevnte som kanskje er det gøyeste og mest interessante.

Avtal en tid for montering med leverandøren. Da er du enda nærmere å få den garasjeporten du ønsker deg og du er sikret at alt fungerer som det skal.

Slik får du kjøpt isolert garasjeport

Hvis du nå har bestemt deg for å ta skrittet videre, vil vi gjerne hjelpe deg med den delen. Selv om vi tidligere foreslo å ringe rundt til leverandører, har vi forståelse for at dette kan være for tidkrevende for de fleste. Vi vet godt at tiden ikke helt strekker til og at man helst skulle ha kjøpt den garasjeporten i går. Men slapp av, vi har en god nyhet. Vi har løsningen du trenger.

Hvis du har bestemt deg for å gå for en isolert garasjeport kan du enkelt fylle ut et skjema på vår side. Når dette er gjort vil det ikke ta lang tid før du mottar flere uforpliktende tilbud du kan se på. Etter det er det du som bestemmer hvordan resten av prosessen skal bli. Det er du som sitter på all makten.

Du velger så det tilbudet som frister mest. Det kan godt hende at det er det billigste alternativet – vi vet at pris er viktig. Hvis du velger det billigste alternativet så betyr det at du også har spart penger! Istedenfor å velge en leverandør i blinde, har du gjort et lurt valg!

Valg av garasjeportåpner

Har du først prøvd en garasjeportåpner, vil du ikke gå tilbake til den gamle løsningen. Med en garasjeportåpner sparer du deg selv og kroppen din for flere tunge løft, samtidig som det sliter mindre på garasjeporten med de dempede bevegelsene.

read more

Billig garasjeport? Slik får du det

Det er mange typer garasjeporter å velge mellom i dag, så om du er på jakt etter en ny bør du ha tungen rett i munnen. Noen garasjeporter er kanskje mer praktiske for en med en liten innkjørsel, mens en annen for den som ønsker god plass i garasjen.

read more