Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

ATV-forsikring kalkulator

Nå kan du få en ATV-forsikring til god pris med gode vilkår. Enten du ønsker ansvar, delkasko eller full kasko.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

ATV forsikring-kalkulator

Spar penger på forsikringene dine. Ved å bruke vår kalkulator vil du få et estimert beløp på hva en ATV forsikring kommer til å koste deg. Ønsker du å motta tilbud? Da er det bare å fylle ut skjema for uforpliktende tilbud. Med vår tjeneste kan du sjekke at du har den beste ATV-forsikringen på markedet.

ATV forsikring

Flere kjøper seg en ATV enten til spesifikke formål slik som jakt, eller til fritidsbruk. ATV er et kjøretøy på lik linje med bil og derfor viktig å forsikre, men hvilken forsikring skal du velge? Det er flere forsikringsselskaper som tilbyr ATV forsikring og flere typer.  Her skal vi gi deg noen gode råd på veien. 

Noen forsikringsselskaper har ATV og snøscooter forsikring som samme, men den er forskjellig fra ordinær MC forsikring. Andre tilbyr ATV forsikring gjennom motorsykkelforsikring. Det varierer med andre ord fra selskap til selskap. 

Derfor bør du ha ATV forsikring

ATV fås i flere prisklasser, men uansett om du velger en dyr eller billig har det en kostnad om noe skulle skje. Dette kjøretøyet blir ofte brukt i røft terreng, noe som innebærer risiko. Ved å ha forsikring slipper du å stå med hele reparasjonskostnaden alene dersom noe skulle skje. 

Reparasjon av an ATV kan også fort bli kostbart da det er færre steder som kan reparere, enn for eksempel bil. Samt at det også er kostbare deler. Nettopp derfor bør du finne en god forsikring med gode vilkår. 

Ulik dekningsgrad 

Tilsvarende som for bileiere, må alle ATV eiere ha en ansvarsforsikring da dette fremkommer av norsk lov. Ansvarsforsikring dekker skader på andre personer og omgivelser rundt, altså ansvar, ulykke og rettshjelp. En ansvarsforsikring vil dermed ikke dekke skader på egen ATV.  

Utover ansvarsforsikring kan du velge delkasko eller kasko ut ifra hvor høy dekningsgrad du ønsker. En delkasko avtale dekker tilsvarende ansvarsforsikring, men også brann og tyveri. I tillegg dekkes veihjelp, slik at du får hjelp til tauing og berging eller hjemtransport. 

Noen forsikringsselskaper tilbyr dekking av ekstrautstyr og personlig løsøre i delkasko forsikringen. Løsøre vil si ting du har i oppbevaringsrommet i ATV-en. Eventuelt kan dette dekkes mot et tillegg i prisen eller opp til en viss (lav) sum. Har du planer om å reise med dyrt utstyr bør du lese vilkårene for dette punktet godt. 

Går du et hakk opp til kasko vil du, i tillegg til overnevnte, få dekt kollisjon, utforkjøring og velting. Skal du bruke ATV-en mye og for eksempel i forbindelse med jakt vil nok en kasko-forsikring være å anbefale. 

Hvilken av disse tre du bør velge bør gjøres basert på en totalvurdering. Tenk derfor gjennom bruken av ATV-en, kostnaden av den og din økonomiske evne. Uansett kan du bruke vår kalkulator til å se estimerte priser, samt innhenting av tilbud om du ønsker. 

Pris 

Prisen på en ATV forsikring varierer ut ifra forsikringsselskap og hvilken type du velger. Her bør du sette opp et lite regnestykke. Ved å kjøpe den rimeligste som er ansvarsforsikring så sparer du inn på kostnader ved selve forsikringen. Men er uhellet ute må du betale alt av reperasjonsskader selv. Da går vinningen fort opp i spinningen.  

Velger du delkasko må du litt opp i pris, men til gjengjeld får du en del dekt dersom noe skjer. Ved delkasko er det bare en liten egenandel. Ønsker du ytterligere dekt, må du litt opp i pris til kasko-forsikringen. 

En kasko forsikring dekker det meste av kostnadene knyttet til uhell. Har du en splitter ny og dyr ATV kan dette være det beste alternativet. Bruker du derimot ATV-en lite og i lite risiko terreng kan en delkasko avtale holde. 

Har du henger? Henger til ATV kan også forsikres mot et tillegg i prisen hos de fleste forsikringsselskaper. 

Slik får du det rimeligere

Det er flere ting du kan gjøre for å påvirke prisen. En faktor som påvirker prisen er alder på ATV-eieren og når den ble kjøp. Dersom føreren er over 23 år vil forsikringen bli rimeligere. 

Annet som påvirker er om du har hatt et forhold til forsikringsselskap, altså historien din. Har du tidligere hatt uhell som følge av uforsvarlig kjøring blir forsikringspremien fort høyere. 

En annen viktig faktor er bruken av ATV-en. Skal den kun brukes til kortere transporter som til og fra jobb vil det være mindre slitasjeskader og lavere risiko for uhell. Kontra for eksempel til jaktbruk. Videre er oppbevaringssted noe forsikringsselskapet kan være interessert i. Dette er fordi det er større sannsynlighet for tyveri om kjøretøyet står plasser ute enn inne i en låst garasje. 

Har du FG- godkjent lås? Oppgi det, da dette kan reduserer forsikringspremien. 

Andre måter å få rimeligere forsikring er gjennom organisasjonsrabatt eller ved å samle alle forsikringene hos ett selskap. Dette kalles ofte samlerabatt eller å være «mer-kunde». Det er ikke alltid denne samlerabatten lønner seg, men verdt å sjekke hos ditt forsikringsselskap. 

Slik finner du den billigste og beste forsikringen

Ulike eiere har ulik preferanse for forsikring, men uansett om du ønsker den beste forsikringen eller den laveste prisen er det lurt å innhente flere tilbud. Du kan bruke vår ATV forsikring kalkulator for å få et pris-estimat. Dette gir deg ikke den faktiske prisen, men gjør at du vet sånn ca. hvor mye det kommer til å koste. 

Dersom du skal innhente tilbud, så husk å lese vilkårene i avtalen godt! Det er her det fremgår hva forsikringen faktisk dekker og slik du finner ut om det er en god forsikring for deg. 

ATV forsikringskalkulator

Fyll ut informasjon om deg og finn ut hvor mye forsikringen kommer til å koste deg. Som nevnt ovenfor er det flere faktorer som påvirker pris. Alle disse faktorene kommer ikke med i kalklautoren, og det kan derfor lønne seg å faktisk innhente tilbud. 

Innhenting av tilbud kan du enkelt gjøre gjennom vår andre tjeneste. Ved å fylle ut informasjon om din ATV og hvilke kriterier du er ute etter, får du tilsendt en rekke tilbud til akkurat ditt ønske. Etter at du har mottatt en rekke tilbud kan du sammenligne på pris og vilkår. Til slutt takker du ja til det tilbudet som passer deg best. Enklere blir det ikke – penger og tid spart!  

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.